ewt cnm özellikle ibrahim saraçoğlu testere dişli aslan pençesini öneriyo sitesine gir görürsünKızlar fsh yi bitkiler düşürür mu
Bilmiyorum bu ay sonu gorcez bitkisellerin duşurup duşurmediğiniKızlar fsh yi bitkiler düşürür mu
amın canım amın Rabbım ol dese hersey olur hayırlısyla kucaklarımızı doldursun Rabbım kapısından baska kımseyede muhtac etmesın amin.aynenn cnm aynenn rabbım bızlere yardım etsınnn care kapıları acsınn
Eşinde fiziki olarak bir problem varmıydıpeki sadece genetik problem miAzfc delesyonu bazi bolgelerde silinme varmis
Buradaki arkadaslarimin hicbirinin gercek ismini bilmiyorum ama ben seni sevgi fiye dualarima ktiyorum.nie bilmiyorum ama senin dediklerin taa yuregime dokunuyo arkadasim.rabbim ins olmaz dediklerimizi olduracak umud stmekten dua etmekten vazgecmek yokAllah razı olsun canım. Allah ım isteyen herkeslere nasip etsin inşallah . Gönüllerimizdeki bu yangını hayırlısıyla söndürsün.
Testosteron 414 oldu canım 200 du ama kaan bey hep fsh ile ilgilendi önce o düşecek dedi oda olmadı ne yapcaz bilmiyorum tribestan verdi bitkisel ılac mis son kez bunu da deneyin dedi ibrahim Saraç oğlunun kurun baktım da kadinlar için sanırım deneşek faydası olurmu acabaCanım inan bilmiyorum ama chriomon kullanıp düşmüyorsa bir de pregnly kullandırıyorlar.. Testesteronu artırmaya çalışıyorlar aslında fsh ı düşürmekten ziyade.. Testesteron kaç oldu 6 aylık tedaviden sonra canım?
Baktım canım kadi lar için yazmış ama erkek tese ise yarar heraldeewt cnm özellikle ibrahim saraçoğlu testere dişli aslan pençesini öneriyo sitesine gir görürsün
Insallah düşürür iğne düşürMedi bizim fsh yi ne kullandınız bitki olarakBilmiyorum bu ay sonu gorcez bitkisellerin duşurup duşurmediğini
Biz iğne kullanmaya başlamadık sizde Kaan hocanın hastasısınız demi bitkisel olarak hap bal arı sutu polen macun şeklinde bişey daha veriyorum meyve suyuna karıştırıp içinde ne var bilmiyorum testestron duşuk alt sınırda bunun içinde coban cokerten çayı veriyorm 3 ay olacak bu ay sonu gorcez işe yarıyomu yaramıyomuInsallah düşürür iğne düşürMedi bizim fsh yi ne kullandınız bitki olarak
hayır cnm kadınlar ıcın olan aslan pencesı erkekler ıcın olan testere dıslı aslan pencesı kendı soyledı kadın erkege farklı ısımler dedıBaktım canım kadi lar için yazmış ama erkek tese ise yarar heralde
Anladım canım sağolasın.Kuzum ben rahim filmini çektirmedim.. Kahraman bey istemişti ama çektirmedim son ana kadar memoriali düşünmediğim için.. AMH tetsini de Acıbademde yaptırdım.. Annem orada birde kurumumun anlaşması var orayla.. Benim testler 600 tl falan tuttu.. Memorialde 2000 tl tutuyormuş.. Yaptır git derim ben kuzum.. Ama amh çok nazlı bir test ve önemli diyor acıbademdeki dr. Herhangi bir yerde yaptırmayın diyor canım bilgin olsun..
Tamam canim cok saolhayır cnm kadınlar ıcın olan aslan pencesı erkekler ıcın olan testere dıslı aslan pencesı kendı soyledı kadın erkege farklı ısımler dedı
Insallah yaramıstir evet kaan hocanın hastasıyiz altı ayımız bitirdik ilerleme yok bitkiseller deniycezBiz iğne kullanmaya başlamadık sizde Kaan hocanın hastasısınız demi bitkisel olarak hap bal arı sutu polen macun şeklinde bişey daha veriyorum meyve suyuna karıştırıp içinde ne var bilmiyorum testestron duşuk alt sınırda bunun içinde coban cokerten çayı veriyorm 3 ay olacak bu ay sonu gorcez işe yarıyomu yaramıyomu
rgan cayı daq varmıs cnm oda ıyı gelıyomusTamam canim cok saol
Hayırlısı bizde iğneye başlamadan bitkisel deniyoruzInsallah yaramıstir evet kaan hocanın hastasıyiz altı ayımız bitirdik ilerleme yok bitkiseller deniycez
ısırgan cayı da varmıs cnm oda ıyı gelıyomusTamam canim cok saol
umudum41 çok azimlisin herşeyi araştırıyon iki dakikada bitkisel caylar soyledinısı
rgan cayı daq varmıs cnm oda ıyı gelıyomus
bak bılıyon mu suan ısteyım asistanım ben sekreter yanı hem telefonlara bakıyorum hem maıl hem gelen gıden hemde ınternett sabahtan aksama kadar caymıs otmus doktormus tedavıymıs kım nasıl yapmıs kım ne uygulamıs hangı dua varmıs hangı yıcekler ıyı gelıyomus durmadan onlara bakıyorum bı gun kafayı yemezsem ıyı valla cnmUmud umudum41 çok azimlisin herşeyi araştırıyon iki dakikada bitkisel caylar soyledin
Helal be rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasınbak bılıyon mu suan ısteyım asistanım ben sekreter yanı hem telefonlara bakıyorum hem maıl hem gelen gıden hemde ınternett sabahtan aksama kadar caymıs otmus doktormus tedavıymıs kım nasıl yapmıs kım ne uygulamıs hangı dua varmıs hangı yıcekler ıyı gelıyomus durmadan onlara bakıyorum bı gun kafayı yemezsem ıyı valla cnm
aynen cnm ztn butun cabamız ona rabbım bı kapı acsın bıze allah derkı sen careyı ara gerısını bana bırak öle bos oturup allahım bana sunu ver bunu ver demekle olmuyo once azım cabaHelal be rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?