Rabbim kucağına da almayı nasip etsin bizlere de arattırmasın daha fazla
evet çanım senınkı kızı olmadgndanda fark edıyo benımknın 2tane kızı var bırnınde bebe olck yerd goge koyamıyoSenin kaynananla evlendiğinde sorun başlamış biz hep iyiydik kaynanamın kızı yok beni kızı olarak goruyo işte diğer eltilerimde yurt dışında bir ben varım yani
Sen dolmuşsun baya kız özelden sana msj gonderemiyorum niye acabaevet çanım senınkı kızı olmadgndanda fark edıyo benımknın 2tane kızı var bırnınde bebe olck yerd goge koyamıyo
canım ınsallah yavrunu sorunsuz kucagına alırsın yaa sızın problem ınmemıs testısmıydı cnmAmin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin...
memorıalı bnde dusunuyorum ama kafam cok karısık kımısı celalettın peruyu da ıyı dıyo bızde murad bey dıyoruz ama ne yapıcagımızı sasırmıs durumdayız vallaMemorial Şişli has. DR Murad Başer'e gittik.İyiki de gitmişiz.Allah razı olsun ondan..Doktorlara bıraktık kendimizi sorgusuz sualsız ne dedilerse yaptık.Dini yönden de bol bol dua ettik.Şükürler olsun Allahıma
canım hac hurması olması sart mıKızlar moralinizi bozmayın demesi kolay diyeceksiniz Ben de çok olumsuzdum.İlk tesede bir tane bile sperm çıkmadı bütün umudumuzu yitirmiştik.Allah'ın hikmetine sual olunmaz.Ol derse olur.Bol bol dua :) Kızlar belki duymuşsunuzdur bilmiyorum ama ben yine de söyleyeyim..41 kişiye hurma dağıtıp o kişilere Meryem suresini okutun.41 gün yiyin o hurmaları...
Umudum41 sen en iyisi istihareye yatmemorıalı bnde dusunuyorum ama kafam cok karısık kımısı celalettın peruyu da ıyı dıyo bızde murad bey dıyoruz ama ne yapıcagımızı sasırmıs durumdayız valla
Sende yapcan galiba bende yapcam cunku kırk kişiyi düşünüyorum kimler olabilir diecanım hac hurması olması sart mı
valla herkese ver cnm bnde kaynanama vercem kurana gıdıyo kura goturup dagıtsın cnmSende yapcan galiba bende yapcam cunku kırk kişiyi düşünüyorum kimler olabilir die
aynen cnm kafam o kadar karısık kı anlatamam yaa bı cıkıs noktası arıyorummmUmudum41 sen en iyisi istihareye yat
canım senın yasın esının yası nedırUmudum41 sen en iyisi istihareye yat
Biz kucuk sayılırızcanım senın yasın esının yası nedır
Yedi kişi bul yada kendin yedi gün yatcanım senın yasın esının yası nedır
Bende bekliyorum yagmiyo burayaKizlaaarr bugun ayin 14 u nisan yagmuru duadini yapak olanlar icin diyorum bugun iki gramda olsa yagmur suyundan yakalayabildim.hani hatirlatmak istedim gozunuz dort acin yagmuru kacirmayin.yagmur yaginca kovalara legenlere hücuuuummmm:)))
Sende ankarada degilmiydin canim ben oye hatirliyorum.bn ankara merkezdeyim buraya azdaolsa yagdiBende bekliyorum yagmiyo buraya
Hurmaları eşimizmi biz mi yicez?canım hac hurması olması sart mı
Ben ilcesindeyim merkeze bir saat uzaklıkta malesef yağmadıSende ankarada degilmiydin canim ben oye hatirliyorum.bn ankara merkezdeyim buraya azdaolsa yagdi
doldurdular kız anam karı gunaha gırecm yamyam gbı yamyam bıle halt ıtmıs yanında bızmkı bıze yetmyo gbı bıde ortalk karstıryo oturda bıdene torunun olck onla unraş sendemı ankaralsnSen dolmuşsun baya kız özelden sana msj gonderemiyorum niye acaba
Evvvvveeeeettttdoldurdular kız anam karı gunaha gırecm yamyam gbı yamyam bıle halt ıtmıs yanında bızmkı bıze yetmyo gbı bıde ortalk karstıryo oturda bıdene torunun olck onla unraş sendemı ankaralsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?