Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kuzumm ben biliyorum deneyip isine yarayanlardan duymuslugumarbende sabirla bekliyorum o yagmuru.not akmistim bakip yazayim
Bende yapmak istiyorum ama evimiz müsait değil. Suyu temiz şekilde nasıl doldururum diye düşünüyorum. Balkonada yağmur deymiyorki.bilemedim valla

Arkadaşlar nisan yağmurlarının şifası hakkında bilgisi olanlar var mı. Veya deneyen
Kuzumm ben biliyorum deneyip isine yarayanlardan duymuslugumarbende sabirla bekliyorum o yagmuru.not akmistim bakip yazayim
Bende yapmak istiyorum ama evimiz müsait değil. Suyu temiz şekilde nasıl doldururum diye düşünüyorum. Balkonada yağmur deymiyorki.bilemedim valla
vallacanim en olmadi iki uzun tahta sikistir balkonun demirine falan koy kovayida ucuna oyle dene ben oyle yapcam valla napim yapacak bisi yok.onada kus falan gelir pislerse die tereddut ediyorum ama bi tulbent bagliycam kovanin ustune sonrada kevgir koycam bakalim rabbim buyuk

Güzel çözüm hadi bakalım :) İnşallah şifasını bulursun. Bende düşüneyim ne yapabilirim diye.

Ben tv bir doktor konuşuyodu azosprm konusunu aradım bende eşimin hormanlarını sordu soledim testestron duşuk mikro tese olmaz çıkmaz 3ay testestron hormonu aynı seviyede olması gerek dedi peki neden Kaan hoca mikrotse yapayım dedi her doktor bişey soyluyo

Canim ilk defami esin tese olcak hormon degerleri kac

canım benim eşiminde yüksekti fsh bize merional ve ovitrelle verdmişti ve 5 ay içinde 0 düştü.
hangı doktor vermıstı cnm emre bey benım esıme hıc bısı vermedı[/QUOTE]

Canimmm tese bugunmuydu yazmadin.. merak ettim seni.. hayrli şeyler yaz inşallah. .

hangı doktor vermıstı cnm emre bey benım esıme hıc bısı vermedı

Canimmm tese bugunmuydu yazmadin.. merak ettim seni.. hayrli şeyler yaz inşallah. .[/QUOTE]
Kuzum pazartesi gunuydu galiba.. Rabbim yardimcilari olsun. Insallahh cok guzel haberler alirlar

istihareye yatip her seferinde ayni seyi goruyosan baska doktorlari da dusunun. Esinmi ona gitmek istiyo
Eşim mikro tese bile olmak istemiyo Kaan hocaya olmak istemiyorum dedi o da tamam ignenin yanında emodeks kullan dedi işte boyle

Eşim mikro tese bile olmak istemiyo Kaan hocaya olmak istemiyorum dedi o da tamam ignenin yanında emodeks kullan dedi işte boyle
Anladm canim benm esim de ilkin ogrendgnde tese olmam demisti simdi daha sicak bakiyo artik normal yoldan cikmiyo cunku emodex gida takviyesi sanirsam. Benim esimde neofertil kullaniyo. Sifa olur insallah.

Anladm canim benm esim de ilkin ogrendgnde tese olmam demisti simdi daha sicak bakiyo artik normal yoldan cikmiyo cunku emodex gida takviyesi sanirsam. Benim esimde neofertil kullaniyo. Sifa olur insallah.

Bizde normal çıksın diye uğraşıyoruz bi aktar var tıpda azospermin cahredi yok diyo Kaan hocanın verdiğide bitkisel hap işte

onlar şansa bırakıyolar canım ya cıkarsa diye.ama bencede mantıklı olan bu ben bunu bi başka doktorla yüzyüze konuştum oda bana aynı bu doktorun dediğini dedi ve hocaya mecbur kaldık olduk ama şimdiki aklımla olmam yaptırmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…