cnm bız kocaelıde oturuyoruz kaan hoca uzak bıze ama murad basarda bu tedavıyı uyguluyo busefer ona gıtmeyı dusunuyorumBizde kaan hocayaziz bizimde fsh 25 di ignelere baslamadan önce suan 0.4 testestoron 9.21 siz hic kaan hocaya gutmedinizmi
canım bana kaan hocanın maıl adresını verırmısınBizde kaan hocayaziz bizimde fsh 25 di ignelere baslamadan önce suan
Canim biraz bekle esin daha yeni ameliyat oldu biraz toparlasin kendinisuan cok kafam karısık tekrar tedaviye baslamak ıstıyoruz vakıt kaybetmeden kızlar sızce celalettın peruya mı gıtsek yoksa murad basara mı sizce hangisi iyi
Bizde Kaan hocadayız fsh duşmuş ya sizin chorimon 5000 mi kullandınız acaba iğne olarakBizde kaan hocayaziz bizimde fsh 25 di ignelere baslamadan önce suan
Sitesine gir kaanaydos.com oraya kayit olman lazim biraz ugrastiriyor soru sor yeri var oradan yazabiliyorsun herseyi anlat o size geri donercanım bana kaan hocanın maıl adresını verırmısın
merhaba cnm bızde yenıyız esım 3 ay once emre bakırcıoglunda ınmemıs testıs amelıyatı oldu suanda beklemedeyız aqustosta mıcro tesemız varyeni gelen arkadaşlar biraz kendinizden bahsedin ben çok uzak kaldım kim tedavide kimin eşi ameliyat oldu hangi dr da tedavi oluyorsunuz
Evet 3 ay bitti bu ayin 20sinde tekrar tahlil yaptircaz birde klomen hap verdiBizde Kaan hocadayız fsh duşmuş ya sizin chorimon 5000 mi kullandınız acaba iğne olarak
Hemde baya Bi uğraştırıyo yada ben çok ugraştımSitesine gir kaanaydos.com oraya kayit olman lazim biraz ugrastiriyor soru sor yeri var oradan yazabiliyorsun herseyi anlat o size geri doner
canım testesteron süper azcıkta fsh 5 lere gelirse ben umud ediyorum cıkış olur böle.bize kaan hoca böyle demişti çünkü
Bizede emodeks demişti peki tese olmuşmuydunuz olduysanız kaan hocadamı oldunuzEvet 3 ay bitti bu ayin 20sinde tekrar tahlil yaptircaz birde klomen hap verdi
fsh kactı kı dustumu yanı o ıgnelerı kullanınca cnm
pardon tam okumadım sanırımEvet xazdim ya tedaviye baslamadan 30.5 di smdi 9.4
Evet olduk 10 sene once semih ozkan yapmisti memorial de 3 ay oldu kaan hocada tedaviye basladikBizede emodeks demişti peki tese olmuşmuydunuz olduysanız kaan hocadamı oldunuz
10 senemi 10senedir azoylamı uğraşıyonuzEvet olduk 10 sene once semih ozkan yapmisti memorial de 3 ay oldu kaan hocada tedaviye basladik
10senemi 10senedir azoylamı uğraşıyonuzEvet olduk 10 sene once semih ozkan yapmisti memorial de 3 ay oldu kaan hocada tedaviye basladik
Bende ülke tv baktım eski bolum canım gecenlerdeyeni bolum vardı ben aradım seval taşdemirle konuştum birde çift vardı 2mikro tese olmuşlar sperm bulunamamış 3yu de seval hanımla başlamışlar ikizleriyle gelmişlerdi bana adresi falan verdi etilerdeymişArkadaşlar müsait olanlar hemen Ülke Tv yi açın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?