Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşimde de sıfır çıktı mikro-tese oldu.İmkansız dediler Antalyada..2 sene sonra Memorial Şişli de DR Murad başere gittik iğne ve ilaçlar verdi.Şükürler olsun bulundu.Umudunu kaybetme...
Ben sana şöyle bişey sormak istiyorum ilk başta mikro tese olmadan ilaç ve iğne tedavisi gorseydiniz ilk başta cıkmadı yıkımı yaşamazdınız hiç dedin mi keşke hiç mikro tese olmadan tedavi olsaymışız diye biraz karışık mı sordum bilemedim

Demez olurmuyum.Bütün umudumuzu yok etmişti doktor.Böyle bir tedavinin olduğundan bile haberimiz yoktu.Allah Murad Bey'i karşımıza çıkardı.

Demez olurmuyum.Bütün umudumuzu yok etmişti doktor.Böyle bir tedavinin olduğundan bile haberimiz yoktu.Allah Murad Bey'i karşımıza çıkardı.
Bende böyle düşünüyorum neden hemen olalım eşim olmadı mikrotese daha Kaan hoca mart ayına gun vermişti tedavi olmak istiyoruz diyince tamam dedi mesala neden hemen tese diyip tüm umutlarımızı kırıyolar biz tedavi demesek hiç kimse bişi demicek diş ağrısmı bu on günde geçsin en az bir sene tedavi hem bitkisel hem hap hemde iğne ucu bir arada nasıl fikir ama :)

çok yaşa :) :) Valla biz şubat 2014 başladık.Kasım 2014 te mikro-tese oldu o zamana kadar her ay tahlil verdi doktor.Çokta yüklenmemek lazım aslında hormon ilaçları testler düzene girer girmez mikro-tese olmak daha iyi.Bu arada kullanılan iğne ve ilaçlarda baya pahalı ilk zamanlar baya kazıklandık sonra biraz daha ucuza bulduk ordan aldık hep :)

Kaan hoca ilk tesede %30 dedi cıkmassa iğne tedavisinden sonrada yani ikinci tesede de %20 biz tedavi oluruz ikisini birleştiriz %50edr ibrahim sarac oğluda nohut kuru kullanın %30 şansınız var diyo bunuda kullandımı tedaviyle beraber %80 eder nasıl hesap haksızmıyım

H Hıımmm zaten herkes ne koparırız derdinde kendi şansımı kendim çıkartırım coştum haaa :):)

:) :) allah iyiliğini versin çok tatlısın...

Canımmm Rabbim sabır versin.. Yine olur inşallah.. Kısmet değilmiş ömrü yokmuş demekki yavrunun.. Yine verir Allahım inşallah yine verir.. Çok tşk ederiz paylaştığın için.. Paylaş tabii.. Bir sürü kişi var yavrusuna kavuşupta düşük yapan ve bıkmadan ussanmadan yoluna devam eden.. Sen gönlünü ferah tut canım..

Canlar yarın yine hastanedeyim kontrolüm var.. Bakalım yumyyy.ler ne durumdalar.. Bu günleri de gördüm ya kızlar inanamıyorum hala.. Sonunda tedavideyim hatta rüya gibi neredeyse sonuna geldik.. 1 hafta var yok... Kızlar dua edin bana...

dualarımız senınle cnm benım ınsallah bebısıne kavusursun

amin alanda O verende O. hani hep diyoruz ya hep işte azospermi olan birinin bebek sahibi olma şansı .ok düşük, yada tüp bebekte şansımız yüzde kaç falan diye endişeleniyoruz çok.ben şöyle düşünüyordum hep azospermiyiz zaten hücre tese de bile zor bulunuyor hadi buldular diyelim tüp bebekte hadi yumurta oluşturamazsam, yumurta oluşur ama sağlıklı embriyo oluşmazsa, embriyo oluşup transfer sonrası kaybedersem ya, bir de tüp bebekte düşük riski fazla falan total de şansımız yüzde kaç ki çok düşük bence derdim eşime. o da bana bir gün dedi ki boşa olasılıkları düşünüp endişelenme Rabbim ya verecek ya vermeyecek yani her koşulda şansımız yüzde 50. çok haklı aslında bugün sağlıklı olup hiç bir sorunu olmayan çiftler bile normal yolla gebelik sağlayamayabiliyor. Rabbim isterse hiç bir sorun olmasa da vermiyor, isterse de tüm imkansızlıklar peşepeşe gelse de bir derman veriyor bi yerden. Ona sığınalım elden başka şey gelmez.

ne güzel sevinçler bunlar. hiç stres yapma lütfen herşeyin iyi olacağını düşün. Rabbim yardımcın olsun

öncelikle çok geçmiş olsun serpp .Rabbim sana ve eşine sağlıklı uzun ömürler versin, evinizden huzur eksik olmasın inşallah. zor günler geçiriyorsan ama geçecek bunlar sadece biraz sabır. yalnız kalma kafanı dağıtacak bir şeyler yap. arkadaşında dediği gibi 3 tane dondurulmuş embriyon varmış bence bu büyük şans. bak bu yolda kimisi azospermi hücre peşinde, kimi tüp bebeğe başladı yumurta oluşturma peşinde. dondurulmuş embriyolarını düşün ve rahatla.

B
Benim elimde öyle malesef
siz ne aşamadasınız takip edemedim tam. durum oyle ama bize çok umutlu konuştu Kaan hoca. biz tese de çıkmayacak hormon tedavisine başlayacağız diye beklerken çıkmasının yanında hücre var kanallarda sorun yok normal yolla da çıkmalı belki sayısı çok düştügünden çıkmıyordur.siz bir taraftan tup bebek deneyin bir taraftan da hormon tedavisine başlayalım dedi. siz görüyor musunuz hormon tedavisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…