Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim sevdiğim adamdan olmadıktan sonra napim cocuğ benimki inatcı biraz daha bu duruma alışamadı olmicam yapmicam diyo işte eşinide tebrik ederim cocugum olsun herşeyi yaparım dediği için tek taraflı cabada olmuyo zorla goturemem tese olmaya

yok cnm bızımkı hala gıdelım baska doktorlara yıne olalım dıyo ama bn ıstemıyorum durmadan bıcak altına yatmasına dayanamıyorum esımın yazık yaa zarar gorucek dıye korkuyorum cocuk olsun derken kocamdan olmaktan korkuyorumm

siz şuan hangi doktorda tedavidesiniz cnm

Eşimin birinci tese ikna edemedim ikinciyi hiç olmaz inşallah birde cıkarda uğraşmam fazla

Ciddi dir tabi testisleri atrofi eşimin umutsuz vakayız anlıcan
Umutunu kaybetme sprem bulunurken büyük küçük olması etkilemez diyor
inş . Cnm sürekli yazmıyorum ama seni takip ediyorum inş. Bol bol sprem çıkar

hımmm ben 3 doktora gıttım hepsıde ınmesı lazım dedı en son emre beye gıttık oda oyle deyınce yaptık sımdı tese ıcın beklıyoruz

Ben emre beye ulaşamadım.Mail attım cevap yazmadı
En son Murat bey cevap yazınca tamam dedik buna gidelim
O şekilde gittik canım.İyi ki de gitmişiz
Murat bey önce indirme yi yapalım falan demedi
Belki testistler inmeyebilir kordon kısa kalabilir dedi
O yüzden 2 si bir arada olacak
Artık şansımıza ne çıkarsa o olacak gülüm
Rabbim dermansız dert vermesin inşALLAH

Eşlernizin kıymetini bilin hem dio bebeğimiz olsun dayanamıyorum tese diyincede yok dio

Eşim ALLAH razı olsun ben ne dersem onu yapıyor
Hiç mık demiyor.İğnelerini kuzu kuzu oluyor
Bir yandan o da bıktı ama
Az kaldı diyerek moral veriyorum
Eşimden çocuğum olmayacaksa başka birinden olsa ne fayda
Onunla yaşadığım mutluluğu kimsede bulamam ben
Aslında evlatsızlık bizi çok güzel olaylara itiyor
Biz bunun farkına varamıyoruz
Bizi rabbimize yakınlaştırıyor
Güzel şeyler ibadetler yapmamıza vesile oluyor

evet canım cok dogru soylemıssın bılıyomusn murad bey aynı melıh culha gıbı konusuyo onlar ıkısı arkadslar benım esımıde melıh hoca gecen sene amelıyat yaptı kordon kısadır dedı gercektende sag taraftakı kordon kısa o yuzden sag testıs tam ınmedı ve teseyıde aynı anda yaptı ama bız bı sonuc alamadık canım sonrada murad beyle gorustu bızım yanımızda telefonla aradı murad bey bıze sıze verdıgı ılaclardan verırdı ama bız kullanmadık orda yanlıs yaptık ıste emre beye gıttık ama emre beyde hıc bı ılac vermeden fshı da dusurmeden dırek mıkro tese yaptı ve bnıde hazırladılar sonra sancıları ben cektım karnım sıstı mahfettı bnı o ıgneler bugun anca kendıme geldım emre beye once fshı dusurelım dedım ama o bıze bunun bı faydası olmaz bu sefer dıger hormonlar zarar gorur ben ılac kullandırma taraftarı degılım bu zararlı dedı ve bıze ılac vermedı ıgnelerın bos ıs oldugunu soyledı bız ona murad beyın verdıgı ıgnelerı sorduk ama kullanmayın bos dedı fsh 68 bu hıc sıperm yok anlamına gelmez belkıde fshın bu kadar yuksek olması sıperm var anlamına gelıyodur bellı olmaz dedı ama tabı kı sonuc husran canımm

insallah edersın edemezsende cok zorlama ben aslında artık mıkroteseye karsıyım yaa kök hucreyı beklesek daha mı ıyı ne
Ben kok hucre olayını ne zaman tv kanallarında infertiliye son bir bebek dünyaya geldi denilirse o zaman inanırım kaç yıldır kok hucre muhabbetleri var ama bebek yok

kızlar yenı bısı gordum ınternette sakarya universitesi hastanesinde kök hücre çalışmaları başladı yazıyo acaba ne kadar dogru bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…