Hmm anladim canim bu arada yagincada hemen geri bi kavanoza falan al burda bi bastordi heryer sel oldu iki gram birikti sonra kesildi bi baktim balkondaki o su golu bile buharlasmis kurumus.bu yuzden hemen al biriktir canimBe
Ben ilcesindeyim merkeze bir saat uzaklıkta malesef yağmadı
Tamam ben alırsam çok alcam o kadar dua okucam çok suya okuyayımHmm anladim canim bu arada yagincada hemen geri bi kavanoza falan al burda bi bastordi heryer sel oldu iki gram birikti sonra kesildi bi baktim balkondaki o su golu bile buharlasmis kurumus.bu yuzden hemen al biriktir canim
Buraya niye yagmadı yahu ora sel olmuşHmm anladim canim bu arada yagincada hemen geri bi kavanoza falan al burda bi bastordi heryer sel oldu iki gram birikti sonra kesildi bi baktim balkondaki o su golu bile buharlasmis kurumus.bu yuzden hemen al biriktir canim
canım hac hurması olması sart mı
valla bilemedim canim ya.ins rabbim rahmetini sizlerede erdirir daha var nasil olsa elbet yakalarsin:)Buraya niye yagmadı yahu ora sel olmuş
Kizlarr nasilsiniz eşim buhaftasonu test vercek ameliyattan snra ilkdefa nolur dualarinizj eksik etmeyin guzel haberler almamızi nasio etsin inşallah Rabbim
Hmm anladim canim bu arada yagincada hemen geri bi kavanoza falan al burda bi bastordi heryer sel oldu iki gram birikti sonra kesildi bi baktim balkondaki o su golu bile buharlasmis kurumus.bu yuzden hemen al biriktir canim
Şansızmıyım neyimV
valla bilemedim canim ya.ins rabbim rahmetini sizlerede erdirir daha var nasil olsa elbet yakalarsin:)
emre bakırcıoglunda tese tup bebegı memorıelde dusunuyorum ben tabı sperm bulunursa :-(Kızlar hangi merkezde tedavi olmayı düşünüyorsunuz
amın canım amın ınsallah bızlerınde olacak bır gunÇok mu şey istiyorum yarrabi her keste olan bişey sadece çocuk allahım nasip et amin
İnşallah olacakmı acaba çok üzgünüm bu çok zor bir imtihanamın canım amın ınsallah bızlerınde olacak bır gun
Rabbim senin kucağını doldursun bebekleİnşallah olacakmı acaba çok üzgünüm bu çok zor bir imtihan
İkisi aynı hastanedemiemre bakırcıoglunda tese tup bebegı memorıelde dusunuyorum ben tabı sperm bulunursa :-(
Hemde baya Bi zor hayatın tadı kalmadı benim için veya zamanla alışcam büyük bir ihtimalle alışamicam cunku her gecen gün kalbimde buyuyecek millet karnında taşır 9 ay sonra biter benim kalbimde buyuyen ne zaman gelir bılemiyorumİnşallah olacakmı acaba çok üzgünüm bu çok zor bir imtihan
İmşallah erken gelir kalbindekiHemde baya Bi zor hayatın tadı kalmadı benim için veya zamanla alışcam büyük bir ihtimalle alışamicam cunku her gecen gün kalbimde buyuyecek millet karnında taşır 9 ay sonra biter benim kalbimde buyuyen ne zaman gelir bılemiyorum
Bendede aynı hiç bişeyin anlamı yok yaşayan ölü gibiyim allahım ne olur bizide anne yapsın emzirmeyi bizede nasip etsinİmşallah erken gelir kalbindeki
Amin canımBendede aynı hiç bişeyin anlamı yok yaşayan ölü gibiyim allahım ne olur bizide anne yapsın emzirmeyi bizede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?