Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım o zaman b,raz daha bekleyin bakalım allaha büyük belki bişe olur yeni bir tedavi olur yurt dışında sürekli çalışmalar yapılıyor bizim gibi hastalara sonuçta yaşın geçmiş değil madem eşin hazır değil onu sıkma biraz zaman tanı balkalım

madem böyle tedaviler var neden uygulamazlar sanki insanı böyle sıkıntıya sokuyorlar..

ama bende bıktım artık beklemekten yaaa hormonlar bozulursa bir yıldır kaan beyin uyguladığı tedavi boşa giderse bende bilmiyorum ya bilmiyorum...

belgincim ben o makaleyi geçmiş sayfalara kopyaladım ingilizce ama elams onu tercüme etti sen bir bak vede emre beye sor belli olmaz yapacağın tek şey telefon etmek

bilmiyom vallah canım bizde böle bekl,yoz hep türbeler gidiyom dualar ediyorum allah kabul etsin sonuçta yer gök dua üstünde allahım kabul eder birgün inşallah sonuçta verecek olan o inşallah ol der hepimiz için ve hepimizin ebekleir olur hayırlısı ile

sevgiciğim kaan beye gidip bi görüşsekmi acaba yada mailmi atsam gerçi oda bize tese demişti

belgincim allah hayırlısını versin, bizde ilk bu problemi duyduğumuzda 3 sene boş yere bekledik.Bence beklemeyin eşini ikna etmeye çalış insan bekledikçe geriliyor psikolojisi bozuluyor.bir an evvel sonuca ulşmak en iyisi.

bende öyle diyorum canım sonuçta ilk tesenin üzerinden 3yıl geçti başka şansımızda yok en azından nese biliriz olmayacaksada düşünmeyiz 3yıl bekledim ama hep aklımda o vardı

offffffffffffffff belgin kız canımı sıkma baka haaaaaaaaaaaa belkide unutmuştur aklına gelmemeiştir niye umutsuz oluyon kaydirigubbakcemile

ak olacağına inana hiç olumsuzluğu alşına bile getirme güçlü ol ben senin için çok inanıyorrum olcak bend ebebek görmeye gelcem

belgin canım en kötü karar bile karasızlıktan iyidir en azından ne olacağını bilir ona göre yön çizersiniz.ben şimdi tahmin ediyorum yapmanız gereken pek çok şeyi bu meseleden dolayı erteliyorsunuz.Yani hayatı erteliyorsunuz.Çünki bizde öyleyiz.Okadar dua ediyorsun elinden geleni yapıyorsun umuyorumki sonucunuz iyi olacak.eğer olmazsa da blinki her şeyde bir hayır vardır.Allah hiçbir çabayı boş bırakmaz.karşılığını mutlaka alırsın.(KUSURA BAKMA FAZLA UZATTIM.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…