Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum güvensek mi güvenmesek mi bilemedik?Arkadaşlar ermiş aktardan g2 macunla v1 çay kullanıp fayda gören varmı?
canım msjını okuyunca nasıl umutlandım bilemezsin daha öncede yazmıştım buraya bizdede maturasyon arrest cıktı kaan hocada tedaviye başladık siz teselerden sonra tedavi gördünüzmü yoksa kendiliğindenmi çıkış oldu inşallah bizlerde yaşarız bu mutluluğu
1. Sayfada tedavi listesi var orda kim nasıl tedavi oluyor olmuş görebilirsin. Güncel sayfa yaniB
Ben yeni geldim bu topige hiç birinizin ne aşamada olduklarınızı bilmiyorum o yüzden soruyorum s
Tamam1. Sayfada tedavi listesi var orda kim nasıl tedavi oluyor olmuş görebilirsin. Güncel sayfa yani
Sebebneymiş azo olmanızın
Allah cumlemizin gonlune göre versin benim eşimin fsh 45 ignede kullanmak istemiyo bekliyoruz bitkisel şeyler kullanıyoruz bu ayın sonunda test yapcazSebebi belli degil kücükkn bi rahatsizlik gecrmis esim ondan olabilir dedi doktor fsh da yüksekdi 30.5 di smdi ignelerle 0.5 oldu smdide normal seviyesine cikarmak icn ugrascaz insh
Allah cumlemizin gonlune göre versin benim eşimin fsh 45 ignede kullanmak istemiyo bekliyoruz bitkisel şeyler kullanıyoruz bu ayın sonunda test yapcaz
Saol canım inş güzel Şeyler olur..Hayırlısı canım rabbim ol dedkten sonra herşey olur
Sizinki tüp bebek mi olmuştu? Çok fazla kişi var herkesi karıştırıyorumBenim esim ilk teseyi hic tedavi olmadan oldu ikinciyi tedavi oldu cikmadi
Bir yil kadar gine tedavide kaldik kaan hocada
Ucuncu tese deyince biraktik
Ikinci teseden iki bucuk yil sonrada cikis oldu
Biz bilemedik nasil oldu kendiliginden oldu zamani gelmis rabbim nasip etti
Insallah guzel allahim sana ve burdaki tum arkadaslara nasip eder canim
canım benim takma onları boş insan onlar onlara içinden deki sizin lafınız benim kıçıma de geç aldırış bile etme.aglama kıyamam inşallah bu sınavdan sabırla geçiçez allah bizede o duyguyu taddırcak ben inanıyorum rabbimden ümit kesilmez.üzme kendiniZor valla çok zor bi ortama giriyorum arkamdan konuşan mı laf sokmayan mı kuzenlerimin sen kısırmısın diye alaya almaları sonra birde ha ha diye gulmeleri benim başımı yere eymem sabaha kadar aglamam daha neler daha neler
Buraya üye olduktan sonra kendimi çok iyi hissetdim kimseye bişey anlatamıyorm aynı şeyleri yaşıyoruz ya ondan galibacanım benim takma onları boş insan onlar onlara içinden deki sizin lafınız benim kıçıma de geç aldırış bile etme.aglama kıyamam inşallah bu sınavdan sabırla geçiçez allah bizede o duyguyu taddırcak ben inanıyorum rabbimden ümit kesilmez.üzme kendini
Aynen arkadasim güldürdün benicanım benim takma onları boş insan onlar onlara içinden deki sizin lafınız benim kıçıma de geç aldırış bile etme.aglama kıyamam inşallah bu sınavdan sabırla geçiçez allah bizede o duyguyu taddırcak ben inanıyorum rabbimden ümit kesilmez.üzme kendini
Evet burasi banada cok iyi geldi bizi bizden baska kimse anlamiyor en yakinin bile sadece canini yakiyorlarBuraya üye olduktan sonra kendimi çok iyi hissetdim kimseye bişey anlatamıyorm aynı şeyleri yaşıyoruz ya ondan galiba
Aynen canın anlatsam ne anlarkı azosperm desem one be der güler gecerEvet burasi banada cok iyi geldi bizi bizden baska kimse anlamiyor en yakinin bile sadece canini yakiyorlar
rabbim aglatmasın canım hep beraber gülelim inşallah.valla ben arkamdan konuşanlara öyle diyorum kimine yüzüne söylüyorum kimine içimde.anca kıçıma gaz sesi.Aynen arkadasim güldürdün beni
Canim siz naptiniz yanlis hatirlamiyosam kaan hoca igneyi biraktirmisti size galibarabbim aglatmasın canım hep beraber gülelim inşallah.valla ben arkamdan konuşanlara öyle diyorum kimine yüzüne söylüyorum kimine içimde.anca kıçıma gaz sesi.hiç aldırış bile etmiyorum
evet canım kasımdan beri sadece klomen kullanıyoduk onuda bıraktık fsh normale döndü testesteron yükseldi şimdi biraz enfeksiyon durumumuz var antibiyotik kullanıyoruz geçsin sperm testi vericez.Canim siz naptiniz yanlis hatirlamiyosam kaan hoca igneyi biraktirmisti size galiba
Hadi insallah iyi haberler aliriz benimkide haftada 2 gun choriomon birde klomen kullaniyor fsh cok dustu 25 di 3 ay oldu baslayali suan 0.4 olduevet canım kasımdan beri sadece klomen kullanıyoduk onuda bıraktık fsh normale döndü testesteron yükseldi şimdi biraz enfeksiyon durumumuz var antibiyotik kullanıyoruz geçsin sperm testi vericez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?