canım bu hormonlar çok yüksek testesteron düşük fsh yüksek bence olma bunları düşür fsh 10 lara gelsin testesteron yükselsin eşine ısırgan içir yedir yükselir keçiboynuzu vermeEvet ilk defa olacak Kaan hocaya gitmiştik ocak ayında choriomon 5000 kullanın mikrotese yapalım demişti eşimde olmak istememişti fsh 45 lh 19 testestron 210
Canım aynen aktarda böyle dedi senin fsh yüksek testestron duşuk teststron yukselecek fsh duşsun bunun içinde coban cokerten çayı iciriyorumcanım bu hormonlar çok yüksek testesteron düşük fsh yüksek bence olma bunları düşür fsh 10 lara gelsin testesteron yükselsin eşine ısırgan içir yedir yükselir keçiboynuzu verme
İlk azo olduğunu söyleyen doktorda mikrotese olmakda acele etme.demişti eşim 22 yaşındaonlar şansa bırakıyolar canım ya cıkarsa diye.ama bencede mantıklı olan bu ben bunu bi başka doktorla yüzyüze konuştum oda bana aynı bu doktorun dediğini dedi ve hocaya mecbur kaldık olduk ama şimdiki aklımla olmam yaptırmam.
İbrahim sarac oğlunu azosperm olan biri aradı fsh 60dedi saracoglu nohut ye hakiki incir yağ kullan ve kesinlikle bir testistine dokundurt tese yaptırcaksan dedi tıp çok ilerliyo ileride ne olur bilinmez keciboynuzu pekmezi de ye dedicanım bu hormonlar çok yüksek testesteron düşük fsh yüksek bence olma bunları düşür fsh 10 lara gelsin testesteron yükselsin eşine ısırgan içir yedir yükselir keçiboynuzu verme
çobancökerteni nasıl veriyoruz kaynatıyomusun yoksa demliyomusunCanım aynen aktarda böyle dedi senin fsh yüksek testestron duşuk teststron yukselecek fsh duşsun bunun içinde coban cokerten çayı iciriyorum
Demliyorum canım akdarda arar eşimi bazen iciyon çayı demi diyo bu ay sonu gorcez bakalımçobancökerteni nasıl veriyoruz kaynatıyomusun yoksa demliyomusun
Kaynıyo su kapatıyorum bir tatlı kaşığ atıyorum coban cokertende diken canımDemliyorum canım akdarda arar eşimi bazen iciyon çayı demi diyo bu ay sonu gorcez bakalım
saol canım benım teskkur ederımm[/QUOTE]cesur ol pozitif ol kuzum. Rabbim yardımcınız olsun. Senden de Allah razı olsun
Canım sizin için Yasin okudum. insallah ameliyatınız başarılı geçsin. Rabbim yardımcınız olsun[/QUOTE]saol canım benım teskkur ederımm
Kimi için yasin okuncak bende okuyayım[/QUOTE]Canım sizin için Yasin okudum. insallah ameliyatınız başarılı geçsin. Rabbim yardımcınız olsun
Canim umudum41 arkadasimz esi yarin tese olucak saydin okumus :)[/QUOTE]Kimi için yasin okuncak bende okuyayım
Saol canım inş güzel Şeyler olur..
Sizinki tüp bebek mi olmuştu? Çok fazla kişi var herkesi karıştırıyorum
valla inan bilmiyorum neden yaptırın dedi ben hatta hocam bi hastanıza bakmışsınız bize baktınız mı sonuc nasıl bizimki dedim öyle yazmış bize.bide ben ne düşünüyorum ben bu soruyu email attım ona acaba karıştırıyomu hastaları bilmiyorum ki.N nesege canm geçmiş sayfalarda bir msjını okudum şu an bulamadığım için Alıntı yapamadım Kaan hocanın tesede spermatid bulunduğu için size lim15 ve PCNA markırlarına gerek olmadığını söylediğini yazmışsın biz de Kaan hocanın hastasıyız canım bizim mikrotesede de spermatid görüldü fakat lim15 ve PCNA markırlarını yaptırmamızı söyledi Kaan hoca neden acaba kafam karıştı canm?
Yokmu eşleri klinifelter sendromu Olan yardimci olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?