Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaan hocaya sordunuz mu hiç kök hücreyi başladılar artık falan diye hiç bahsetti mi biz ilk gittimizde falan bahsediyordu ama daha insanlarda denenmiyor diyordu

yeni gelen arkadaşlar biraz kendinizden bahsedin ben çok uzak kaldım kim tedavide kimin eşi ameliyat oldu hangi dr da tedavi oluyorsunuz

yeni gelen arkadaşlar biraz kendinizden bahsedin ben çok uzak kaldım kim tedavide kimin eşi ameliyat oldu hangi dr da tedavi oluyorsunuz
Ben yeniyim bir haftadır bu topikdeyim umudum41 eşi tese oldu malesef bişey bulunamadı kendide hazırlanmıştı bu zamanı biraz sancılı atlatdı

Ben yeniyim bir haftadır bu topikdeyim umudum41 eşi tese oldu malesef bişey bulunamadı kendide hazırlanmıştı bu zamanı biraz sancılı atlatdı
aramıza hoşgeldiniz inşallah yüzü gülenlerden olursunuz azo sebebiniz nedir.ayrıca umudum41 canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin ama bu dünyanın sonu değil .çünkü biz senelerdir bu topikte neler gördük neler 3-4 defa ameliyat olmuş sperm bulunamamış daha sonra kendiliğinden çıkış olmuş ve bebeklerine kavuşmu bir sürü arkadaşımız var mesela zcu, çiçekoo,istiyorumbebeğimi bunlar ilk aklıma gelenler

Amin azo zebebimiz çok küçük yaşta tek taraflı inmemiş testis ameliyatı artı testislerinin atrofi olması daha genetik test de yaptırmadık ondada sorun çıkarsa umutsuz vaka sayılcaz

Sizin sebep nedir

Kaan hocaya sordunuz mu hiç kök hücreyi başladılar artık falan diye hiç bahsetti mi biz ilk gittimizde falan bahsediyordu ama daha insanlarda denenmiyor diyordu
Hiç aklıma gelmedi ona sormak.Oraya gittiğinde sen Bi sorar mısın canım en güvenilir bilgiyi ondan alırız bence.

Kizlar igne kullanio esim bu ayki kan tahlili aldim.
Fsh önce 30.5 sora 0.5 simdi 9.4
Testosteron önce 4.670 sora 5.900 smdi 8.660

Nasil sizce doktor fish testi istermi smdi
canım testesteron süper azcıkta fsh 5 lere gelirse ben umud ediyorum cıkış olur böle.bize kaan hoca böyle demişti çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…