yok valla buradan ayrilamiyoruz cnm :)Bende kayıplara karıştınız sanmıştım:):)
Bugün topik sessiz di dedim yoksa kızlar temizlik mi yapıo :))))))))yok valla buradan ayrilamiyoruz cnm :)
biz yeneriz insallah tatlim allahin izniyle ve cabalarimizla umidimizi kaybetmeyelim bir hafta oncesine kadar cok kotuydum ama suan tekrardan kendimi toparladim daha dogrusu toparlanmak zorunda oldugumu ogrendim tabiki caba gostercez olsun diye ama artik sunu da dusunmuyo degilim rabbim herseyin hayirlisini versin o nasip ettiyse isterse asla iki dunya bi araya gelse olmaz deseler de o isterse olur ama nasibimizde de yoksa onun karsisinda boynumuz kildan ince yapacak birsey yok rabbim hepimize er yada gec umut kapilari care kapilari acsin su azoyu hepimize yenmeyi nasip etsinnnnKimsede bi gelişme yok galiba ya azo bizi yencek yada biz azoyu bakalım kim galip gelecek
aynen olabilirr :)Bugün topik sessiz di dedim yoksa kızlar temizlik mi yapıo :))))))))
Aminnn boşuna dememişler nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir eldenbiz yeneriz insallah tatlim allahin izniyle ve cabalarimizla umidimizi kaybetmeyelim bir hafta oncesine kadar cok kotuydum ama suan tekrardan kendimi toparladim daha dogrusu toparlanmak zorunda oldugumu ogrendim tabiki caba gostercez olsun diye ama artik sunu da dusunmuyo degilim rabbim herseyin hayirlisini versin o nasip ettiyse isterse asla iki dunya bi araya gelse olmaz deseler de o isterse olur ama nasibimizde de yoksa onun karsisinda boynumuz kildan ince yapacak birsey yok rabbim hepimize er yada gec umut kapilari care kapilari acsin su azoyu hepimize yenmeyi nasip etsinnnn
Savaşa devam ha hay be buğun enerji doluyum yavvvvbiz yeneriz insallah tatlim allahin izniyle ve cabalarimizla umidimizi kaybetmeyelim bir hafta oncesine kadar cok kotuydum ama suan tekrardan kendimi toparladim daha dogrusu toparlanmak zorunda oldugumu ogrendim tabiki caba gostercez olsun diye ama artik sunu da dusunmuyo degilim rabbim herseyin hayirlisini versin o nasip ettiyse isterse asla iki dunya bi araya gelse olmaz deseler de o isterse olur ama nasibimizde de yoksa onun karsisinda boynumuz kildan ince yapacak birsey yok rabbim hepimize er yada gec umut kapilari care kapilari acsin su azoyu hepimize yenmeyi nasip etsinnnn
Ben bugün temizlik yaptım bu topiğe üye olala evide unutdum adamıda ya yani eşimiaynen olabilirr :)
Benim eşimin yaşıda 22 ne oldu hiç bişey yokBir an önce tedavine basla benim esim suan tedavi göruyor dr kaan aydos da yasin cok genc kaan hocaya email at o sana gerekeni söyler rabbim seninde yardimcin olsun
Ay suan iyice kafam karisti kimi yerde dedigin gibi yazio kimi yerde farkli simdi ne zamana kadar beklicem bu yagmuru://canım 14 nisan-14 mayıs arası yağan yağmurlar nisan yağmurları. eski takvime göre nisan ayı
canım alt biraz sınırı geçmiş gibi karaciger enzimi oluyo oda ilaçlardan kaynaklı olabilir.fsh biraz daha yükselmeli 5lere gelmesi lazım ama testesteron süper.biraz antioksidan yap eşine karaçiger detoksu karacigerin dinlenmesi lazım.bu benim görüşüm diger arkadaşlar nederler bilemem.ALT 33 AST 24 GGT 20 FSH 1.36 TOTAL TESTOSTERON 1059 saolun canlar allahrazi olsun
