Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Senin kaynananla evlendiğinde sorun başlamış biz hep iyiydik kaynanamın kızı yok beni kızı olarak goruyo işte diğer eltilerimde yurt dışında bir ben varım yani
evet çanım senınkı kızı olmadgndanda fark edıyo benımknın 2tane kızı var bırnınde bebe olck yerd goge koyamıyo

memorıalı bnde dusunuyorum ama kafam cok karısık kımısı celalettın peruyu da ıyı dıyo bızde murad bey dıyoruz ama ne yapıcagımızı sasırmıs durumdayız valla

canım hac hurması olması sart mı

Kizlaaarr bugun ayin 14 u nisan yagmuru duadini yapak olanlar icin diyorum bugun iki gramda olsa yagmur suyundan yakalayabildim.hani hatirlatmak istedim gozunuz dort acin yagmuru kacirmayin.yagmur yaginca kovalara legenlere hücuuuummmm:)))

Kizlaaarr bugun ayin 14 u nisan yagmuru duadini yapak olanlar icin diyorum bugun iki gramda olsa yagmur suyundan yakalayabildim.hani hatirlatmak istedim gozunuz dort acin yagmuru kacirmayin.yagmur yaginca kovalara legenlere hücuuuummmm:)))
Bende bekliyorum yagmiyo buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…