Ben az önce Kaan hocanın hasta sonuçlarını okudum bir hastasında tek tuk sper cıkıyomuş bazen hiç cıkmıyormuş 4ay tedaviden sonra eşi normal yoldan gebe kalmış istersen bir oku
Kızlar moralinizi bozmayın demesi kolay diyeceksiniz Ben de çok olumsuzdum.İlk tesede bir tane bile sperm çıkmadı bütün umudumuzu yitirmiştik.Allah'ın hikmetine sual olunmaz.Ol derse olur.Bol bol dua :) Kızlar belki duymuşsunuzdur bilmiyorum ama ben yine de söyleyeyim..41 kişiye hurma dağıtıp o kişilere Meryem suresini okutun.41 gün yiyin o hurmaları...
2014 Şubat ayında eşim tedaviye başladı.2014 haziran/temmuz da yemeye başladım. Kasım ayında da tese oldu.Donduruldu.Mart 2015 te transferim yapıldı.25 nisanda ultrason da keselere bakılcak.Allahım isteyen herkese nasip etsin. AMİN
2014 Şubat ayında eşim tedaviye başladı.2014 haziran/temmuz da yemeye başladım. Kasım ayında da tese oldu.Donduruldu.Mart 2015 te transferim yapıldı.25 nisanda ultrason da keselere bakılcak.Allahım isteyen herkese nasip etsin. AMİN
Memorial Şişli has. DR Murad Başer'e gittik.İyiki de gitmişiz.Allah razı olsun ondan..Doktorlara bıraktık kendimizi sorgusuz sualsız ne dedilerse yaptık.Dini yönden de bol bol dua ettik.Şükürler olsun Allahıma
Memorial Şişli has. DR Murad Başer'e gittik.İyiki de gitmişiz.Allah razı olsun ondan..Doktorlara bıraktık kendimizi sorgusuz sualsız ne dedilerse yaptık.Dini yönden de bol bol dua ettik.Şükürler olsun Allahıma
ewet evlıyım 11 ay oluyo sorunu erken farkettım ben 3 ay once testıs ındırme amelıyatı oldu esım aqustosta mıcro tesemız var ınsallah bulunursa aqustosta ılk tup bebek tedavımız olacak cnm