Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bize neofertil ve nolvadex verdi 2 ay kullanicak.duruma gore ilerleriz dedi test verick 2.ayin sonunda. Normal cikis zaten zor bizi teseye hazirliyo galiba..

Canim bize neofertil ve nolvadex verdi 2 ay kullanicak.duruma gore ilerleriz dedi test verick 2.ayin sonunda. Normal cikis zaten zor bizi teseye hazirliyo galiba..
Guzel sonuclar alırız insallah hepimiz :) biz de neofortil ve nolvadex kullaniyoruz simdi ne kadar kullanacagimizi soylemedi ameliyata gidince konusuruz bakalim.. Bu arada ben bu ilacin adini neofertil saniyodum hep burdakiler hep oyle yazmisti ama bizim ilacin ustunde neofortil yaziyo acaba ikisi farkli seyler mi yoksa yazim yanlisi mi ccanim?

Aminnn canim insallah ilk baslarken fsh 25 di en son tahlilde 0.4 cikti bugun kan verdik sonuclari aksam ustu alcam biz yurtdisindayiz hoca tedaviye cevap veriyor dedi bakalim hayirlisi artik

Sizin nasil ilirlerliyo varmi bi gelise hormonlar nasil

bılmıyomkı canım hormon sonuclarını göndrdık ama cvp gelmedı daha baska testler yaptrmadı sıze bıze 1bucuk ay oldu tedavye baslayalı

Salı günü opum var benimde ve eşiminde tesesi var canım.. Hayırlısı olsun bakalımmm.. İnşallah herşey gönlünüzce olur.. Rabbim yardımcınız olsun..

Kızlar benim yumy.ler büyümüşler.. Ve salı günü bi aksilik olmazsa tese olacağız.. Bi ihtimal çarşambaya da kalabilir.. Ancak şimdilik salı günü gibi gözüküyor.. Tese günü geldide çattı bile.. Bende opu.ya gireceğim.. Rabbime dua ediyorummm ve uyuyorum sürekli.. Sanırım kaçış sendromu bu süreç zor geçiyor atlatmak güç.. Hayırlısı herşeyinnn bizimde yüzümüz güler inşallah.. Yüzü gülenlerden oluruz.. birazdan yürüyüşe çıkacağım.. Karnım şiş bazen de ağrım oluyor.. Ama iğne olurken mutluyummm ağrı çekerken mutluyumm kan verirken keza öyle.. Şükürler olsun bu günlerede geldik.. Bakalım Rabbim neyi uygun görecek.. O ne uygun görürse en güzeli odur.. Elhamdülillah rabbil alemin..

İnşallah herşey gönlünce olur dualarımız seninle....

hayırlı haberler verirsin inşaallah. .rabbim yardımcın olsun hayalin gerçek olsun hayalim

Salı günü opum var benimde ve eşiminde tesesi var canım.. Hayırlısı olsun bakalımmm.. İnşallah herşey gönlünüzce olur.. Rabbim yardımcınız olsun..
Sali gunu sizin icin daha onemliymis canimm :) insallah sperm bulunur da sağlıklı embriyolar olusur sonra da gelsin bebisler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…