Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kimde tedavi oldunuz rabbim kucagına almayıda nasip etsin darısıda bizlere olsun

Tatlimmm ya cok sevindimm hadi uzun zamandir bekledigimiz o guzel haber ilk senden gelsin gulum benim ya

Saol canımmmm benimmm.. Hayırlı haberler vermeyi çok istiyorum kuzummmmm.. İnanıyor ve dua ediyorummm... Kurban olduğum güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah..

Kızlar Kaan hocanın lim15 sonucunu değerlendirmesini bekliyorduk mail Attı dün şöyle diyor: sonuçlar oldukça düşük bu da şansımızı düşürüyor fakat tesede çıkan bazı Hücrelerin şekilleri bizi umutlandırıyor bundan sonra amacımız meni tahlilinde olgun sperm hücresi serisi bulmak bulana kadar devam ederiz bulamazsak da tedaviye devam etmeyiz ilaçları kullanmaya hemen başlayabilirsiniz diyor..

Nicedir beklediğim güzel haber sizden geldi hayırlı olsun Sağ salim kucağınıza da alırsınız bebeğinizi inş Rabbim bizlere de nasip etsin...

Iyii caniimm pekde kötüü bisey yazmamiss yine umut var. Bnce buda bisey

Sizin azosperm sebebi ne idi acaba bilgi verebilirmisinz bu arada hayırlısı ile bebeginizi kucaginiza alın inş

Saol canımmmm benimmm.. Hayırlı haberler vermeyi çok istiyorum kuzummmmm.. İnanıyor ve dua ediyorummm... Kurban olduğum güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah..
İns tatlim ya ins hadi basi sen cek arkandan corap sokugu gibi geldlim bizde ins.bol bol dua et ve inan hepiniz heeep dualarimdasiniz kuzum benim

Senin adina cok sevindim rabbim kucagina almayi nasipetsin biraz anlatirmisin nasil ilerledi tedaviniz bizlerede umut olur

İns tatlim ya ins hadi basi sen cek arkandan corap sokugu gibi geldlim bizde ins.bol bol dua et ve inan hepiniz heeep dualarimdasiniz kuzum benim

Canım benim saol güzel yürekli arkadaşım.. İnşallah öyle ard arda haberler alıp sevinçten ağlayalım.. Yıkalım topiği inşallahh

Hayalim
Merhaba nasılsın Memorial da başlamışsın tedaviye çok şaşırdım Emre Beyden neden vazgeçtiniz ? Ben de çok kararsızım biz Murat beyin verdiği Tedaviyi sonlandırdık iğneler ilginç bir şekilde bizde normal düzeyde Okan testosteronu düşürdü fsh da üste Düşüş çok ağır oldu murat bey kontrolde yine de devam edelim dedi , aynı gün Emre beyden de randevu almıştık o da şaşırdı ilginç buldu iki hafta bırakın bir iğneleri hormonların normal haline bakalım dedi yaptık testosteron Yükseldi epey . Eşim Emre beyi çok seviyor bende onun tese konusunda ki tecrübesine çok güveniyorum ve bir numara olarak görüyorum ama iş sadece tese ile bitmiyor tüp bebekte de memoria bir numara o kadar kararsızım ki Rabbim yardım etsin
Size tedavinizde hayırlı olsun inş sonu belli olsun . Cevaplarsan sevinirim ne sebeple vazgeçtiniz Emre beyden ya da niye Memorial . Çok Sağol cnm

Allahın selamı hepinizin üzerine olsun,ben baya eskilerdenim.umarım yeni güzel gelişmeler vardır.ara takip ediyorum Rabbim isteyen tüm kardeşlerime çocuk nasip etsin. Bizim konumuzda sizlerle aynıydı zorlu süreçlerden sonra rabbim şifasını nasip etti, demem oku Allahtan umudunuzu kesmeyin.bol bol dua ve iyilik yapın.

Bebeğiniz mi oldu azo sebebiniz neydi kimde tedavi oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…