Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet ilk defa olacak Kaan hocaya gitmiştik ocak ayında choriomon 5000 kullanın mikrotese yapalım demişti eşimde olmak istememişti fsh 45 lh 19 testestron 210
canım bu hormonlar çok yüksek testesteron düşük fsh yüksek bence olma bunları düşür fsh 10 lara gelsin testesteron yükselsin eşine ısırgan içir yedir yükselir keçiboynuzu verme

canım bu hormonlar çok yüksek testesteron düşük fsh yüksek bence olma bunları düşür fsh 10 lara gelsin testesteron yükselsin eşine ısırgan içir yedir yükselir keçiboynuzu verme
Canım aynen aktarda böyle dedi senin fsh yüksek testestron duşuk teststron yukselecek fsh duşsun bunun içinde coban cokerten çayı iciriyorum

Selam arkadaşlar bizim de test sonuçları çıktı ve eşim 47 xxy klinefelter sendromu cikti şimdi pregnyl 5000 iğnesi ne başladık ve böyle durumda olanlar varmi konuşalım çok moralim bozuk

İlk azo olduğunu söyleyen doktorda mikrotese olmakda acele etme.demişti eşim 22 yaşında

İbrahim sarac oğlunu azosperm olan biri aradı fsh 60dedi saracoglu nohut ye hakiki incir yağ kullan ve kesinlikle bir testistine dokundurt tese yaptırcaksan dedi tıp çok ilerliyo ileride ne olur bilinmez keciboynuzu pekmezi de ye dedi

Benim eşim benim cabaladıgım gibi cabalasa bir yere varcaz saldım çayıra mevlam kayıra benim eşimde sizin eşleriniz nasıl cabalıyolarmı

cesur ol pozitif ol kuzum. Rabbim yardımcınız olsun. Senden de Allah razı olsun
saol canım benım teskkur ederımm[/QUOTE]
Canım sizin için Yasin okudum. insallah ameliyatınız başarılı geçsin. Rabbim yardımcınız olsun

N nesege canm geçmiş sayfalarda bir msjını okudum şu an bulamadığım için Alıntı yapamadım Kaan hocanın tesede spermatid bulunduğu için size lim15 ve PCNA markırlarına gerek olmadığını söylediğini yazmışsın biz de Kaan hocanın hastasıyız canım bizim mikrotesede de spermatid görüldü fakat lim15 ve PCNA markırlarını yaptırmamızı söyledi Kaan hoca neden acaba kafam karıştı canm?

valla inan bilmiyorum neden yaptırın dedi ben hatta hocam bi hastanıza bakmışsınız bize baktınız mı sonuc nasıl bizimki dedim öyle yazmış bize.bide ben ne düşünüyorum ben bu soruyu email attım ona acaba karıştırıyomu hastaları bilmiyorum ki.

Yokmu eşleri klinifelter sendromu Olan yardimci olun

Canim var bir kac arkadas ama.pek.girmiyorlar. soyle diyebilirim y delesyon önemli o noktada. Artik Micro tese ve Micro enjeksiyon ile %60 sans veriyorlar klinefelterlilere. Onemli olan bi kriterde yaş. Fsh lh testesteron kac sizde canim? E2 de yaptirilmistir muhtemelen. Azf abc bolgelerine bakiliyor baktirdiniz mi? Eger silinme yoksa azf abc bölgelerinde hormonlari duzenleyip teseye aliyorlar.. inan bi cok kiside bulundu. Sakin canini sıkma. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…