canım sende kafana takma kendini yıpratırsın olan sana olur.hıc farketmemısler kı gotursunler doktora
hayırlı haberler olsun inşallahhh bu bahsettin yer nereydi senn adresi falan nette yazarmıkisöylemiştin bu iğneyi ama bir kez vurunup bekleyeceğini bilmiyordum değişik bişeymiş.
Adamın göbeğinden yağ alıp kök hücreyi bulmuşlar ve testislere bırakmışlar.6 ayda bir kontrole çağırıyorlar öyle anladım.bulununca mikroteseyle alacaklarmış.
sperm olgunlaşması için sperm üretimi varmış ama kuyruk çıkaracak kadar olgunlaşamıyorlarmış yani kuyruklu sperm çıkması için vurunduk inşallah çıkarr.. siz duymuşmuydunuz igneyii sizin nedir sıkıntınebido iğneyi ne için vurundunuz?
bizde vurunduk ama bazı üroloğlar tavsiye etmiyo bu iğneyi testesteron yüklemesiymiş galiba.sperm olgunlaşması için sperm üretimi varmış ama kuyruk çıkaracak kadar olgunlaşamıyorlarmış yani kuyruklu sperm çıkması için vurunduk inşallah çıkarr.. siz duymuşmuydunuz igneyii sizin nedir sıkıntı
Amin insallah.hayırlı haberler olsun inşallahhh bu bahsettin yer nereydi senn adresi falan nette yazarmıki
nasıl yanı kok hucredede mı mıkto tese yapıyolarsöylemiştin bu iğneyi ama bir kez vurunup bekleyeceğini bilmiyordum değişik bişeymiş.
Adamın göbeğinden yağ alıp kök hücreyi bulmuşlar ve testislere bırakmışlar.6 ayda bir kontrole çağırıyorlar öyle anladım.bulununca mikroteseyle alacaklarmış.
canım benım su bır haftadır ne cektıgımı bır allah bıde ben bılırım ama cabuk gecıyo bol su ıc mesela gunde 3 lıtre ben öyle yaptım bugun cok sukur ıyıyım doktorumda saolsun fazla yuklememıs ıgnelerı bana bana dedıkı vucudunu bol su ıcerek yıka hıc bıseyın kalmıcak dedı gercekten de bugun gayet ıyıyım korkma cnm yeter kı olsun da ıgne ılac sancı falan fasa fıso gelo ınsanakızlar ya şimdi bu ayki adetle bizde baslicazda allah izin verirse.bu kullanılan ilaçlar herkeste aynı tepkiyimi yapıyo yani şişiyo mu insan.ben az yemek yesem bile rahatsız oluyorum nefes alamıyorum
evet öyle dedi o kadın adı zehramı neyse.nasıl yanı kok hucredede mı mıkto tese yapıyolar
aaa bnde normal yoldan cıkıs olcak sanmıstım yaaevet öyle dedi o kadın adı zehramı neyse.
hayırlı cumalar canım Allah kabul etsin bu güzel duayı inşallah.Nasılsın tekrar tüpe başlayacakmısın?
hayır canım 68 dı fsh bızım cok yukse emre bey dusurmek ıcın hıc bısey yapmadıgeçmiş olsun canım fsh hormonunuz düşmüşmüydü sizin?
amin cnm aminnnnnnnnhayırlı cumalar canım Allah kabul etsin bu güzel duayı inşallah.Nasılsın tekrar tüpe başlayacakmısın?
kök hücre tedavisinin açıklamasını okumuştum,ona göre normal yoldan çıkış oluyor ama kadın öyle dedi.kendi hastalarını da tahlile çağırdıklarına göre normal yoldan çıkma ihtimali var eğer çıkmazsa mikrotese yapıyorlar bence.aaa bnde normal yoldan cıkıs olcak sanmıstım yaa
hmm anladım canımkök hücre tedavisinin açıklamasını okumuştum,ona göre normal yoldan çıkış oluyor ama kadın öyle dedi.kendi hastalarını da tahlile çağırdıklarına göre normal yoldan çıkma ihtimali var eğer çıkmazsa mikrotese yapıyorlar bence.
insallah cıkar ne dıyımkök hücre tedavisinin açıklamasını okumuştum,ona göre normal yoldan çıkış oluyor ama kadın öyle dedi.kendi hastalarını da tahlile çağırdıklarına göre normal yoldan çıkma ihtimali var eğer çıkmazsa mikrotese yapıyorlar bence.
kalitesini artırmak için bişey yapıyor musun?bende başlayacağımda önce önümüzdeki ay Bi histereskopi olayım dedim.bi sorun varsa ortaya çıksın artık.5. defa hayali hüsrana uğrarsak bari bendemi bir sorun var diye içim içimi yemesin.amin cnm aminnnnnnnn
yok daha başlamadım cnm eşimin spermlerinin kalitesini bekliyorum
bakalım şaka bi yana da bilmiyorum ki cnm ya hakkıma hayırlısı olsun bekelemedeyim bakalım zaman neler gösterecek.. sen nasılın cnm sizin tedavi var mı yolda...
Canim siz hic kaan hocada tedavi gormedinizmi dun saracoglunu dinledin fsh 12 üstundeyse sperm uretmiyor demektir dedi emre bey bunu bilmiyormuhayır canım 68 dı fsh bızım cok yukse emre bey dusurmek ıcın hıc bısey yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?