Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Be
Ben ilcesindeyim merkeze bir saat uzaklıkta malesef yağmadı
Hmm anladim canim bu arada yagincada hemen geri bi kavanoza falan al burda bi bastordi heryer sel oldu iki gram birikti sonra kesildi bi baktim balkondaki o su golu bile buharlasmis kurumus.bu yuzden hemen al biriktir canim

Hmm anladim canim bu arada yagincada hemen geri bi kavanoza falan al burda bi bastordi heryer sel oldu iki gram birikti sonra kesildi bi baktim balkondaki o su golu bile buharlasmis kurumus.bu yuzden hemen al biriktir canim
Tamam ben alırsam çok alcam o kadar dua okucam çok suya okuyayım

Buraya niye yagmadı yahu ora sel olmuş

Ayy ben kaçırdım yaa... İstanbulda da yağdı..

İnşallah olacakmı acaba çok üzgünüm bu çok zor bir imtihan
Hemde baya Bi zor hayatın tadı kalmadı benim için veya zamanla alışcam büyük bir ihtimalle alışamicam cunku her gecen gün kalbimde buyuyecek millet karnında taşır 9 ay sonra biter benim kalbimde buyuyen ne zaman gelir bılemiyorum

İmşallah erken gelir kalbindeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…