Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla şöyle bakıyorum azo olanların geneli testis yüzünden

Evet yaşadıklarımız kolay değil
Onların yaptığı cahillik işte
Ama onlarda böyle olsun istemezdi
Eşim 1 kez tese 1 kez biyopsi olmuştu
2 si de olumsuz oldu tabi
Son kez 3. tese ve indirme ameliyatını birlikte olacak
Onlar sadece manevi olarak arkamızda olmaya çalışıyorlar
Eşim bir kere annesini ağlayarak dua ederken görmüş
Oğluma hayırlı evlat ver diye dua ediyormuş
Şu anda 12 torunu var
Diğer çocuklarında bi proplem yok.
Her şerde bir hayır vardır bunu unutma gülüm.

cnm ındırme ıslemı yapılmadan mı tese oldunuz sız oyle bulunma ıhtımalı dusuk deqıl mı

cnm ındırme ıslemı yapılmadan mı tese oldunuz sız oyle bulunma ıhtımalı dusuk deqıl mı

Evet 2 işlem de indirme ameliyatı olmadan yapıldı
Ve tedavi falan olmadan yapıldı
Şu anda 3 yıldır tedavi görüyor eşim
Belki faydası olmuştur
Ama yine de bilemiyoruz
Hepside takdiri ilahi işte
Hayırlısı ne ise o olsun

bızım doktorumuz ındırme ıslemı yapılmadan tese yapılsada sonuc ıyı cıkmaz dedı testıslerın asaqıda olması gerekıo dedı sonra tese yapılsa daha ıyı dedı

ne tedavısı goruyo esın canım ne kullanıyo murad basarla mı devam edıyosunuz

bızım doktorumuz ındırme ıslemı yapılmadan tese yapılsada sonuc ıyı cıkmaz dedı testıslerın asaqıda olması gerekıo dedı sonra tese yapılsa daha ıyı dedı
Zaten dr öyle çok bulamayız 3-5 tane anca bulabiliriz dedi
Çok fazla umut vermedi zaten
Bizde biliyoruz umutsuz olduğumuzu
Ama Rabbim ol deyince niye olmasın ki

İğne tedavisi canım.
Kasımdan beri Murat Başarla devam ediyoruz
Haftada 1 pergnil
Haftada 3 menapur kullanıyoruz
bizi murad beye kocaelı unıversıtesındekı melıh culhga gonderdı murad bey bıze bu sızın kullandıgınız ılacları kullanın dedı ama bız ona gıtmedık dırek emre beye gıttık suan cok pısmanım keske ona gıtseyım belkı ılacların faydası olurdu hatta hala recetesı duruyo evde

insallah canim

Benim eşimde 6 yaşındayken ameliyat olmuş,testisinin birini almışlar diğerinide tam indirememişler,yani ameliyat dahada zarar vermiş
Ben evlendiğimde bana kimse bunu söylemedi,bende farketmedim her ay test yapardım hamilemiyim diye.
Eşim bigün dayanamadı söyledi böyle böyle diye.
Eşime hiç kızmadım niye söylemedin diye ,bir erkek için bunu söyleyebilmenin kolay olmadığını tahmin edebiliyorum ama annesine neden bana söylemedin,söyleseydin bende dikkat edrdim dedim,ben her ay test yaparken eşimin içi nekadar acımıştır diye düşünüp eşime üzülmüştüm

kıyamamm rabbım yardım etsın cnm hepımıze uzulme

emre beyin muaynanesine gitigimde orda tese olcak o kadar ınsan vardı kı gecen hafta cumartesı gunu acaba dedım topıkde konustugum kızlar olabılırmı dıye dusundum nasıl uzgunlerdı kımısı aglıyo kımısı uzun uzun dusunuyo kımı endıselı rabbım hepımıze yardım etsınn

Amin herkes mi azo olmuş ya neden hep infertilite coğalıyo

Benim eşim mikro tese olmak istemiyo bende hep üstüne gidiyorum neden olmak istemiyon herkes oluyo die tartışmalarda oluyo tabi gecen gün oturmuş ağlıo hayırdır dedim sen bana mikro tese ol diyon ya dedi ya cıkmasa hiç bir zaman baba olamassam ben buna hazır değilim benim yüzümden seninde olmicak istiyosan ayrıla bilirsn dedi ne sacmaliyosun atlatcaz olacak dedim benim yanımda çocuk sevme dayanamıyorum dedi napım ben şimdi

benım esımde öyle benım cocugum olmayacak sen ayrıl gıt guzel guzel cocukların olsun evlen dıyo bnde dedım kı bn senınle olmıcaksam napıyım cocugu ınsan cocuk yapmayı sevdıgıyle ıkısınden bı parca olsun dıye ıster bnm cocugum sevdıgımden olmıcaksa bn napıyım o cocugu hem aynı9 sekılde bnde olabılırdım bnm de cocugum olmaya bılırdı o zaman sen bnı bırakcakmıydın dedım yok aslaa ben senı bırakamam dedı ama ıste napsınlar bazen oyle bıze haksızlık ettıklerını dusunuyolar ama yanılıyolar sonucta allah o sorunu beraber yasamayı eslerın ıkısınede yasatıyo bizimde sabırlaa bekleyıp caba göstermemiz gerek benım esım ama cok guclu ne kadar amelıyat varsa olmaya razıyım istedikleri kadar ilac versınler kullanırım yeter ki cocugumuz olsun senın hamıle oldugunu görebılıyım dıyo bn esımın hep yanında olcam allahın ıznı ıle onu cok sevıyorumm rabbım bu sınavı ıkımıze de verdı ıkımızde caba gostererek atlatacagız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…