- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim bize neofertil ve nolvadex verdi 2 ay kullanicak.duruma gore ilerleriz dedi test verick 2.ayin sonunda. Normal cikis zaten zor bizi teseye hazirliyo galiba..Insallah canim. Hic bilmiyorum ki derecesi kacti.. Cunku biz daha once sadece sperm ve hormon testi yaptirmistik.. Mufit hoca fiziksel muayene sonucu ameliyati onerdi sali gunu olcaz bakalim.. Ameliyattan sonra cikis olma ihtimali %30 olmasa bile tesede bulma ihtimalimiz %80 e kadar cikar dedi.. Siz ne yapmayi dusunuyosunuz simdi canim?
Hayırlı cumalar canım allah bu cumanın hürmetine bize sağlıklı evlatlar versin aminHayırlı cumalar kızlar.....
Guzel sonuclar alırız insallah hepimiz :) biz de neofortil ve nolvadex kullaniyoruz simdi ne kadar kullanacagimizi soylemedi ameliyata gidince konusuruz bakalim.. Bu arada ben bu ilacin adini neofertil saniyodum hep burdakiler hep oyle yazmisti ama bizim ilacin ustunde neofortil yaziyo acaba ikisi farkli seyler mi yoksa yazim yanlisi mi ccanim?Canim bize neofertil ve nolvadex verdi 2 ay kullanicak.duruma gore ilerleriz dedi test verick 2.ayin sonunda. Normal cikis zaten zor bizi teseye hazirliyo galiba..
Aminnn canim insallah ilk baslarken fsh 25 di en son tahlilde 0.4 cikti bugun kan verdik sonuclari aksam ustu alcam biz yurtdisindayiz hoca tedaviye cevap veriyor dedi bakalim hayirlisi artikhormon sonucları falan nasıl canım bıde testte yapıldımı esınıze ılerleme varmı ılacları kullanalı benım esımde ıgne hap kullanıyo Rabbım yardımcnz olsun Rabbım herkesın kalbındekı gönlundkını versın
Sizin nasil ilirlerliyo varmi bi gelise hormonlar nasilhormon sonucları falan nasıl canım bıde testte yapıldımı esınıze ılerleme varmı ılacları kullanalı benım esımde ıgne hap kullanıyo Rabbım yardımcnz olsun Rabbım herkesın kalbındekı gönlundkını versın
Iyi aksamlar kizlaaarrr...Sali gunune varikosel ameliyati randevumuzu aldikk.. Dualarinizi eksik etmeyin.. Her sey sorunsuz olur insallah.. Ameliyattan sonra çıkış olma ihtimali %30 dedi mufit bey.. Insallah o %30bizi buluuurr dua edin bol bol lutfen
İnşallah herşey gönlünce olur dualarımız seninle....Kızlar benim yumy.ler büyümüşler.. Ve salı günü bi aksilik olmazsa tese olacağız.. Bi ihtimal çarşambaya da kalabilir.. Ancak şimdilik salı günü gibi gözüküyor.. Tese günü geldide çattı bile.. Bende opu.ya gireceğim.. Rabbime dua ediyorummm ve uyuyorum sürekli.. Sanırım kaçış sendromu bu süreç zor geçiyor atlatmak güç.. Hayırlısı herşeyinnn bizimde yüzümüz güler inşallah.. Yüzü gülenlerden oluruz.. birazdan yürüyüşe çıkacağım.. Karnım şiş bazen de ağrım oluyor.. Ama iğne olurken mutluyummm ağrı çekerken mutluyumm kan verirken keza öyle.. Şükürler olsun bu günlerede geldik.. Bakalım Rabbim neyi uygun görecek.. O ne uygun görürse en güzeli odur.. Elhamdülillah rabbil alemin..
Eşin azosperm mi canımKizlarr yarin eşim test verecek hayirli haber duymak icin yasin okuyoruz okumak isteyen arkadasim varmi acaba?
İnşallah herşey gönlünce olur dualarımız seninle....
Ben bir tane okurum başladım bile:)Kizlarr yarin eşim test verecek hayirli haber duymak icin yasin okuyoruz okumak isteyen arkadasim varmi acaba?
hayırlı haberler verirsin inşaallah. .rabbim yardımcın olsun hayalin gerçek olsun hayalimKızlar benim yumy.ler büyümüşler.. Ve salı günü bi aksilik olmazsa tese olacağız.. Bi ihtimal çarşambaya da kalabilir.. Ancak şimdilik salı günü gibi gözüküyor.. Tese günü geldide çattı bile.. Bende opu.ya gireceğim.. Rabbime dua ediyorummm ve uyuyorum sürekli.. Sanırım kaçış sendromu bu süreç zor geçiyor atlatmak güç.. Hayırlısı herşeyinnn bizimde yüzümüz güler inşallah.. Yüzü gülenlerden oluruz.. birazdan yürüyüşe çıkacağım.. Karnım şiş bazen de ağrım oluyor.. Ama iğne olurken mutluyummm ağrı çekerken mutluyumm kan verirken keza öyle.. Şükürler olsun bu günlerede geldik.. Bakalım Rabbim neyi uygun görecek.. O ne uygun görürse en güzeli odur.. Elhamdülillah rabbil alemin..
Sali gunu sizin icin daha onemliymis canimm :) insallah sperm bulunur da sağlıklı embriyolar olusur sonra da gelsin bebisler insallahSalı günü opum var benimde ve eşiminde tesesi var canım.. Hayırlısı olsun bakalımmm.. İnşallah herşey gönlünüzce olur.. Rabbim yardımcınız olsun..
Hiiiicccccc :))))))))kızlar napıyosunuz
hayırlı haberler verirsin inşaallah. .rabbim yardımcın olsun hayalin gerçek olsun hayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?