bizimde öyleydi inan vucut kendini dinlendirince fsh normale cıktı.Hadi insallah iyi haberler aliriz benimkide haftada 2 gun choriomon birde klomen kullaniyor fsh cok dustu 25 di 3 ay oldu baslayali suan 0.4 oldu
Kuzumm ben biliyorum deneyip isine yarayanlardan duymuslugumarbende sabirla bekliyorum o yagmuru.not akmistim bakip yazayimArkadaşlar nisan yağmurlarının şifası hakkında bilgisi olanlar var mı. Veya deneyen
Bende yapmak istiyorum ama evimiz müsait değil. Suyu temiz şekilde nasıl doldururum diye düşünüyorum. Balkonada yağmur deymiyorki.bilemedim vallaKuzumm ben biliyorum deneyip isine yarayanlardan duymuslugumarbende sabirla bekliyorum o yagmuru.not akmistim bakip yazayim
Kuzumm ben biliyorum deneyip isine yarayanlardan duymuslugumarbende sabirla bekliyorum o yagmuru.not akmistim bakip yazayimArkadaşlar nisan yağmurlarının şifası hakkında bilgisi olanlar var mı. Veya deneyen
vallacanim en olmadi iki uzun tahta sikistir balkonun demirine falan koy kovayida ucuna oyle dene ben oyle yapcam valla napim yapacak bisi yok.onada kus falan gelir pislerse die tereddut ediyorum ama bi tulbent bagliycam kovanin ustune sonrada kevgir koycam bakalim rabbim buyukBende yapmak istiyorum ama evimiz müsait değil. Suyu temiz şekilde nasıl doldururum diye düşünüyorum. Balkonada yağmur deymiyorki.bilemedim valla
Güzel çözüm hadi bakalım :) İnşallah şifasını bulursun. Bende düşüneyim ne yapabilirim diye.Kuzumm ben biliyorum deneyip isine yarayanlardan duymuslugumarbende sabirla bekliyorum o yagmuru.not akmistim bakip yazayim
vallacanim en olmadi iki uzun tahta sikistir balkonun demirine falan koy kovayida ucuna oyle dene ben oyle yapcam valla napim yapacak bisi yok.onada kus falan gelir pislerse die tereddut ediyorum ama bi tulbent bagliycam kovanin ustune sonrada kevgir koycam bakalim rabbim buyuk
Canim ilk defami esin tese olcak hormon degerleri kacBen tv bir doktor konuşuyodu azosprm konusunu aradım bende eşimin hormanlarını sordu soledim testestron duşuk mikro tese olmaz çıkmaz 3ay testestron hormonu aynı seviyede olması gerek dedi peki neden Kaan hoca mikrotse yapayım dedi her doktor bişey soyluyo
Evet ilk defa olacak Kaan hocaya gitmiştik ocak ayında choriomon 5000 kullanın mikrotese yapalım demişti eşimde olmak istememişti fsh 45 lh 19 testestron 210Canim ilk defami esin tese olcak hormon degerleri kac
Birde istihare namazına yatıyorum Kaan hocada tedavi olmamız hayırlımı diye hep karanlık şeyler goruyormCanim ilk defami esin tese olcak hormon degerleri kac
hangı doktor vermıstı cnm emre bey benım esıme hıc bısı vermedı[/QUOTE]canım benim eşiminde yüksekti fsh bize merional ve ovitrelle verdmişti ve 5 ay içinde 0 düştü.
hangı doktor vermıstı cnm emre bey benım esıme hıc bısı vermedı
istihareye yatip her seferinde ayni seyi goruyosan baska doktorlari da dusunun. Esinmi ona gitmek istiyoBirde istihare namazına yatıyorum Kaan hocada tedavi olmamız hayırlımı diye hep karanlık şeyler goruyorm
Eşim mikro tese bile olmak istemiyo Kaan hocaya olmak istemiyorum dedi o da tamam ignenin yanında emodeks kullan dedi işte boyleistihareye yatip her seferinde ayni seyi goruyosan baska doktorlari da dusunun. Esinmi ona gitmek istiyo
Anladm canim benm esim de ilkin ogrendgnde tese olmam demisti simdi daha sicak bakiyo artik normal yoldan cikmiyo cunkuEşim mikro tese bile olmak istemiyo Kaan hocaya olmak istemiyorum dedi o da tamam ignenin yanında emodeks kullan dedi işte boyle
Anladm canim benm esim de ilkin ogrendgnde tese olmam demisti simdi daha sicak bakiyo artik normal yoldan cikmiyo cunkuEşim mikro tese bile olmak istemiyo Kaan hocaya olmak istemiyorum dedi o da tamam ignenin yanında emodeks kullan dedi işte boyle
Suan kullani yormusunuz igneleriEvet ilk defa olacak Kaan hocaya gitmiştik ocak ayında choriomon 5000 kullanın mikrotese yapalım demişti eşimde olmak istememişti fsh 45 lh 19 testestron 210
Yok kullanmıyo anca beni yoruyoSuan kullani yormusunuz igneleri
Aktarın verdikleri şeyleri kullanıyoruz iki buçuk aydırSuan kullani yormusunuz igneleri
Bizde normal çıksın diye uğraşıyoruz bi aktar var tıpda azospermin cahredi yok diyo Kaan hocanın verdiğide bitkisel hap işteAnladm canim benm esim de ilkin ogrendgnde tese olmam demisti simdi daha sicak bakiyo artik normal yoldan cikmiyo cunkuemodex gida takviyesi sanirsam. Benim esimde neofertil kullaniyo. Sifa olur insallah.
onlar şansa bırakıyolar canım ya cıkarsa diye.ama bencede mantıklı olan bu ben bunu bi başka doktorla yüzyüze konuştum oda bana aynı bu doktorun dediğini dedi ve hocaya mecbur kaldık olduk ama şimdiki aklımla olmam yaptırmam.Ben tv bir doktor konuşuyodu azosprm konusunu aradım bende eşimin hormanlarını sordu soledim testestron duşuk mikro tese olmaz çıkmaz 3ay testestron hormonu aynı seviyede olması gerek dedi peki neden Kaan hoca mikrotse yapayım dedi her doktor bişey soyluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?