Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ahh canım çok üzgünümmm.. Maalesef cehaletten oluyor bunlar.. Ataerkil toplumuz erkek güççç otorite demek.. O hasta olmaz o ağlamaz.. Ona karşı gelinmezz.. O ne derse doğrudur ağadır paşadır mantığı... Bende kayınvalideme hala anlatmaya çalışıyorum.. 4 yıldır hala normal yoldan hamile kalcam diye umutlu.. Hala olcak olcak diye dua ediyor ama doğal yoldan olcak diye ediyor... M.tese de bulunur mu diye düşünüyoruz biz.. O bunu düşünmeyi bırakk neyin hayallerini kuruyor... Onun mantığı, sen gör benim oğlumda normal yoldan çocuk sahibi olacak.. Halbuki bi kabul et.. Rabbim ağır hastalık vermedin de şükret.. Ama kabullen yani.. Bana öyle mantıksız şeyler anlatıo ki deliriyorummm deliriyorumm.. Yinede yüreği iyi biridir.. Severim kendisini ama bu tarz şeylerde yapmıo değil.. Atatürkün de çocuğu yok süleyman demirelin onun bunun sayıyor da sayıyor.. Yahu ah biz bilmiyor muyuz be anne diyorumm ama o yine anlatıyor.. Diyor ki çocukken bu böyle oldu şu şöyle oldu.. Yok ağaçtan düştü bayıldı.. Öyle kızıyorum ki.. Şuan yere göğe sığdıramadıkları eşimii o zamanlar başıboşş sal çayıra mevlam kayıra mantığıyla bıraktıklarını o kadar iyi anlıyorum ki... Ama yine de annesi.. Bana eşimi verdi.. Minnettarıımm.. Cehalet suç değil.. Öyle görmüşler ne yapsınlar.. Kim yol göstermiş ki onlarada.. Amannn hiç sıkma bunları düşünüpte canını.. Öyle olması gerekiyormuş kuzum.. Sınavımız bu ne yapalım..

Canim siz hic kaan hocada tedavi gormedinizmi dun saracoglunu dinledin fsh 12 üstundeyse sperm uretmiyor demektir dedi emre bey bunu bilmiyormu
hayır cnm bız kaan hocaya hıc gıtmedık emre beye gıttık aslında emre bey bılıyodu belkıde ama bıle bıle mıkro tese yaptı off ne bılım allah bıldıgı gıbı yapsın bu doktorları

Canim siz hic kaan hocada tedavi gormedinizmi dun saracoglunu dinledin fsh 12 üstundeyse sperm uretmiyor demektir dedi emre bey bunu bilmiyormu
Evet doğru söylüyorsun bizim de 45 Kaan hoca hormon sonuçlarına bakmadan muayeneden sonra testisler sperm uretmiyo dedi fsh 45olunca doğal olarak haklı çıktı ciddi anlamda hiç üretim yapmıo emeklie ayrılmış

Canım öyle şey olur mu.. Yalnız fsh ile bu denilemez.. Bir sürü kişi var yüksek fsh ile tese olup sperm bulunan.. 12 nin üstü üretmez diye bir şey söylemek çok doğru gelmedi bana..

hayır cnm bız kaan hocaya hıc gıtmedık emre beye gıttık aslında emre bey bılıyodu belkıde ama bıle bıle mıkro tese yaptı off ne bılım allah bıldıgı gıbı yapsın bu doktorları
Birde Kaan hocaya gelin bakalım nedicek bizim fsh 45 Kaan hoca 1ay iğne kullan ondan sonra yaparız mikroteseyi demişti bu iğnelerde fsh duşururmuş

Canım öyle şey olur mu.. Yalnız fsh ile bu denilemez.. Bir sürü kişi var yüksek fsh ile tese olup sperm bulunan.. 12 nin üstü üretmez diye bir şey söylemek çok doğru gelmedi bana..
Bence doğru kadının fsh yüksek olunca menepoza giriyo gebe kalamıo yumurta üretimi yok erkekdede sperm üretimi olmuyo şahsi fikrimdir böyle duşunuyorum

bizimkide öyle canım her adet olcagım zaman gelıyo adet olmıcan belkı vasrdı dıyo bnıde umutlandırıyo onun yuzunden kac kere gunum gecmıstı hemde gunlerce sonu hep husranla bıtmıstı maleseff her seferınde gelıo doktorlar ne bılırmıs onlar dırlıyo olacak ınsallah allah verecek hemde normal yoldan olacak dıyo bn dıorum sankı bız ıstemıyormuyuz normal yoldan olmasını hele esımı bı gorsen yaaa gecen gun amelıyattan cıktı yaa oyle bakıyo kı gozume oyle bakıyo kı daha narkoz bıle tam gıtmemıs vucudundan ama gozlerıme bakıp varmı varmı dıyıp gozuyle ısaret edıo napıcagımı bılemedım neye uzulup neye sevınecegımı sapıttım rabbım dedım nolur bı guzel sonuc cıksada yuzunu gulduren bı haber verebılsem dıye ama veremdım yaa dıyemedım doktor geldı o anda yok dedı hıc bısı yok dedı gırdım tuvalete saatlerce cıkmadım nasıl agladım bagırmak ıstedım zor tuttum kendımı ellerımı ısırmısım ne yaptıgımı bılemedım o anda offff valla hatırladıkca nasıl uzuluyorumm ne dıyım canım rabbım böyle emretmıss bızlere de yasamak duserrr

