Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı haberler olsun inşallahhh bu bahsettin yer nereydi senn adresi falan nette yazarmıki

bizde vurunduk ama bazı üroloğlar tavsiye etmiyo bu iğneyi testesteron yüklemesiymiş galiba.

hayırlı haberler olsun inşallahhh bu bahsettin yer nereydi senn adresi falan nette yazarmıki
Amin insallah.
Canım anlamadın herhalde oraya gitmenin bir yararı yok.2,5 yıl önce kök hücre transferi yaptıklarında bulmaya çalışıyorlar.onlarda bulamazlarsa tekrar kimseyi almayacaklar.6ayda bir arayıp sonuç alan varmı diye sorun dedi.ankalife diye yaz Google da sitelerinde adreside telefonuda yazıyor.

nasıl yanı kok hucredede mı mıkto tese yapıyolar

kızlar ya şimdi bu ayki adetle bizde baslicazda allah izin verirse.bu kullanılan ilaçlar herkeste aynı tepkiyimi yapıyo yani şişiyo mu insan.ben az yemek yesem bile rahatsız oluyorum nefes alamıyorum
canım benım su bır haftadır ne cektıgımı bır allah bıde ben bılırım ama cabuk gecıyo bol su ıc mesela gunde 3 lıtre ben öyle yaptım bugun cok sukur ıyıyım doktorumda saolsun fazla yuklememıs ıgnelerı bana bana dedıkı vucudunu bol su ıcerek yıka hıc bıseyın kalmıcak dedı gercekten de bugun gayet ıyıyım korkma cnm yeter kı olsun da ıgne ılac sancı falan fasa fıso gelo ınsana

benimde eşim aynı bizimkide testıslerı yukarda daha ılk evlendıgımız gun gördugumde fark ettım bı tuhaflık oldugunu ben cocuk gelısımı okudum bılırım erkek ve kadın gelısımını amelıyat ızı vardı esımde sabahına sordum bu ız ne sen amelıyat mı oldun dıye evet dedı 6 yasındayken fıtık amelıyatı oldum dedı ama ınanmadım ben sonra sonra aradan 6 ay gectı zorla doktora goturdum meger ınmemıs testıse baglı azosıpermıymıs esım dedım kucukken neden ındırılmemıs testıslerın annenler gormedımı gormusler meger bılıyolarmıs sonra kaynanama sordum oda bana kucukken bı terslık oldugunu gorunce doktora goturdum amelıyat ettırdık ama doktor hem fıtıgı temızledı hemde demıs kı ben yolu actım testısler kendılıgınden ınıcek bı 6 aylık ıgne vercem hergun vurulsun hıc bıseyı kalmıcak ıkısıde ıncek demıs ıgnelerı kullandırmıslar ama ınmemıs kayınvalıdem hergun aglıyolmus ınmedıler dıye o zamanlar kaynanana esı esının erkek kardeslerı falan aynı evdeymısler hepsı karısmıs o ısrarla doktora gıtmek ısteyınce kaynanası delı delı konusma yarım ettın cocugu sus bı bısı yok cocukta demısler güya daha sonra kayın valıdem her gun esıme soylemıs 14 yasına gelınce oglum bak ınmedılerse gel beraber gıdelım hatta askere gıdene kadar geldıkten sonra bıle cok soylemıs ama esım durmadan bagırmıs annesıne yaa bıt basımdan dus yakamdan ne tuttun yakamı yok bende bısı herseyım gayet normal benım tammam mı yeter yaa bı sus falan dıyomus her defasında yada bazende he he tmm yaptırcam amelıyat deyıp basından salıyomus ama esım dınlememıs ve evlenınce cok buyuk sıkıntı yasayınca keske yaptırsaydım dıyo ama ben yıne de kayınvalıdeme ve kayınpederıme sınırlıyım nolursa olsun pesınde kosmalıydılar kayınvalıdem kendını cok dusunen zevkı sefaya cok duskun bı ınsan altın bılezıgım param olsun baska bıseyım olmasın dıyen bı ınsan anlayacagınız bugune kadar hep böle yukseklerde kalmıs gozu sımdı bısı desen hemen aglamaya baslıyo ama esımı ılk ındırme amelıyatı yapan doktor kaynanamla kayınpederıme öyle bı bagırdı kı anlatamam bıde sankı cok ılgılenır gıbı gelmıslerdı yanımızda doktorla konusmaya ben hıc agzımı bıle acmadım doktor benım yerıme söyledı söyleyecegını butun suclu sızsınız dedı yaa ben burda suclu aramak ıstemıyorum ama yınede bı acıdan bakarsan burda en buyuk suclu anne baba ıste yınede dıyorum kı allahtan gelmıs yasayıp gorcez o ole emretmıs o bıze bunu nasıp etmıs vardır bı hıkmetı dıyorum bıde sunu dusunuyorum testıslerı asagıda olup azosıpermıyle savasan bır suru ınsan var belkı bızımkı amelıyat olsaydı yıne olmıcaktı dıye dusunup kendımı avutuyorum ama cok zorrrr gercekten esımı cok sevıyorum onun her an yanındayımmm rabbım bana ve sızlere yardım etsın bı kapı suan 3 sene olcak evlenelı ılk evlendıgım gunden berı evlılıgımız zehır oldu yınede rabbım daha buyuk dertler gostermesın kızlar sukur bugunumuze

hayırlı cumalar canım Allah kabul etsin bu güzel duayı inşallah.Nasılsın tekrar tüpe başlayacakmısın?
amin cnm aminnnnnnnn
yok daha başlamadım cnm eşimin spermlerinin kalitesini bekliyorum
bakalım şaka bi yana da bilmiyorum ki cnm ya hakkıma hayırlısı olsun bekelemedeyim bakalım zaman neler gösterecek.. sen nasılın cnm sizin tedavi var mı yolda...

aaa bnde normal yoldan cıkıs olcak sanmıstım yaa
kök hücre tedavisinin açıklamasını okumuştum,ona göre normal yoldan çıkış oluyor ama kadın öyle dedi.kendi hastalarını da tahlile çağırdıklarına göre normal yoldan çıkma ihtimali var eğer çıkmazsa mikrotese yapıyorlar bence.

kalitesini artırmak için bişey yapıyor musun?bende başlayacağımda önce önümüzdeki ay Bi histereskopi olayım dedim.bi sorun varsa ortaya çıksın artık.5. defa hayali hüsrana uğrarsak bari bendemi bir sorun var diye içim içimi yemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…