Çok haklısın bende eşime bunu anlatmaya çalışıyorum hiç bişey yapma allahım bana çocuk ver varmı böyle bişey cabalıcaz uğraşcaz sonra tevekkul etcezaynen cnm ztn butun cabamız ona rabbım bı kapı acsın bıze allah derkı sen careyı ara gerısını bana bırak öle bos oturup allahım bana sunu ver bunu ver demekle olmuyo once azım caba
başka topikte kızın eşi azoymuşiki yıl iğne ve bitkisel hap kullanmış sperm çıkışı başlamış hiç mikrotese veya tese olmamış celaletdin perude tedavi olyomuş eşiaynen cnm ztn butun cabamız ona rabbım bı kapı acsın bıze allah derkı sen careyı ara gerısını bana bırak öle bos oturup allahım bana sunu ver bunu ver demekle olmuyo once azım caba
ewt bnde gördum ama ne bılım bnm esım ınmemıs testıs ya hıc o gozle bakamadım mesela emre bey gecen kı tesede dedıkı sızın hucre kanalları bıle gelısmemıs testıs ıcerısındekı o yuzden bılemıyorumbaşka topikte kızın eşi azoymuşiki yıl iğne ve bitkisel hap kullanmış sperm çıkışı başlamış hiç mikrotese veya tese olmamış celaletdin perude tedavi olyomuş eşi
Hımm umut işte ne biliyimewt bnde gördum ama ne bılım bnm esım ınmemıs testıs ya hıc o gozle bakamadım mesela emre bey gecen kı tesede dedıkı sızın hucre kanalları bıle gelısmemıs testıs ıcerısındekı o yuzden bılemıyorum
herseyın hayırlısı cnm bnmHımm umut işte ne biliyim
Fiziki olarak bir problem yok sukur genetikEşinde fiziki olarak bir problem varmıydıpeki sadece genetik problem mi
Benim eşimin herşeyi normal olsa kesin genetikde bir sorun var derdimFiziki olarak bir problem yok sukur genetik
Arkadaşlar geçmiş deneyimlerinize dayanarak kaan Aydos hocayı mi Müfit Günel hocamimi tavsiye edersiniz
Onun içiyor canımısırgan cayı da varmıs cnm oda ıyı gelıyomus
anladım cnm ıcsınOnun içiyor canım
Nasil yani pek anlamadim esinde fiziki bi promlemmi var??Benim eşimin herşeyi normal olsa kesin genetikde bir sorun var derdim
Fiziki derken Yani testisleri çok atrofi ve 6yaşında tektaraflı testis indirme ameliyatı aynı andada fıtık ameliyatı olmuşNasil yani pek anlamadim esinde fiziki bi promlemmi var??
Anladım canım sağolasın.
Şimdi memorial da rahim filmi istiyorlar mı
Ne yapsam acaba bilemiyorum.
Rahim filminden de korkuyom açıkcası
kaan aydos 11fsh iğne kullandığımızda 0.54 şimdi 5.68 canımgerçekten anlamıyorum çıkma ihtimali cok az iğne en baştan beri ise yaramadı ama yanına başka ilaç veremem vücut kaldırmaz dedi iki gündür ölü gibiyim Ağlıyorum sizin doktor kimdi canım fsh kaç oldu
onlan alakası yok testesteron yüklemesi saolsun o iğneden sonra psa yükseldi.İst.da Değilim canm maalesef mikrotesede spermatid var onun olgunlaşması için sanırım siz neden kullanmıştınız faydasını gördünüz MÜ canm?
cnm kaan hocanın maıl adresı var mı varsa verebılırmısın acabaMüfit günel i bilmiyorum ama kaan aydos isinde cok iyi bence biz cok memnunuz iyiki onda baslamisiz diyorumm güven veriyo para göz bi insanda degil cok iyi bi doktoor bence
canım kaan aydos diye gir sorumesaj bölümünden email atabilirsincnm kaan hocanın maıl adresı var mı varsa verebılırmısın acaba
Sizin normal çıkış olmuşmuyducanım kaan aydos diye gir sorumesaj bölümünden email atabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?