cumartesi çok yorulduk kızlar 5-6 km yol yürüdük. Brüksel tüp bebek merkezinde spermleri 6000 kata kadar büyüten ımsı tekniği kullanılıyor muş kızlar bu yöntemle ilgili bilgisi olan beni aydınlatabilir mi? Bir de yücel hoca bende rahim çökmesi şüphesi tespit etti ve dijital rahim filmi çektirmemi istedi. Bunun için nereyi önerirsiniz.
Allah'ım dört koldan saldırıyoruz bu iş için. Bitkiseller, doktorlar, ilaçlar görüntülemeler. Dualar, yakarışlar. Noolur gör bizi duy bizi. çabalarımızı emeklerimizi karşılıksız bırakma ya rabbim.
mikrotesede tecrübeli olduğunu düşündüğümüz muhtemelen son androloğumuza da cumartesi günü göründük. Benzer şeyleri tekrarladı. Eşimin ısrarlarıyla klomen isimli ilaca başlayabiliriz bir zararı olmaz ama gereklilik olarak pek önerilmez dedi. Genelde bu tip ilaçlara mikrotese sonrası pataloji raporlarına göre başlanıyor dedi. Ilacı kaan hocaya sorduktan sonra alacağız daha almadık. Aranızda bu tedaviyi uygulayan var mı? Sonuçlarınız nasıl acaba.
Bu arada şubat sonunda gittiğimiz tansel beye son sonuçlarımızı göstermek için yeniden gittik. Sizin durumunuzdaki hastaya %40 dan az şans vermem dedi. Umutlansak mı üzülsek mi karar veremedik. Bulunabilecek sperm sayısı olarak da 5-10 arası olur 100-150 adet bulmayı beklemiyorum dedi. Bu da moralimizi bozdu. Ilk görüşmemize göre daha olumsuz bir tablo çizsede bulabileceği konusunda kendine güveniyor
cumartesi çok yorulduk kızlar 5-6 km yol yürüdük. Brüksel tüp bebek merkezinde spermleri 6000 kata kadar büyüten ımsı tekniği kullanılıyor muş kızlar bu yöntemle ilgili bilgisi olan beni aydınlatabilir mi? Bir de yücel hoca bende rahim çökmesi şüphesi tespit etti ve dijital rahim filmi çektirmemi istedi. Bunun için nereyi önerirsiniz.
Allah'ım dört koldan saldırıyoruz bu iş için. Bitkiseller, doktorlar, ilaçlar görüntülemeler. Dualar, yakarışlar. Noolur gör bizi duy bizi. çabalarımızı emeklerimizi karşılıksız bırakma ya rabbim.
ceylin su hoşgeldin ama keşke bu derten gelmeseydin sana 2 doktor tavsiye edecm emre bakırcıoglu kaan aydos bulara başvur onla sana en saglıklı bilgiyiverirler gecmiş olsun
kızlar günaydın dün biraz akşam kahve rengi lekelnem tarzında geldi bugün ise pembeye döndü saki sizce bebegim benimlemidir
belgincim icim yandi okuyunca .allahim sana yalvariyorumm bizede yasat bu duyguyu ne olur
canım hoşgeldin allah en kısa zamanda kurtarsın korkma canım inşallah sperm bulunacak tese yöntemi en azından bu şansımız var korkma...
canım allahım derdimize en kısa zamanda derman versin artık her duyduğumuza umutla yaklaşıyoruz allahım inşallah güzel günler görecegiz..Kızlar bugün moralim çok bozuksenağlama eyüpsultan tarihi yemci şifa aktarına gittik zamanın tarifleri üzerine konuştuk durumumuzu anlattık. 120TL ye içinde 27 çeşit bitkinin olduğu bir macunlarının olduğunu ama bunun az bir miktar spermi olanlarda sayı ve hareketi arttırdığını 0 olanlarda ise ancak denemenin zararı olmaz şeklinde verdiklerini yoktan var etmenin ancak Allah'a mahsus olduğunu söyledi. Bunu kullanın sperm oluşur demenin yalancılık olacağını söyledi.
Yani bu macun azospermlilere özel olarak geliştirilmiş bir şey değilmiş(
Biz o umutla gitmiştik halbuki. Aktar kendinden emin olamayınca deneme amaçlı 120TL vermeyi pek mantıklı bulmayarak geri döndük. Öğütülmüş Çörekotu, ısırgantohumu, arısütü bal-polen karışımı aldık eşim kendisi macun yapacak bunları.
inşallah seninledir canım..kızlar günaydın dün biraz akşam kahve rengi lekelnem tarzında geldi bugün ise pembeye döndü saki sizce bebegim benimlemidir
belgin canım dediğin gibi gerçekten umut var mı biz çok yıkıldık eğer o dediğin den yaptırınca yine yıkılırsak ne yaparız şan sanki bir labirentin içinde ve nerdençıkıcağımı bulamayacak gibiyim rbbim yardım etsin bana ve herkese
Hastanede yatılmıyor Ceylinsu, operasyon 1-1,5 saat kadar sürüyor narkozdan çıkmak da 3-4 saat kadar sürüyor. örneğin sabah saat 09.00 da ameliyata alınınca saat 14.00 gibi eve gidebiliyormuşsunuz. ben de olup bilgi verenlerin yalancısıyım
kızlar günaydın dün biraz akşam kahve rengi lekelnem tarzında geldi bugün ise pembeye döndü saki sizce bebegim benimlemidir
KIZLAR...cumartesi emre beye gittik pataloji raparumuzu gördü 10 a yakın spermetazoa görülmüştü ya hayret dedi nasıl size çıkmadı dediler dedi...ben normalde umut verici konuşmam ama sizin durum çok umut verici dedi...hemen spermiyogram yapalım dedi yaptık tabi yine 0 çıktı...kan tahlili istedi onuda bugün yaptık sonuçla arıcam ve ilaçlara nasıl devam edeceğimizi söylicek ayda 1 de kontrole gidicez 6 ay sonrada mikrotese planlıcak....
ne güzel inşallah tedavinin sonucunu alırsınız. Emre bey evet öyle aynen dediği gibi çok çok umutlu konuşan biri değil nötr kalıyor aynı benim gibi ben de öyle olmayı tercih ediyorum umutlu ama kendini çok inandırmadan. Size öyle konuştuğuna göre çok iyi:))
canım sizin adınıza çok sevindim bizede klomen kullanabilirsiniz dedi emre bey bakalım..KIZLAR...cumartesi emre beye gittik pataloji raparumuzu gördü 10 a yakın spermetazoa görülmüştü ya hayret dedi nasıl size çıkmadı dediler dedi...ben normalde umut verici konuşmam ama sizin durum çok umut verici dedi...hemen spermiyogram yapalım dedi yaptık tabi yine 0 çıktı...kan tahlili istedi onuda bugün yaptık sonuçla arıcam ve ilaçlara nasıl devam edeceğimizi söylicek ayda 1 de kontrole gidicez 6 ay sonrada mikrotese planlıcak....
belgin....canım eşini ikna et bence zaten yeterince beklemişsiniz bir an önce kurtulun azo dan...ben inanıyorum herşey iyi olacak...kararsızlık çok daha beter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?