hayırlı olsun cnm ınsallah guzel haberlerle donersın bızlere umut olursunuzKızlar yarın yine kontrole gidiyorum.. Bakalım nasıl yorum yapacaklar.. Tüm tahlillerim çıktı.. Bir sorun yok gibi duruyor.. Bana dua edin olur mu...
Ayy bilmiorumki canim ya 14 unden 23 u arasiydi benim okudugum://ben daha oncekı gunlerde yaganları toplamıstım cnm 14 unden sonrakı daha mı sıfalı
Benide eklermisiniz listenize ayji benimde esinde sperm hareketsizligi var 6 senelik evliyiz ikinci tup bebegi denedik bugun ikinci gunum transferimin rabbim hepimize nasip etsin inssCanım Rabbim nasip etsin inşallah yavrunu... Seni listeye eklemişmiydik canım.. Bilgilerini yaz da seni de tedavi listesine ekleyelim..
amın ınsallah tutunur bebegın sana sıkı sıkı ınsallah cnmBenide eklermisiniz listenize ayji benimde esinde sperm hareketsizligi var 6 senelik evliyiz ikinci tup bebegi denedik bugun ikinci gunum transferimin rabbim hepimize nasip etsin inss
Ins canim allah razi olsumn hepimize versin insssamın ınsallah tutunur bebegın sana sıkı sıkı ınsallah cnm
Aminnnn insallah sımsıkı tutunur annesineBenide eklermisiniz listenize ayji benimde esinde sperm hareketsizligi var 6 senelik evliyiz ikinci tup bebegi denedik bugun ikinci gunum transferimin rabbim hepimize nasip etsin inss
Canim nerede yaptirdiniz tüp bebegi esin tedavi gordumu?Benide eklermisiniz listenize ayji benimde esinde sperm hareketsizligi var 6 senelik evliyiz ikinci tup bebegi denedik bugun ikinci gunum transferimin rabbim hepimize nasip etsin inss
Ben kendim ayın 15 sonra yağan yağmurdan toplicam baya Bi fazla diyim yağarsa tabi tamam bu kadar yeter su dedikten sonra duasını okucam yanimrb arkadaşlar bu nisan yağmurunu bende denemek istiyorum, fakat anlamadığım bazı noktalar var bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. ayın 14 den yani dünden itibaren topluyoruz ya duasını ne zaman okuyup ne zaman içiyoruz?yani günlük mü toplanıp içiliyor yoksa bir hafta boyunca toplayıp duasını okuyup ondan sonra mı içiyoruz
Istanbul eurofertil tup bebek merkezinde yaptirdik canim esim cok takviye kullandi ama bi fayda goremedi bizim bu ikinci denememiz rabbim ins nasip etsin hepimizeCanim nerede yaptirdiniz tüp bebegi esin tedavi gordumu?
canım 14 nisan-14 mayıs arası yağan yağmurlar nisan yağmurları. eski takvime göre nisan ayıAyy bilmiorumki canim ya 14 unden 23 u arasiydi benim okudugum://
Kantahlili derken hormonsonuclarımıkızlar esımın kan tahlıl sonucları cıktıda anlayan olurmu
Sizdemi Kaan hocanın hastasısınızevet canım kaan hocnın ıstedklerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?