Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne bılım cnm yaa valla bn artık mıkro tesyı bıle bnm ıcın en ıyı sey olarak göruyorum fsh bızım acayıp yuksek 68 kımsede bu degerı gormedım topıkte sımdıye kadar o bnı korkutuyo ıste
benim eşimde en son 62 idi.celaleddin peruya bir kere gittik sonucu görünce şaşırdı ilk defa bukadar yüksek fsh gördüm dedi ama biz devam etmedik hem alanında uzman olmaması hemde z.burnunda biryere çağırmış eşimi bağış yapılacakmış oraya, açıkcası hoşuma gitmedi.bide bize dediki ben hormonlara ters takla attırıcam bu sözü beni korkuttu hormonlarla oynamak ciddi bir sorumluluktur.bizim için en son çare microtese

O kadar yüksek fsh le tese de çıkma ihtimali az canım biz 50 ILE OLDUK ÇIKMADI TEDAVİ DE ISE YARAMADI

ama cok ıyı dıyolar onun ıcın cnm bılemıcem sımdı sen gıttın mı bızzat gorusmeye onunla hem bu bagıs meselesı ne anlamadım yanı

senın esının problemı nedır cnm

Merhaba bizde şuan kaan aydos ta tedavi görüyoruz bi faydasını görmedik daha hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

ama cok ıyı dıyolar onun ıcın cnm bılemıcem sımdı sen gıttın mı bızzat gorusmeye onunla hem bu bagıs meselesı ne anlamadım yanı
evet ıyı olabilir en azından adam bişeyler yapmaya çalışıyo ama riskli hormon tedavisi sorumluluk ister ileriki dönemlerde eger bir sorun çıkarsa kimse celaleddin peruyu suçlayamaz çünki kendi branşı değil ve onun için z.burnunda biryere yönlendiriyo boyle sohbetlerın yapıldığı cemaat ortamı gibi.evet ben ilk görüşmeye gittim eşimle ozaman bezmialem vakıf gurebada idi dahiliye doktoru olarak bize dediki gitsin eşin oraya bağış yapsın

Bizde sperm kalitesi çok düşük tek tük çıkıyor bizde üç aydır kaan hoca da tedavi görütoruz inşallah hepimizin olur bebişleri

Bizde sperm kalitesi çok düşük tek tük çıkıyor bizde üç aydır kaan hoca da tedavi görütoruz inşallah hepimizin olur bebişleri
Peki eşinin hormanları nasıl fsh falan iğne tedavisi mi goruyonuz bizde Kaan hocanın hastasıyız

allah allah değişik yaa yanı ödemeyı o vakfa yapılmasını ıstıyo sanırım bılmıyorum suan kafam karısık zaten onunla gorusme yapıcaz ama tedavıyı yaparmıyız bılemem rabbım yardım etsın suan ıyı karar vermek ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…