benim eşimde en son 62 idi.celaleddin peruya bir kere gittik sonucu görünce şaşırdı ilk defa bukadar yüksek fsh gördüm dedi ama biz devam etmedik hem alanında uzman olmaması hemde z.burnunda biryere çağırmış eşimi bağış yapılacakmış oraya, açıkcası hoşuma gitmedi.bide bize dediki ben hormonlara ters takla attırıcam bu sözü beni korkuttu hormonlarla oynamak ciddi bir sorumluluktur.bizim için en son çare microtesene bılım cnm yaa valla bn artık mıkro tesyı bıle bnm ıcın en ıyı sey olarak göruyorum fsh bızım acayıp yuksek 68 kımsede bu degerı gormedım topıkte sımdıye kadar o bnı korkutuyo ıste
Siz ne iğnesi kullandınız canım bizde degisiklik yapmadı altı ay tedavi bittikaan aydos 11fsh iğne kullandığımızda 0.54 şimdi 5.68 canım
O kadar yüksek fsh le tese de çıkma ihtimali az canım biz 50 ILE OLDUK ÇIKMADI TEDAVİ DE ISE YARAMADIbenim eşimde en son 62 idi.celaleddin peruya bir kere gittik sonucu görünce şaşırdı ilk defa bukadar yüksek fsh gördüm dedi ama biz devam etmedik hem alanında uzman olmaması hemde z.burnunda biryere çağırmış eşimi bağış yapılacakmış oraya, açıkcası hoşuma gitmedi.bide bize dediki ben hormonlara ters takla attırıcam bu sözü beni korkuttu hormonlarla oynamak ciddi bir sorumluluktur.bizim için en son çare microtese
Canim siz kimde tedavi oldunuz biraz anlatirmisinO kadar yüksek fsh le tese de çıkma ihtimali az canım biz 50 ILE OLDUK ÇIKMADI TEDAVİ DE ISE YARAMADI
kaan aydos 11fsh iğne kullandığımızda 0.54 şimdi 5.68 canım
ama cok ıyı dıyolar onun ıcın cnm bılemıcem sımdı sen gıttın mı bızzat gorusmeye onunla hem bu bagıs meselesı ne anlamadım yanıbenim eşimde en son 62 idi.celaleddin peruya bir kere gittik sonucu görünce şaşırdı ilk defa bukadar yüksek fsh gördüm dedi ama biz devam etmedik hem alanında uzman olmaması hemde z.burnunda biryere çağırmış eşimi bağış yapılacakmış oraya, açıkcası hoşuma gitmedi.bide bize dediki ben hormonlara ters takla attırıcam bu sözü beni korkuttu hormonlarla oynamak ciddi bir sorumluluktur.bizim için en son çare microtese
senın esının problemı nedır cnmbenim eşimde en son 62 idi.celaleddin peruya bir kere gittik sonucu görünce şaşırdı ilk defa bukadar yüksek fsh gördüm dedi ama biz devam etmedik hem alanında uzman olmaması hemde z.burnunda biryere çağırmış eşimi bağış yapılacakmış oraya, açıkcası hoşuma gitmedi.bide bize dediki ben hormonlara ters takla attırıcam bu sözü beni korkuttu hormonlarla oynamak ciddi bir sorumluluktur.bizim için en son çare microtese
Kaan aydos ta canım genetik xxy li eşim ilk tese de yuvarlak hücre çıktı tedavi oldu altı ay ama fsh düşmedi 40 buda tedavinin ise yaramadı gini gösteriyor tese olursa çıkma ihtimali yine düşükCanim siz kimde tedavi oldunuz biraz anlatirmisin
Azo sebebiniz nedirMerhaba bizde şuan kaan aydos ta tedavi görüyoruz bi faydasını görmedik daha hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
evet ıyı olabilir en azından adam bişeyler yapmaya çalışıyo ama riskli hormon tedavisi sorumluluk ister ileriki dönemlerde eger bir sorun çıkarsa kimse celaleddin peruyu suçlayamaz çünki kendi branşı değil ve onun için z.burnunda biryere yönlendiriyo boyle sohbetlerın yapıldığı cemaat ortamı gibi.evet ben ilk görüşmeye gittim eşimle ozaman bezmialem vakıf gurebada idi dahiliye doktoru olarak bize dediki gitsin eşin oraya bağış yapsınama cok ıyı dıyolar onun ıcın cnm bılemıcem sımdı sen gıttın mı bızzat gorusmeye onunla hem bu bagıs meselesı ne anlamadım yanı
tedavi derken celaleddin perumu yoksa uzman androloglamı görüştünüzO kadar yüksek fsh le tese de çıkma ihtimali az canım biz 50 ILE OLDUK ÇIKMADI TEDAVİ DE ISE YARAMADI
senın esının problemı nedır cnm[
problem küçük testisler dolayısı ile yeteri kadar çalışmıyor ve sperm üretmiyor
Peki eşinin hormanları nasıl fsh falan iğne tedavisi mi goruyonuz bizde Kaan hocanın hastasıyızBizde sperm kalitesi çok düşük tek tük çıkıyor bizde üç aydır kaan hoca da tedavi görütoruz inşallah hepimizin olur bebişleri
sebebi bilinmiyor sperm çıkışı çok azAzo sebebiniz nedir
Sonuçta çıkış var bizde oda yok tup bebek falan denemediniz misebebi bilinmiyor sperm çıkışı çok az
HııımmmmBizde hormonlar da bi problem yok
allah allah değişik yaa yanı ödemeyı o vakfa yapılmasını ıstıyo sanırım bılmıyorum suan kafam karısık zaten onunla gorusme yapıcaz ama tedavıyı yaparmıyız bılemem rabbım yardım etsın suan ıyı karar vermek ıstıyorumevet ıyı olabilir en azından adam bişeyler yapmaya çalışıyo ama riskli hormon tedavisi sorumluluk ister ileriki dönemlerde eger bir sorun çıkarsa kimse celaleddin peruyu suçlayamaz çünki kendi branşı değil ve onun için z.burnunda biryere yönlendiriyo boyle sohbetlerın yapıldığı cemaat ortamı gibi.evet ben ilk görüşmeye gittim eşimle ozaman bezmialem vakıf gurebada idi dahiliye doktoru olarak bize dediki gitsin eşin oraya bağış yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?