Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yarının sıkıntısı dimi okudum şimdi belginin yazısını bende görmüştüm ağladım ve kalktım pc den.ister istemez çok hüzünleniyo insan.

evet canim
bende cok agladim bugun icimde biryerlerde bir bosluk var dolmuyor bir türlü

ah canım ya inşallah dolcak o boşluklar.umutlu olmak lazım.kaç yıllık evlisin çiçekcim sen.

insalah canim insalah
insan olmayacagini düsününce dahada cok istiyor
artik herkes soruyor hep gecistiriyorum. benden sonra evlenenlerin bile cocuklari oldu ailemden arkadaslardan.
3 ay sonra 3 yil bitecek canim

insalah canim insalah
insan olmayacagini düsününce dahada cok istiyor
artik herkes soruyor hep gecistiriyorum. benden sonra evlenenlerin bile cocuklari oldu ailemden arkadaslardan.
3 ay sonra 3 yil bitecek canim

hep öyle oluyo zataten akışına bırakmak gibi bir şans olmadığı için sancısı bir saplandımı insanın içine zor ya hiç kolay değil yaşadıklarımız ama allah sabrımızıda mucizelerimizide bize verir inşallah.canım benim ama sen enazından birileriyle paylaşsaydın aailenden daha rahat olurdu için.burda paylaşıyoruz ama sanalız sonuçta.uzakta oldukları için acı çekiyosun bide.canım ya allah yardımcın olsun inşallah.

allahim derdi verdi sabrini veriyor ama soranlarda olmasa iyi olacak
yok canim paylassam iyi ama paylasamiyorum iste cok zor bir durum

allahim herkesin yardimcisi olsun herkese dayanacak sabir versin gercekten zor birsey yasadiklarimiz.
canim ben cikiyorum iyi geceler sana.
anneeler günün kutlu olsun insallah seneye bebeginle kutlamak nasip olur:ecrin_bebek:

arkadalar bir ahaki anneler gününe hepimizin kucagı mis kkulu bebeklerle dolsun inşalla tahlile 2 gün kaldı

kızlar gelecegın anne adayları! ANNELER GUNUMUZ KUTLU OLSUN CANLARIM! umutolsun canım dualarım senınle !bende senle bır sabırsızım ınanakı.. ınsaalh arkadasım olacak hayırlısıyla...rapor cıkartmısmıydınızn canım sız?toplam masrafınız ne kadar oldu canım sorması ayıp ama?

yok canım neden ayıp olsun biz rapor cıkartmadık paralı oldu hastane ve ilaç masraflı 3000 e yaklaştı diger masrafları saymazsak

kizlar ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN opuyorumnanaktan allahim insallah bizleri bu duygudan mahrum birakmaz bebegimize kavusuruz

Hastanede yatılmıyor Ceylinsu, operasyon 1-1,5 saat kadar sürüyor narkozdan çıkmak da 3-4 saat kadar sürüyor. örneğin sabah saat 09.00 da ameliyata alınınca saat 14.00 gibi eve gidebiliyormuşsunuz. ben de olup bilgi verenlerin yalancısıyım

Son düzenleme:
umutolsun inşallah canım2 gün sonra burada halaylarımızı çekeriz.belik bu anneler gününde sende bebişini taşıyorsundur.sonucu sabırsızlıla bekliyorum canım.:Saruboceq:

kızlar neler kaynatmışsınız.annemdeydin dünden beri.gün bitmeden yetiştim.anneler gününü kutlamayı en çok anne olmak için bu kadr çaba gösteren bizler hakediyruz bence.bu yüzden hepinizizn anneler gününü kutluyorum.inşallah bu bebeksiz geçirdiğimiz son anneler günümüz olur....

canlarım bir yıl sonra bugünü kucağımızda bebeklerimizle kutlamak dileğiyle ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN....

.................................................................

Son düzenleme:
Kızlar bugün moralim çok bozuksenağlama eyüpsultan tarihi yemci şifa aktarına gittik zamanın tarifleri üzerine konuştuk durumumuzu anlattık. 120TL ye içinde 27 çeşit bitkinin olduğu bir macunlarının olduğunu ama bunun az bir miktar spermi olanlarda sayı ve hareketi arttırdığını 0 olanlarda ise ancak denemenin zararı olmaz şeklinde verdiklerini yoktan var etmenin ancak Allah'a mahsus olduğunu söyledi. Bunu kullanın sperm oluşur demenin yalancılık olacağını söyledi.
Yani bu macun azospermlilere özel olarak geliştirilmiş bir şey değilmiş(
Biz o umutla gitmiştik halbuki. Aktar kendinden emin olamayınca deneme amaçlı 120TL vermeyi pek mantıklı bulmayarak geri döndük. Öğütülmüş Çörekotu, ısırgantohumu, arısütü bal-polen karışımı aldık eşim kendisi macun yapacak bunları.

Mikrotesede tecrübeli olduğunu düşündüğümüz muhtemelen son androloğumuza da cumartesi günü göründük. Benzer şeyleri tekrarladı. Eşimin ısrarlarıyla Klomen isimli ilaca başlayabiliriz bir zararı olmaz ama gereklilik olarak pek önerilmez dedi. Genelde bu tip ilaçlara mikrotese sonrası pataloji raporlarına göre başlanıyor dedi. İlacı kaan hocaya sorduktan sonra alacağız daha almadık. aranızda bu tedaviyi uygulayan var mı? sonuçlarınız nasıl acaba.
Bu arada Şubat sonunda gittiğimiz Tansel Beye son sonuçlarımızı göstermek için yeniden gittik. Sizin durumunuzdaki hastaya %40 dan az şans vermem dedi. umutlansak mı üzülsek mi karar veremedik. Bulunabilecek sperm sayısı olarak da 5-10 arası olur 100-150 adet bulmayı beklemiyorum dedi. Bu da moralimizi bozdu. İlk görüşmemize göre daha olumsuz bir tablo çizsede bulabileceği konusunda kendine güveniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…