çok gecmiş olsun kardeşim bence ilk önce tedavine başla inmemiş testis ameliyatı olup çoçuk sahibi olan kişiler var rabbimden ümit kesilmez sevdigin kişi tabiki bilmeli seni seviyosa ya kabul eder seninle mücadele eder yada kendi yoluna gider sevgi bağlarınız güçlüyse kabul eder.ama geçikmeden tedavini ol bu konuda uzman doktor bul yoksa hem maddi hem manevi çok yıpranırsın.bizlerinde eşleri öyle ama hayatımız mahvolmuyu sevgi baglarımız o kadar güçlüki beraber mücadele ediyoruz kaderimizde buda varmış diyoruz dünya çoçuk üzerine kurulmuyo rabbim hayırlı evlat nasip etsin hayırsız verecekse hiç nasip olmasın huzur mutluluk varsa yeter.bak kaan aydos sitesine gir orda hasta sonuçları var onları oku içine bi ümit gelsin olumsuz düşünme sorumesaj bölümü var ordan hemen hasta kayıt formu düzenli sorununu yaz yolla ona derse onu yap derim.ben istanbuldan kalkıp gidiyorum.çok zor azonun tedavisi zaman alıyo hemen olacak diye bişeyde yok hemen olmuycak diyede bişey yok.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sabır edeceksin.
canım esım bu aralar cok kıloda almaya basladı ılaclardan olablrmı doktora sormus karacger enzımlernı oda hersey normal sen ne ılacı kullanıyosunkı demıste o dedıklernızı nasıl yapabılrm antioksıdanı falan bencanım alt biraz sınırı geçmiş gibi karaciger enzimi oluyo oda ilaçlardan kaynaklı olabilir.fsh biraz daha yükselmeli 5lere gelmesi lazım ama testesteron süper.biraz antioksidan yap eşine karaçiger detoksu karacigerin dinlenmesi lazım.bu benim görüşüm diger arkadaşlar nederler bilemem.
günaydınn canımmmGunaydin hanimlar guzel bi gun gecirmeniz dilegiyle
gunaydın canımGunaydin hanimlar guzel bi gun gecirmeniz dilegiyle
Aminnn insallaharkadadlar merhaba, 3-4 ay boyunca bu topigi cok okudum. cok sukur surecimiz olumlu ilerliyor.esim azospermi sebebi tam belli olmamakla beraber kucukken ameliyat gecirmis ancak daha kucuk yasta bir olmasi gerekiyormus aslinda bu operasyonu. kaan hoca tese yapti ve hucre bulundu. belki ayni durumda olanlara umut olur diye yazmak istedim, tup bebek surecine basladik menopur verdiler bana da. insallah hersey sorunsuz ilerler. bu arada kaan hoca super ni doktor Allah ondan razi olsun bize hic vakit kaybettirmedi. hic karsilasmadan mail yolu ile tese gunu belirledi, esim icinde bi tedavi yontemi cikaracak ve o sekilde devam edecegiz. Rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin dua edelim
Canim hucre bulundu derken fisch testindemi bulundu?arkadadlar merhaba, 3-4 ay boyunca bu topigi cok okudum. cok sukur surecimiz olumlu ilerliyor.esim azospermi sebebi tam belli olmamakla beraber kucukken ameliyat gecirmis ancak daha kucuk yasta bir olmasi gerekiyormus aslinda bu operasyonu. kaan hoca tese yapti ve hucre bulundu. belki ayni durumda olanlara umut olur diye yazmak istedim, tup bebek surecine basladik menopur verdiler bana da. insallah hersey sorunsuz ilerler. bu arada kaan hoca super ni doktor Allah ondan razi olsun bize hic vakit kaybettirmedi. hic karsilasmadan mail yolu ile tese gunu belirledi, esim icinde bi tedavi yontemi cikaracak ve o sekilde devam edecegiz. Rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin dua edelim
hayir tese ile hucre bulunup tup babek icin dobduruldu canimCanim hucre bulundu derken fisch testindemi bulundu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?