Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kimsede bi gelişme yok galiba ya azo bizi yencek yada biz azoyu bakalım kim galip gelecek

Kimsede bi gelişme yok galiba ya azo bizi yencek yada biz azoyu bakalım kim galip gelecek
biz yeneriz insallah tatlim allahin izniyle ve cabalarimizla umidimizi kaybetmeyelim bir hafta oncesine kadar cok kotuydum ama suan tekrardan kendimi toparladim daha dogrusu toparlanmak zorunda oldugumu ogrendim tabiki caba gostercez olsun diye ama artik sunu da dusunmuyo degilim rabbim herseyin hayirlisini versin o nasip ettiyse isterse asla iki dunya bi araya gelse olmaz deseler de o isterse olur ama nasibimizde de yoksa onun karsisinda boynumuz kildan ince yapacak birsey yok rabbim hepimize er yada gec umut kapilari care kapilari acsin su azoyu hepimize yenmeyi nasip etsinnnn

Aminnn boşuna dememişler nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden

Savaşa devam ha hay be buğun enerji doluyum yavvvv

ALT 33 AST 24 GGT 20 FSH 1.36 TOTAL TESTOSTERON 1059 saolun canlar allahrazi olsun
canım alt biraz sınırı geçmiş gibi karaciger enzimi oluyo oda ilaçlardan kaynaklı olabilir.fsh biraz daha yükselmeli 5lere gelmesi lazım ama testesteron süper.biraz antioksidan yap eşine karaçiger detoksu karacigerin dinlenmesi lazım.bu benim görüşüm diger arkadaşlar nederler bilemem.

canım esım bu aralar cok kıloda almaya basladı ılaclardan olablrmı doktora sormus karacger enzımlernı oda hersey normal sen ne ılacı kullanıyosunkı demıste o dedıklernızı nasıl yapabılrm antioksıdanı falan ben

arkadadlar merhaba, 3-4 ay boyunca bu topigi cok okudum. cok sukur surecimiz olumlu ilerliyor.esim azospermi sebebi tam belli olmamakla beraber kucukken ameliyat gecirmis ancak daha kucuk yasta bir olmasi gerekiyormus aslinda bu operasyonu. kaan hoca tese yapti ve hucre bulundu. belki ayni durumda olanlara umut olur diye yazmak istedim, tup bebek surecine basladik menopur verdiler bana da. insallah hersey sorunsuz ilerler. bu arada kaan hoca super ni doktor Allah ondan razi olsun bize hic vakit kaybettirmedi. hic karsilasmadan mail yolu ile tese gunu belirledi, esim icinde bi tedavi yontemi cikaracak ve o sekilde devam edecegiz. Rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin dua edelim

Aminnn insallah

Canim hucre bulundu derken fisch testindemi bulundu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…