Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tamam canım bend eçok öpüyorum inşallah en kızsa zamanda görüşcez bay canım

canım görüşeceğiz diyorsun sesin çıkmıyolmaz:şimdi ben emre beyi arayıp maturasyonla ilgili bir makale varmış oradaki tedaviyi bizde uygulayabilirmiyiz diyemi sorayım kızma bana:çok üzgünüm:

uzatmak ne demek canım sizer bana güç veriyorsunuz sagol canımŞeniz
hatta bebeğine elimle elbise örcem içime doğuyor senin kızın olacak

inşallah bacım bende seninkine örecegimŞeniz

neyse bende çıkıyorum hepinize iyi geceler allahım dert veripte derman aratmasın ...

canım senin yazdıgın makale ingilizceydi onumu mail atiyım ozaman hemen kopyalayıp atayım bakalım ne diyecek bizim patoloji sonucumuzu ve fsh da yazıyım dimi seni çok yordum bu akşam

canım görüşeceğiz diyorsun sesin çıkmıyolmaz:şimdi ben emre beyi arayıp maturasyonla ilgili bir makale varmış oradaki tedaviyi bizde uygulayabilirmiyiz diyemi sorayım kızma bana:çok üzgünüm:

aşkolsun şekerciğim hiç kızarmıyım hem biz senle dünür olcaz inşallah aramızda kızma darılma olmaz biliyon bir gün çat kapı yaparız size bay canım

tamam canım her zaman bekleriz şimdi mail atıyorum ikisinede bakalım ben sana kızımı verecekmiyim :)))selam söyle çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…