Kimde tedavi oldunuz rabbim kucagına almayıda nasip etsin darısıda bizlere olsunMerhaba benim eşimde azosiperm 3 yıl önce ilk mikrotesesinde sıfır çıktı sperm,kasım 2014 de tekrar oldu ve şükürler olsun ki çıktı.Şuan sonuçlara göre hamileyim keseyi bekliyorum 25 nisan da muayene olucam.Umudunuzu kaybetmeyin.Bol bol dua edin.Biz imkansızlıktan buralara geldik..Allah isteyen herkese nasip etsin.
Tatlimmm ya cok sevindimm hadi uzun zamandir bekledigimiz o guzel haber ilk senden gelsin gulum benim ya
Nicedir beklediğim güzel haber sizden geldi hayırlı olsun Sağ salim kucağınıza da alırsınız bebeğinizi inş Rabbim bizlere de nasip etsin...Merhaba benim eşimde azosiperm 3 yıl önce ilk mikrotesesinde sıfır çıktı sperm,kasım 2014 de tekrar oldu ve şükürler olsun ki çıktı.Şuan sonuçlara göre hamileyim keseyi bekliyorum 25 nisan da muayene olucam.Umudunuzu kaybetmeyin.Bol bol dua edin.Biz imkansızlıktan buralara geldik..Allah isteyen herkese nasip etsin.
Kızlar Kaan hocanın lim15 sonucunu değerlendirmesini bekliyorduk mail Attı dün şöyle diyor: sonuçlar oldukça düşük bu da şansımızı düşürüyor fakat tesede çıkan bazı Hücrelerin şekilleri bizi umutlandırıyor bundan sonra amacımız meni tahlilinde olgun sperm hücresi serisi bulmak bulana kadar devam ederiz bulamazsak da tedaviye devam etmeyiz ilaçları kullanmaya hemen başlayabilirsiniz diyor..
Canm ben de düşük OLDUĞUNU sizden öğrenince çok daha kötü bir şey bekliyordum açıkçası içim biraz rahatladı güzel düşünmek istiyorum sanki olur gibi geliyor banaIyii caniimm pekde kötüü bisey yazmamiss yine umut var. Bnce buda bisey
Canm ben de düşük OLDUĞUNU sizden öğrenince çok daha kötü bir şey bekliyordum açıkçası içim biraz rahatladı güzel düşünmek istiyorum sanki olur gibi geliyor bana
Merhaba benim eşimde azosiperm 3 yıl önce ilk mikrotesesinde sıfır çıktı sperm,kasım 2014 de tekrar oldu ve şükürler olsun ki çıktı.Şuan sonuçlara göre hamileyim keseyi bekliyorum 25 nisan da muayene olucam.Umudunuzu kaybetmeyin.Bol bol dua edin.Biz imkansızlıktan buralara geldik..Allah isteyen herkese nasip etsin.
Aslinda ben hic ustune gitmedim nezaman k.k üye oldum evligigmizin 2 senesi esim10senemi 10senedir azoylamı uğraşıyonuz
Eltim arar bizim durumu biliyo bugün benim kız şole yaptı bole yaptı parka gitdik. Falan die anlatır karıya gidip bi gün dalacam o olacak
Anlamadım 10yıl olmadımıAslinda ben hic ustune gitmedim nezaman k.k üye oldum evligigmizin 2 senesi esim
Tell kafayi yediAnlamadım 10yıl olmadımı
HıııımmmmmmTell kafayi yedi
İns tatlim ya ins hadi basi sen cek arkandan corap sokugu gibi geldlim bizde ins.bol bol dua et ve inan hepiniz heeep dualarimdasiniz kuzum benimSaol canımmmm benimmm.. Hayırlı haberler vermeyi çok istiyorum kuzummmmm.. İnanıyor ve dua ediyorummm... Kurban olduğum güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah..
Senin adina cok sevindim rabbim kucagina almayi nasipetsin biraz anlatirmisin nasil ilerledi tedaviniz bizlerede umut olurMerhaba benim eşimde azosiperm 3 yıl önce ilk mikrotesesinde sıfır çıktı sperm,kasım 2014 de tekrar oldu ve şükürler olsun ki çıktı.Şuan sonuçlara göre hamileyim keseyi bekliyorum 25 nisan da muayene olucam.Umudunuzu kaybetmeyin.Bol bol dua edin.Biz imkansızlıktan buralara geldik..Allah isteyen herkese nasip etsin.
Telini değiştirme vaktin gelmiş :) :)Yazamiyorum devamli disari ayiyor
İns tatlim ya ins hadi basi sen cek arkandan corap sokugu gibi geldlim bizde ins.bol bol dua et ve inan hepiniz heeep dualarimdasiniz kuzum benim
Bebeğiniz mi oldu azo sebebiniz neydi kimde tedavi oldunuzAllahın selamı hepinizin üzerine olsun,ben baya eskilerdenim.umarım yeni güzel gelişmeler vardır.ara takip ediyorum Rabbim isteyen tüm kardeşlerime çocuk nasip etsin. Bizim konumuzda sizlerle aynıydı zorlu süreçlerden sonra rabbim şifasını nasip etti, demem oku Allahtan umudunuzu kesmeyin.bol bol dua ve iyilik yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?