Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla kızlar sizin eşleriz cabalıyo sizle beraber benimkinde malesef bişey yok benim kadar cabalasa bişeyler olurdu yani

öyle düşünme cnm yaa,olar için çok zor bir durum bu,kolay değil yani.biz bile bukadar perişanken bir de onları düşünsene

Ayy bitanem benim ya deme oyle ins hepimizin eslerinde bol bol sperm bulunurda hepimiz sahlikla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi.yalniz bu igne isi biraz zor olucak benim esimde coook korkuyo ben kendimede yapamam oda yapamaz saglik ocaginda falan yaptirabilirmiyizki

Canım bugün mü eşin muayene olacaktı.
Oldu canim benim dun giremedim hic bu doktorda aynisini dedi kanallar dogustan gelismemis cok cikiz ama epididim bolgesi olusmus ele geliyo dedi.pesa yapicaz buguk ihtimal sperm varsa orda buluruz dedi bulamazsak hemen o an tese yapacaklarmis bakalim hayirlisi canim benim ya

Ahhhh ahhhhh keşke rüya olsa bıktım başkalarının bebeklerinin şirinliklerini Dinlemekten .......

Eltim arar bizim durumu biliyo bugün benim kız şole yaptı bole yaptı parka gitdik. Falan die anlatır karıya gidip bi gün dalacam o olacak
takma cnm ya boswer acma telefonları ben sorunca artık cevap bıle vermıorum dırek esıme verıyorum telefonu al cevabı ver dıyorum

Merhaba canlarım,,

Tahlillerim yapıldı ve tedaviye başladım Allahın izni ile.. Yarın ki tahlillerimden sonra iğneler başlayacak..
Yalnız çok stressliyim.. İnanıllmaz endişeliyim..
Uçuk çıkarttım hiç ummazdım...
İnsan resmen film gibi seyrediyor etrafını.. Dışardan seyrediyorum sanki içinde değilim..
Rabbim yardım etsinn.. Böyle endişeyle olmaz bu iş..
İnşallah toparlayacağım kendimi birkç güne kadar..
Öpüyorum hepinizi canlar..

hayırlı olsun tedavın cnm ınsallah guzel haberler verırsın bızlere umut olursun

Merhaba benim eşimde azosiperm 3 yıl önce ilk mikrotesesinde sıfır çıktı sperm,kasım 2014 de tekrar oldu ve şükürler olsun ki çıktı.Şuan sonuçlara göre hamileyim keseyi bekliyorum 25 nisan da muayene olucam.Umudunuzu kaybetmeyin.Bol bol dua edin.Biz imkansızlıktan buralara geldik..Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canımmm tşk ederim yazdığınnn için..

Tatlimmm ya cok sevindimm hadi uzun zamandir bekledigimiz o guzel haber ilk senden gelsin gulum benim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…