Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cumartesi çok yorulduk kızlar 5-6 km yol yürüdük. Brüksel tüp bebek merkezinde Spermleri 6000 kata kadar büyüten IMSI tekniği kullanılıyor muş kızlar bu yöntemle ilgili bilgisi olan beni aydınlatabilir mi? Bir de Yücel Hoca bende rahim çökmesi şüphesi tespit etti ve dijital rahim filmi çektirmemi istedi. Bunun için nereyi önerirsiniz.
Allah'ım dört koldan saldırıyoruz bu iş için. Bitkiseller, doktorlar, ilaçlar görüntülemeler. Dualar, yakarışlar. noolur gör bizi duy bizi. çabalarımızı emeklerimizi karşılıksız bırakma ya Rabbim.

canım bu spermleri büyüten teknikten haberim yok ama...dijital rahim filmi çektirdim 3 ay önce falan...betemarda çekildi 250 tl ye yanılmıyosam 2-3 dk sürdü...laleli yönünden gelirken çapaya varmadan bir üst geçit var köşede vakıfbank var o aradan girince sorarsınız canım...gayet steril ve ilgili bi doktor var....

canım eşimin fsh 2.98 iken yarım tb klomen verdi emre bey...1 aydır kullanıyoruz bugün tekrar kan verdi sonucu yazarım....yani fsh a yönelik bir tedavi olduğunu düşünüyorum klomenin ben...

canım pardon radyotom / radyomar da çekildi....betemarı yanlış söyledim.

kızlar günaydın dün biraz akşam kahve rengi lekelnem tarzında geldi bugün ise pembeye döndü saki sizce bebegim benimlemidir

ceylin su hoşgeldin ama keşke bu derten gelmeseydin sana 2 doktor tavsiye edecm emre bakırcıoglu kaan aydos bulara başvur onla sana en saglıklı bilgiyiverirler gecmiş olsun

günaydın umutolsun,
tavsiyeniçin teşekkür ederim peki bu verdiğin doktorlara nasıl ulaşabilirim ben edirnedeyim sanırım istanbuldalar da hangi hastanede yada özel poliklinkleri var mı nerededir ? bu konuda yrdımcı olursan çok sevinirim.

kızlar günaydın dün biraz akşam kahve rengi lekelnem tarzında geldi bugün ise pembeye döndü saki sizce bebegim benimlemidir

Canım transferin yeni mi oldu kaçıncı gündesin bilmiyorum ama hamilelik sonucun açıklanmadıysa 12. günden önceyse bu tutunma lekelenmesi olabilir yat dinlen bol bol su iç. Bir çok kişide olabiliyor bu durum çünkü. Seninledir korkma bebeğin

Son düzenleme:
belgincim icim yandi okuyunca .allahim sana yalvariyorumm bizede yasat bu duyguyu ne olur

nerhaba çok güzel yazmışsın inanki okurken ağladım rabbim yüce allahım toprağa can veren kuru dalı yeşerten rabbim bizlere de bu duyguları yaşatsın herkese inşallah

canım hoşgeldin allah en kısa zamanda kurtarsın korkma canım inşallah sperm bulunacak tese yöntemi en azından bu şansımız var korkma...

belgin canım dediğin gibi gerçekten umut var mı biz çok yıkıldık eğer o dediğin den yaptırınca yine yıkılırsak ne yaparız şan sanki bir labirentin içinde ve nerdençıkıcağımı bulamayacak gibiyim rbbim yardım etsin bana ve herkese

canım allahım derdimize en kısa zamanda derman versin artık her duyduğumuza umutla yaklaşıyoruz allahım inşallah güzel günler görecegiz..
inşallah seninledir canım..

bilmiyorum canım ve çok korkuyorum allahım yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq:

demmicim teşekkür ederim bilgin için biz öncelikle şimdi anladığım kadarıyla bir ürologla görüşmemiz gerekiyo burakiarkadaşlar kaan bey ve emre bey diyorlar ama onlara nasıl ulaşıcamı bilmiyorum

KIZLAR...cumartesi emre beye gittik pataloji raparumuzu gördü 10 a yakın spermetazoa görülmüştü ya hayret dedi nasıl size çıkmadı dediler dedi...ben normalde umut verici konuşmam ama sizin durum çok umut verici dedi...hemen spermiyogram yapalım dedi yaptık tabi yine 0 çıktı...kan tahlili istedi onuda bugün yaptık sonuçla arıcam ve ilaçlara nasıl devam edeceğimizi söylicek ayda 1 de kontrole gidicez 6 ay sonrada mikrotese planlıcak....

inşallah yerleşme kanamasıdır bebişin sana tutunuyordur... Benim içime doğuyor hayırlısıyla olacak inşallah:)Ğ her zaman dualarımda burdaki herkes... Allah tamamına erdirecek inşallah:)

Bız tese olalı daha 2 ay oldu emre bey 6 aydan Önce yapmıyo eŞımde daha erken ıstıyo zor durucak 6 ay valla...bakalım Şu an moralımız emre beyden dolayı daha ıyı...6 ay zorlu bır tedavı sÜrecı bızı beklıyo kısmet ınŞallah hepımız olumlu sonuÇlarla dÖnerız...

ne güzel inşallah tedavinin sonucunu alırsınız. Emre bey evet öyle aynen dediği gibi çok çok umutlu konuşan biri değil nötr kalıyor aynı benim gibi ben de öyle olmayı tercih ediyorum umutlu ama kendini çok inandırmadan. Size öyle konuştuğuna göre çok iyi:))

belgin....canım eşini ikna et bence zaten yeterince beklemişsiniz bir an önce kurtulun azo dan...ben inanıyorum herşey iyi olacak...kararsızlık çok daha beter...

sağol canım inşallah iyidir...inşallah hepimiz bu topikte güzel haberler veririz...

canım sizin adınıza çok sevindim bizede klomen kullanabilirsiniz dedi emre bey bakalım..
belgin....canım eşini ikna et bence zaten yeterince beklemişsiniz bir an önce kurtulun azo dan...ben inanıyorum herşey iyi olacak...kararsızlık çok daha beter...

bilmiyorum canım eşimi sıkmak istemiyorum o korkuyor çıkmıyacağından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…