Haklısın biz budurumu opreneli 5ay oldu stresten başımda sac kalmadıöyle düşünme cnm yaa,olar için çok zor bir durum bu,kolay değil yani.biz bile bukadar perişanken bir de onları düşünsene
Amin canım benim imtihan bir değil iki değil hep imtihanimtihan dünyası işte cnm,napalım bizlerin de kaderine yazılmış bu durum.Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki
amin cnmmmimtihan dünyası işte cnm,napalım bizlerin de kaderine yazılmış bu durum.Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki
Ayy bitanem benim ya deme oyle ins hepimizin eslerinde bol bol sperm bulunurda hepimiz sahlikla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi.yalniz bu igne isi biraz zor olucak benim esimde coook korkuyo ben kendimede yapamam oda yapamaz saglik ocaginda falan yaptirabilirmiyizkiewt cnm bnm bıraz zor gecıyo hıc korkma ıgneler cok kucuk ve ınce hıssetmıyosun bıle kendın vurcaksın göbekten vurucaksın ınsallah sonuc ıyı olurda esınde sıperm bulurlar sende bnm gıbı olmazsın cnm
Oldu canim benim dun giremedim hic bu doktorda aynisini dedi kanallar dogustan gelismemis cok cikiz ama epididim bolgesi olusmus ele geliyo dedi.pesa yapicaz buguk ihtimal sperm varsa orda buluruz dedi bulamazsak hemen o an tese yapacaklarmis bakalim hayirlisi canim benim yaCanım bugün mü eşin muayene olacaktı.
Ahhhh ahhhhh keşke rüya olsa bıktım başkalarının bebeklerinin şirinliklerini Dinlemekten .......artık beklemek ıstemıyorum anne olmak ıstıyorummmmmm allahım ne olur bır mucıze olsun bu yasadıklarımız ruya olsa uyansak hıc bır sorun kalmasa benım gıbı cocuk ısteyenlerın kucakları dolsa :-((((((((((((((((
Eltim arar bizim durumu biliyo bugün benim kız şole yaptı bole yaptı parka gitdik. Falan die anlatır karıya gidip bi gün dalacam o olacakaynen cnm ya artık kendı cocugumu sewmek emzırmek altını deqıstırmek ıstoyorum
takma cnm ya boswer acma telefonları ben sorunca artık cevap bıle vermıorum dırek esıme verıyorum telefonu al cevabı ver dıyorumEltim arar bizim durumu biliyo bugün benim kız şole yaptı bole yaptı parka gitdik. Falan die anlatır karıya gidip bi gün dalacam o olacak
Karı manyak zaten manyakların herşeyi güzel oluyo tövbe tövbe yatakma cnm ya boswer acma telefonları ben sorunca artık cevap bıle vermıorum dırek esıme verıyorum telefonu al cevabı ver dıyorum
hayırlı olsun tedavın cnm ınsallah guzel haberler verırsın bızlere umut olursunMerhaba canlarım,,
Tahlillerim yapıldı ve tedaviye başladım Allahın izni ile.. Yarın ki tahlillerimden sonra iğneler başlayacak..
Yalnız çok stressliyim.. İnanıllmaz endişeliyim..
Uçuk çıkarttım hiç ummazdım...
İnsan resmen film gibi seyrediyor etrafını.. Dışardan seyrediyorum sanki içinde değilim..
Rabbim yardım etsinn.. Böyle endişeyle olmaz bu iş..
İnşallah toparlayacağım kendimi birkç güne kadar..
Öpüyorum hepinizi canlar..
Merhaba benim eşimde azosiperm 3 yıl önce ilk mikrotesesinde sıfır çıktı sperm,kasım 2014 de tekrar oldu ve şükürler olsun ki çıktı.Şuan sonuçlara göre hamileyim keseyi bekliyorum 25 nisan da muayene olucam.Umudunuzu kaybetmeyin.Bol bol dua edin.Biz imkansızlıktan buralara geldik..Allah isteyen herkese nasip etsin.
Tatlimmm ya cok sevindimm hadi uzun zamandir bekledigimiz o guzel haber ilk senden gelsin gulum benim yaMerhaba canlarım,,
Tahlillerim yapıldı ve tedaviye başladım Allahın izni ile.. Yarın ki tahlillerimden sonra iğneler başlayacak..
Yalnız çok stressliyim.. İnanıllmaz endişeliyim..
Uçuk çıkarttım hiç ummazdım...
İnsan resmen film gibi seyrediyor etrafını.. Dışardan seyrediyorum sanki içinde değilim..
Rabbim yardım etsinn.. Böyle endişeyle olmaz bu iş..
İnşallah toparlayacağım kendimi birkç güne kadar..
Öpüyorum hepinizi canlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?