Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aynen cnm ztn butun cabamız ona rabbım bı kapı acsın bıze allah derkı sen careyı ara gerısını bana bırak öle bos oturup allahım bana sunu ver bunu ver demekle olmuyo once azım caba
Çok haklısın bende eşime bunu anlatmaya çalışıyorum hiç bişey yapma allahım bana çocuk ver varmı böyle bişey cabalıcaz uğraşcaz sonra tevekkul etcez

aynen cnm ztn butun cabamız ona rabbım bı kapı acsın bıze allah derkı sen careyı ara gerısını bana bırak öle bos oturup allahım bana sunu ver bunu ver demekle olmuyo once azım caba
başka topikte kızın eşi azoymuşiki yıl iğne ve bitkisel hap kullanmış sperm çıkışı başlamış hiç mikrotese veya tese olmamış celaletdin perude tedavi olyomuş eşi

başka topikte kızın eşi azoymuşiki yıl iğne ve bitkisel hap kullanmış sperm çıkışı başlamış hiç mikrotese veya tese olmamış celaletdin perude tedavi olyomuş eşi
ewt bnde gördum ama ne bılım bnm esım ınmemıs testıs ya hıc o gozle bakamadım mesela emre bey gecen kı tesede dedıkı sızın hucre kanalları bıle gelısmemıs testıs ıcerısındekı o yuzden bılemıyorum

Kızlar sizlerle bir dua paylaşmak istedim.... Bismillahirrahmanirahim vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim Allahumme inni eseluke ya kadimü ya daimü ya ferdü ya vitru ya ahadü ya samedü ya hayyü ya kayyümü ya zel celali vel ikram fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim...İsa{a.s} bu mübarek duayı okur oluleri diriltirdi hacet veya bir dilegi olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur bu duayı 100 defa okursa dileği veya isteği gerçekleşir....

Anladım canım sağolasın.
Şimdi memorial da rahim filmi istiyorlar mı
Ne yapsam acaba bilemiyorum.
Rahim filminden de korkuyom açıkcası

Canım dediğim gibi bende çektirmedim.. Aslında korkuyordum ama çektirirdim yine de benimkisi biraz kararsız kaldığım için kaldı.. Çektirme bence sen şimdi.. İsterlerse de çok gerekli mi benim kürtajım yok rahimle ilgili herhangi bir ameliyatım olmadı falan dersin.. Daha çok onlardan istiyorlar filmi.. Birde sıvı farkedebiliyorlar yumurtalarda o zaman istiyorlar. Eğer bir sorun yoksa inşallah çok gerekli mi gerekmiyorsa çektirmesem bi sakıncası olur mu dersin.. Bakalım ne dicekler..

kaan aydos 11fsh iğne kullandığımızda 0.54 şimdi 5.68 canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…