Ben karıştırdım o zaman çok kişi var topikte en son teseyi ne zaman olmuştunuz olduysa fsh kaçtı tese olmadan oncehayır canım daha test vermedik
Doldurma sebebi neya arkadaslar bu kaynana seytanmıdır nedır ya adamı kendı halıne bırakmazmı nasıl bıseydr bugun yıne oglunu telfnda doldurup durudu kızlarıylan ugrassaya kızının bebesde olack benı kendı halıme bırakmıyo nası bı karı bu nedır ya belamykı
cnm kaan hocanın maıl adresı var mı varsa verebılırmısın acaba
Çok geliyosa üstüne ben de istiyorum oglundan dolayı olmuyo de susar o zamanonların sebebı tükenıyo evıne gıdılp temızlgı yemegı yapılckmıs evlı kızda orda bekarda evde otursalar yapsınlar benlen ne unrasıyo ıste öyleynen cagrp laf sokack nıye bebnz olmuyo dıye derdı ayrı kızlarna söz gecrmyo bna gelyo
denedım olmuyo cnm yaKaan aydosun sitesine gir soru mesaj gönder bölümünden yolluyosun o geri dönüs yapiyor ne zaman geri dönecegi mail olarak geliyo o günde geri dönüyo
Canim korkacak bisey yok.ilk tedavide cektirdim ben.hicbir sorun olmadigi halde doktorum istedi.bence cektir.Anladım canım sağolasın.
Şimdi memorial da rahim filmi istiyorlar mı
Ne yapsam acaba bilemiyorum.
Rahim filminden de korkuyom açıkcası
Aynen canim az ve anlık agrı oluyor korkulacak birsey yok. Ceken dr. Tup bebek tedavisi ise kanallar acikmi diye bakmaya gerek yoktuki zaten disarida dollenip transfer ediliyor embriyo. Ne gerek vardi ki demisti dusununce mantikliCanim korkacak bisey yok.ilk tedavide cektirdim ben.hicbir sorun olmadigi halde doktorum istedi.bence cektir.
O zaman dediki rahime tuplere bakicam.ayrica embriyo transferinde transfer icin kendime bir harita cizicem demisti.nereye koysam diye.bide tuplerin durumu da onemli.hepsine bakiliyor rahim filminde.bana sorarsan cektir.korkulacak gibide bisey yok.az agrili yani.
Ugrastiriyo baya sürekli denedenedım olmuyo cnm ya
Canım dediğim gibi bende çektirmedim.. Aslında korkuyordum ama çektirirdim yine de benimkisi biraz kararsız kaldığım için kaldı.. Çektirme bence sen şimdi.. İsterlerse de çok gerekli mi benim kürtajım yok rahimle ilgili herhangi bir ameliyatım olmadı falan dersin.. Daha çok onlardan istiyorlar filmi.. Birde sıvı farkedebiliyorlar yumurtalarda o zaman istiyorlar. Eğer bir sorun yoksa inşallah çok gerekli mi gerekmiyorsa çektirmesem bi sakıncası olur mu dersin.. Bakalım ne dicekler..
Canim korkacak bisey yok.ilk tedavide cektirdim ben.hicbir sorun olmadigi halde doktorum istedi.bence cektir.
O zaman dediki rahime tuplere bakicam.ayrica embriyo transferinde transfer icin kendime bir harita cizicem demisti.nereye koysam diye.bide tuplerin durumu da onemli.hepsine bakiliyor rahim filminde.bana sorarsan cektir.korkulacak gibide bisey yok.az agrili yani.
canım kayıt lıstesının en altında mesela 8 +2 dıye sayılar cıkıyo bu sayıların toplamını yazcan yanı 10 dıye öyle yaptım oldu bı tek orası karısıkdenedım olmuyo cnm ya
orayıda denedım cnmcanım kayıt lıstesının en altında mesela 8 +2 dıye sayılar cıkıyo bu sayıların toplamını yazcan yanı 10 dıye öyle yaptım oldu bı tek orası karısık
susmaz o karı onu gör dukce seytan görmus gbı oluyom gunah defterı resmen zamanında soguttu kendınden 3 4aylık evlykn bebe varmı dıye sormaya kalktlar alın dolakaldı sımdıde tövbe tovbeÇok geliyosa üstüne ben de istiyorum oglundan dolayı olmuyo de susar o zaman
Oglunda sorun dede sole gitsin o zaman ses çıkarmazsusmaz o karı onu gör dukce seytan görmus gbı oluyom gunah defterı resmen zamanında soguttu kendınden 3 4aylık evlykn bebe varmı dıye sormaya kalktlar alın dolakaldı sımdıde tövbe tovbe
Senin kaynananla evlendiğinde sorun başlamış biz hep iyiydik kaynanamın kızı yok beni kızı olarak goruyo işte diğer eltilerimde yurt dışında bir ben varım yanicıkarmazmı senınki öylemı yapıyo sesı cıkmıymu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?