sonuclar guzel gozukuyo cnmKizlar igne kullanio esim bu ayki kan tahlili aldim.
Fsh önce 30.5 sora 0.5 simdi 9.4
Testosteron önce 4.670 sora 5.900 smdi 8.660
Nasil sizce doktor fish testi istermi smdi
sonuclar guzel gozukuyo cnm
Hmm tamamAyrintili sperm testii oluyo cnm hücreler falan cikio
Kaan hoca olunca güven başka oluyor siz neden vurundunuzbizde vurunduk ama bazı üroloğlar tavsiye etmiyo bu iğneyi testesteron yüklemesiymiş galiba.
Kaan hocaya sordunuz mu hiç kök hücreyi başladılar artık falan diye hiç bahsetti mi biz ilk gittimizde falan bahsediyordu ama daha insanlarda denenmiyor diyorduAmin insallah.
Canım anlamadın herhalde oraya gitmenin bir yararı yok.2,5 yıl önce kök hücre transferi yaptıklarında bulmaya çalışıyorlar.onlarda bulamazlarsa tekrar kimseyi almayacaklar.6ayda bir arayıp sonuç alan varmı diye sorun dedi.ankalife diye yaz Google da sitelerinde adreside telefonuda yazıyor.
Ben yeniyim bir haftadır bu topikdeyim umudum41 eşi tese oldu malesef bişey bulunamadı kendide hazırlanmıştı bu zamanı biraz sancılı atlatdıyeni gelen arkadaşlar biraz kendinizden bahsedin ben çok uzak kaldım kim tedavide kimin eşi ameliyat oldu hangi dr da tedavi oluyorsunuz
aramıza hoşgeldiniz inşallah yüzü gülenlerden olursunuz azo sebebiniz nedir.ayrıca umudum41 canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin ama bu dünyanın sonu değil .çünkü biz senelerdir bu topikte neler gördük neler 3-4 defa ameliyat olmuş sperm bulunamamış daha sonra kendiliğinden çıkış olmuş ve bebeklerine kavuşmu bir sürü arkadaşımız var mesela zcu, çiçekoo,istiyorumbebeğimi bunlar ilk aklıma gelenlerBen yeniyim bir haftadır bu topikdeyim umudum41 eşi tese oldu malesef bişey bulunamadı kendide hazırlanmıştı bu zamanı biraz sancılı atlatdı
Amin azo zebebimiz çok küçük yaşta tek taraflı inmemiş testis ameliyatı artı testislerinin atrofi olması daha genetik test de yaptırmadık ondada sorun çıkarsa umutsuz vaka sayılcazaramıza hoşgeldiniz inşallah yüzü gülenlerden olursunuz azo sebebiniz nedir.ayrıca umudum41 canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin ama bu dünyanın sonu değil .çünkü biz senelerdir bu topikte neler gördük neler 3-4 defa ameliyat olmuş sperm bulunamamış daha sonra kendiliğinden çıkış olmuş ve bebeklerine kavuşmu bir sürü arkadaşımız var mesela zcu, çiçekoo,istiyorumbebeğimi bunlar ilk aklıma gelenler
Sizin sebep nediraramıza hoşgeldiniz inşallah yüzü gülenlerden olursunuz azo sebebiniz nedir.ayrıca umudum41 canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin ama bu dünyanın sonu değil .çünkü biz senelerdir bu topikte neler gördük neler 3-4 defa ameliyat olmuş sperm bulunamamış daha sonra kendiliğinden çıkış olmuş ve bebeklerine kavuşmu bir sürü arkadaşımız var mesela zcu, çiçekoo,istiyorumbebeğimi bunlar ilk aklıma gelenler
Hiç aklıma gelmedi ona sormak.Oraya gittiğinde sen Bi sorar mısın canım en güvenilir bilgiyi ondan alırız bence.Kaan hocaya sordunuz mu hiç kök hücreyi başladılar artık falan diye hiç bahsetti mi biz ilk gittimizde falan bahsediyordu ama daha insanlarda denenmiyor diyordu
canım testesteron süper azcıkta fsh 5 lere gelirse ben umud ediyorum cıkış olur böle.bize kaan hoca böyle demişti çünküKizlar igne kullanio esim bu ayki kan tahlili aldim.
tabi sorarım yanına çarırsa da sorarım çarmazsada sonuç yolladıgımız zamanda sorarım..Hiç aklıma gelmedi ona sormak.Oraya gittiğinde sen Bi sorar mısın canım en güvenilir bilgiyi ondan alırız bence.
fsh kactı kı dustumu yanı o ıgnelerı kullanınca cnmKizlar igne kullanio esim bu ayki kan tahlili aldim.
malesef cnm bugunlerde pek guzel seyler yok sende nasıl haberler varselam kızlar nasılsınız uzun süredir topiğe girmiyorum inşallah güzel haberler vardır
Bizde kaan hocayaziz bizimde fsh 25 di ignelere baslamadan önce suan 0.4 testestoron 9.21 siz hic kaan hocaya gutmedinizmifsh kactı kı dustumu yanı o ıgnelerı kullanınca cnm
Bizde kaan hocayaziz bizimde fsh 25 di ignelere baslamadan önce suanfsh kactı kı dustumu yanı o ıgnelerı kullanınca cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?