Kaç yıllık evlizinizHemde baya Bi zor hayatın tadı kalmadı benim için veya zamanla alışcam büyük bir ihtimalle alışamicam cunku her gecen gün kalbimde buyuyecek millet karnında taşır 9 ay sonra biter benim kalbimde buyuyen ne zaman gelir bılemiyorum
4Kaç yıllık evliziniz
13 yıllık evliyim anne olmakmistiyorum artık etrafımdaki herkesin oldu bi ben kaldım allah hepimizin yüzünü güldürsün
sperm testi istedi canım psa yüksek cıktığı için intihalplanma varmış antibiyotik kullanıyo bitsin tekrar psa bakılcak sonra sperm testi vercez.Canim fsh 5.68 oldugunda doktor ne istedi sizden fish testi yapdrdnizmi bu sonucla
ovitrelle ve merional kullanıyoruzSiz ne iğnesi kullandınız canım bizde degisiklik yapmadı altı ay tedavi bitti
Hayır eklemediniz çünkü yeniyimCanım Rabbim nasip etsin inşallah yavrunu... Seni listeye eklemişmiydik canım.. Bilgilerini yaz da seni de tedavi listesine ekleyelim..
Sen iğnelere falan başladın dimi ne zaman tese gununuzCanım Rabbim nasip etsin inşallah yavrunu... Seni listeye eklemişmiydik canım.. Bilgilerini yaz da seni de tedavi listesine ekleyelim..
Hayır eklemediniz çünkü yeniyim
Tamam teşekürlerTamam eklerim seni de canım.. Bana özelden yaz bilgilerini..
Ben yeniyimde sizde sorun neydi kaç yıllık evlisinizKızlar yarın yine kontrole gidiyorum.. Bakalım nasıl yorum yapacaklar.. Tüm tahlillerim çıktı.. Bir sorun yok gibi duruyor.. Bana dua edin olur mu...
Ben yeniyimde sizde sorun neydi kaç yıllık evlisiniz
Hadi canim insallah guzel haberler verirsin rabbim yardimcin olsunKızlar yarın yine kontrole gidiyorum.. Bakalım nasıl yorum yapacaklar.. Tüm tahlillerim çıktı.. Bir sorun yok gibi duruyor.. Bana dua edin olur mu...
Neyse kuzum daha var nasil olsa.sanki ben yakaladimda ne oldu 6 7 damla anca:))Ayy ben kaçırdım yaa... İstanbulda da yağdı..
Hadi bakalim guzel haberler ver ins canimmHadi canim insallah guzel haberler verirsin rabbim yardimcin olsun
ben daha oncekı gunlerde yaganları toplamıstım cnm 14 unden sonrakı daha mı sıfalıKizlaaarr bugun ayin 14 u nisan yagmuru duadini yapak olanlar icin diyorum bugun iki gramda olsa yagmur suyundan yakalayabildim.hani hatirlatmak istedim gozunuz dort acin yagmuru kacirmayin.yagmur yaginca kovalara legenlere hücuuuummmm:)))
dualarımız senınlee canımm hayırlı sonuclarla gellllKızlar yarın yine kontrole gidiyorum.. Bakalım nasıl yorum yapacaklar.. Tüm tahlillerim çıktı.. Bir sorun yok gibi duruyor.. Bana dua edin olur mu...
amın cnm amın ınsallah hepımızın kucakları dolacak zor bır ımtıhan ama ustesınden gelecez onun ıcın guclu olmak zorundayızRabbim senin kucağını doldursun bebekle
yok cnm ayrı hastanelerİkisi aynı hastanedemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?