Bence doğru kadının fsh yüksek olunca menepoza giriyo gebe kalamıo yumurta üretimi yok erkekdede sperm üretimi olmuyo şahsi fikrimdir böyle duşunuyorum

canım fikrine saygım var ancak şunu bilmeni isterim fsh.ı değerin çok üstünde olup da şuan yumurtası toplanan bayan arkadaşım var.. Ayrıca saydin78 in eşi 35 üstü fsh ile tese olduğunda sperm bulundu.. Hiç tedavi olmadan.. Yine karar sizindir. Ama kesinlikle fsh.ın yüksek oluşu buna bir gösterge değildir. Bir çok makale de bundan bahsedilir.. Yaşla alakalı büyük bir bağ olmasına karşın fsh yüksekliği artık çürütülmüş bir tez.

Kıyamam canım.. Bende ne yaparım hiç bilmiyorumm.. Rabbim yardımcımız olsunnnnn... Eşiminde ciddi anlamda düşer morali.. Kavga bile edebilir o an dr.la.. Öyle tedirginim ki.. Bugün uçuyorum ist.a.. Rabbimmden tek duamm hayırlısiyla istediğimizi elde etmiş olarak dönebilmemiz evimize..

Birde Kaan hocaya gelin bakalım nedicek bizim fsh 45 Kaan hoca 1ay iğne kullan ondan sonra yaparız mikroteseyi demişti bu iğnelerde fsh duşururmuş
bilemiyorum canım hangı doktora gıtsem ne yapsam bılemıyorum kafam karısık her defasında husran yasamaktan bıktım esımın de durmadan bıcak altına yatmasından bıktımm yazık kocama yaaa cocuk olsun dıye durmadan canı yanıo onun ıcın problem yok yeterkı olsun durmadan amelıyat olmaya razıyım dıyo ama bnm ıcım rahat degılll

insallah canım insallah barı sen yasa sevıncı barı sen guzel duygularla mutlu haberlerle gel bızlere de umut ol kucagına al en kısa zamanda bebısınıııı rabbım yardımcın olsunn ıstanbuldn bıle nefret ettım ne umutlarla gıttım oralara o yorgunluk o kosturmaca ama hepsı husranla bıttı

Canım ne olur böyle düşünme.. Rabbimden umudunu kestin mi ne kalır geriye.. Hiç bir dayanağın kalmaz.. Sakın böyle yapma.. Biliyorum daha çok yeni içinin acısı.. Çok haklısın hissettiklerinde.. Ama biz umudumuzu kaybetmicez.. Ne güzel bir nick.in var.. Sennn başarıcaksın inanıyorum ben..

Eşim şu anda 37 yaşında ve testistleri yerinde değil
Biz 10 yıllık evliyiz canım
Ben eşimin ailesini suçlamıyorum
Sadece bilgisizlik cahillik diyorum
Çünkü fakir bir ailede 7 kardeşten biri olarak yetişmiş
Hatta 1 kardeşini hasta diye evlatlık vermişler
Dr a götürecek paraları bile yokmuş
Aile farketmemiş ama şimdiye kadar gittiğimiz 5 dr bile
Testistlerin indirilmesi gerekli olduğunu bize söylemedi
En son gittiğimiz Dr murat başar söyledi bunu bize
Mutlaka indirilmesi lazım diye
Yani şu demek istiyorum
Ailenin suçu varsa dr ların suçu yok mu
Bu sadece ve sadece bi kader.
Bunu yaşayacakmışız başka çaremiz yok canım
Rabbim yeterki isyan ettirmesin
Biz Rabbimiz tarafından seçilmiş insanlarız
Bunun farkına varalım ve güzelce değerlendirelim...

insallah canımm yaaa insallahh cok guclu oldugumu soylerdı annem ınanmazdım cabuk yıkılırım derdım ama sımdı anladım annemın dedıgını hala soyluyo sen cok guclusun ben senı bılıyorum sen herseyın ustesınden gelırsın dıyo hala umarım gelırım umarım basarırım umuduma kavusurum ınsallah rabbım yardım etsınn

cok dogru soyledınn canımm hep beraber basaracagızz ınsallahhhh

dogru dıyosunda cnm benım esım hıc doktora gıtmemıs kucukken hep kasıkları aqırıomus durumlarıda o kadar kotu deqılmıs ben suclu ararım esımde aılesıde suclu benım gozumde esım sorunu anlatmadı aılesıne uzmek ıstemıyor ama annesı her aradıqında torun soruyo ve uzuluyorum stresten bu ay 24 gun gecıktım ben benım ne sucum var benden torun ısteyeceqıne basta ogluyla ılgılenseydı ben daha 10 ay oldu evlenelı ama psıkolojım alt ust oldu sımdıden evlendıgım gunden berı tutturmuslar torun belkıde bılıyorlardı benden sakladılar nerden bılecem benım gozumde suan onlar suclu kabullenemıyorum sorunu napıcam bılmıyorum nasıl ustesınden gelecem onuda bılmıyorum allahıma sıgındım artık ne dıyeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…