Bizim de kaderimizmiş bu 202 den beri tüp bebekle uğraşıyoruz hayırlısı allah hepinizin kucağını doldursun aminBen az önce Kaan hocanın hasta sonuçlarını okudum bir hastasında tek tuk sper cıkıyomuş bazen hiç cıkmıyormuş 4ay tedaviden sonra eşi normal yoldan gebe kalmış istersen bir oku
Biz mi yicez eşimiz miKızlar moralinizi bozmayın demesi kolay diyeceksiniz Ben de çok olumsuzdum.İlk tesede bir tane bile sperm çıkmadı bütün umudumuzu yitirmiştik.Allah'ın hikmetine sual olunmaz.Ol derse olur.Bol bol dua :) Kızlar belki duymuşsunuzdur bilmiyorum ama ben yine de söyleyeyim..41 kişiye hurma dağıtıp o kişilere Meryem suresini okutun.41 gün yiyin o hurmaları...
Hiçmi çıkmıyor spermAh ah nerde bizde bit tane bile yok
Kaan hocada mı tup bebek defiBize son çare tüp bebek dediler
Valla bu topiktekilerin geneli aynı yok sayyoz azosperm canım ölude yok canlıdaHiçmi çıkmıyor sperm
B
Biz mi yicez eşimiz mi
Amin sen de inşallah allah önce göbeğimize sonrada kucağımıza çocuklar versin aminhımm anladım cnm ınsallah tez zamanda bebısını kucaqına alırsınız
amın cnm amınnnnnn ınsallahhhAmin sen de inşallah allah önce göbeğimize sonrada kucağımıza çocuklar versin amin
Evlisiniz daha önce tüp bebek denedinizmiamın cnm amınnnnnn ınsallahhh
40 kişi nerden buldun kızFarketmez kim yerse yesin dediler .Ben yedim :)
40 kişi nerden buldun kız
Eşinde çıkış mı olduvalla annem her ramazanda mukaveleye gidiyor.Büyük kısmını o dağıttı ..eşe dosta derken bulduk :)
Eşinde çıkış mı oldu
Sen hamilemisiinnn2012 de İlk tesede sıfır çıktı.2014 kasımda tese oldu ve bulundu.Martta transferim yapıldı.
Hurmayı yedikten sonramı tese oldunuz ben de bulayım 40 kişivalla annem her ramazanda mukaveleye gidiyor.Büyük kısmını o dağıttı ..eşe dosta derken bulduk :)
Hurmayı yedikten sonramı tese oldunuz ben de bulayım 40 kişi
Amiiiinnnn kimde tedavi oldunuz başka neler yaptın hurma dışında2014 Şubat ayında eşim tedaviye başladı.2014 haziran/temmuz da yemeye başladım. Kasım ayında da tese oldu.Donduruldu.Mart 2015 te transferim yapıldı.25 nisanda ultrason da keselere bakılcak.Allahım isteyen herkese nasip etsin. AMİN
A
Amiiiinnnn kimde tedavi oldunuz başka neler yaptın hurma dışında
Rabbim kucağına da almayı nasip etsin bizlere de arattırmasın daha fazlaMemorial Şişli has. DR Murad Başer'e gittik.İyiki de gitmişiz.Allah razı olsun ondan..Doktorlara bıraktık kendimizi sorgusuz sualsız ne dedilerse yaptık.Dini yönden de bol bol dua ettik.Şükürler olsun Allahıma
ewet evlıyım 11 ay oluyo sorunu erken farkettım ben 3 ay once testıs ındırme amelıyatı oldu esım aqustosta mıcro tesemız var ınsallah bulunursa aqustosta ılk tup bebek tedavımız olacak cnmKaç yıllık
Evlisiniz daha önce tüp bebek denedinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?