Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah razı olsun canım. Allah ım isteyen herkeslere nasip etsin inşallah . Gönüllerimizdeki bu yangını hayırlısıyla söndürsün.
Buradaki arkadaslarimin hicbirinin gercek ismini bilmiyorum ama ben seni sevgi fiye dualarima ktiyorum.nie bilmiyorum ama senin dediklerin taa yuregime dokunuyo arkadasim.rabbim ins olmaz dediklerimizi olduracak umud stmekten dua etmekten vazgecmek yok

Testosteron 414 oldu canım 200 du ama kaan bey hep fsh ile ilgilendi önce o düşecek dedi oda olmadı ne yapcaz bilmiyorum tribestan verdi bitkisel ılac mis son kez bunu da deneyin dedi ibrahim Saraç oğlunun kurun baktım da kadinlar için sanırım deneşek faydası olurmu acaba

Insallah düşürür iğne düşürMedi bizim fsh yi ne kullandınız bitki olarak
Biz iğne kullanmaya başlamadık sizde Kaan hocanın hastasısınız demi bitkisel olarak hap bal arı sutu polen macun şeklinde bişey daha veriyorum meyve suyuna karıştırıp içinde ne var bilmiyorum testestron duşuk alt sınırda bunun içinde coban cokerten çayı veriyorm 3 ay olacak bu ay sonu gorcez işe yarıyomu yaramıyomu

Anladım canım sağolasın.
Şimdi memorial da rahim filmi istiyorlar mı
Ne yapsam acaba bilemiyorum.
Rahim filminden de korkuyom açıkcası

Insallah yaramıstir evet kaan hocanın hastasıyiz altı ayımız bitirdik ilerleme yok bitkiseller deniycez

Umud umudum41 çok azimlisin herşeyi araştırıyon iki dakikada bitkisel caylar soyledin
bak bılıyon mu suan ısteyım asistanım ben sekreter yanı hem telefonlara bakıyorum hem maıl hem gelen gıden hemde ınternett sabahtan aksama kadar caymıs otmus doktormus tedavıymıs kım nasıl yapmıs kım ne uygulamıs hangı dua varmıs hangı yıcekler ıyı gelıyomus durmadan onlara bakıyorum bı gun kafayı yemezsem ıyı valla cnm

Helal be rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın

Helal be rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın
aynen cnm ztn butun cabamız ona rabbım bı kapı acsın bıze allah derkı sen careyı ara gerısını bana bırak öle bos oturup allahım bana sunu ver bunu ver demekle olmuyo once azım caba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…