Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya arkadaslar bu kaynana seytanmıdır nedır ya adamı kendı halıne bırakmazmı nasıl bıseydr bugun yıne oglunu telfnda doldurup durudu kızlarıylan ugrassaya kızının bebesde olack benı kendı halıme bırakmıyo nası bı karı bu nedır ya belamykı

Doldurma sebebi ne

onların sebebı tükenıyo evıne gıdılp temızlgı yemegı yapılckmıs evlı kızda orda bekarda evde otursalar yapsınlar benlen ne unrasıyo ıste öyleynen cagrp laf sokack nıye bebnz olmuyo dıye derdı ayrı kızlarna söz gecrmyo bna gelyo

Çok geliyosa üstüne ben de istiyorum oglundan dolayı olmuyo de susar o zaman

Anladım canım sağolasın.
Şimdi memorial da rahim filmi istiyorlar mı
Ne yapsam acaba bilemiyorum.
Rahim filminden de korkuyom açıkcası
Canim korkacak bisey yok.ilk tedavide cektirdim ben.hicbir sorun olmadigi halde doktorum istedi.bence cektir.
O zaman dediki rahime tuplere bakicam.ayrica embriyo transferinde transfer icin kendime bir harita cizicem demisti.nereye koysam diye.bide tuplerin durumu da onemli.hepsine bakiliyor rahim filminde.bana sorarsan cektir.korkulacak gibide bisey yok.az agrili yani.

Aynen canim az ve anlık agrı oluyor korkulacak birsey yok. Ceken dr. Tup bebek tedavisi ise kanallar acikmi diye bakmaya gerek yoktuki zaten disarida dollenip transfer ediliyor embriyo. Ne gerek vardi ki demisti dusununce mantikli

Tamam canım çok teşekkür ederim güzel bilgilerin için
Eğer isterlerse orda yaptırırım bende

Bakalım artık dr çektir derse mecbur çektircez

Çok geliyosa üstüne ben de istiyorum oglundan dolayı olmuyo de susar o zaman
susmaz o karı onu gör dukce seytan görmus gbı oluyom gunah defterı resmen zamanında soguttu kendınden 3 4aylık evlykn bebe varmı dıye sormaya kalktlar alın dolakaldı sımdıde tövbe tovbe

susmaz o karı onu gör dukce seytan görmus gbı oluyom gunah defterı resmen zamanında soguttu kendınden 3 4aylık evlykn bebe varmı dıye sormaya kalktlar alın dolakaldı sımdıde tövbe tovbe
Oglunda sorun dede sole gitsin o zaman ses çıkarmaz

Benim kaynanamın içinde hep korkuymuş olurmu olmaz mı diye 6 yaşında testis indirme ameliyatı olmuş eşim bana da hiç sormadı bebekle ilgili bişey öğrenince kızım hep aklımdaydı korkuyorum korktuğum başıma geldi dedi şimdide dua ediyo geliyo bana morel veriyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…