- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Sali gunu sizin icin daha onemliymis canimm :) insallah sperm bulunur da sağlıklı embriyolar olusur sonra da gelsin bebisler insallah
Rabbim emeklerini boşa cikarmasin hayalin gercek olsun canim dualarim sizinleKızlar benim yumy.ler büyümüşler.. Ve salı günü bi aksilik olmazsa tese olacağız.. Bi ihtimal çarşambaya da kalabilir.. Ancak şimdilik salı günü gibi gözüküyor.. Tese günü geldide çattı bile.. Bende opu.ya gireceğim.. Rabbime dua ediyorummm ve uyuyorum sürekli.. Sanırım kaçış sendromu bu süreç zor geçiyor atlatmak güç.. Hayırlısı herşeyinnn bizimde yüzümüz güler inşallah.. Yüzü gülenlerden oluruz.. birazdan yürüyüşe çıkacağım.. Karnım şiş bazen de ağrım oluyor.. Ama iğne olurken mutluyummm ağrı çekerken mutluyumm kan verirken keza öyle.. Şükürler olsun bu günlerede geldik.. Bakalım Rabbim neyi uygun görecek.. O ne uygun görürse en güzeli odur.. Elhamdülillah rabbil alemin..
Aminnnnn canım benim Rabbim insallah yüzünüzü güldürecekSaol canım benimm.. Rabbim vermeyeceği kuluna hayal kurdurmazmış.. İnşallah hayallerime Rabbim müsade ediyordur da gerçek olur..
canım tedaviniz hayırlı olsun bende bu süreçten geçtim çok zor rabbim yardımcın olsunKızlar benim yumy.ler büyümüşler.. Ve salı günü bi aksilik olmazsa tese olacağız.. Bi ihtimal çarşambaya da kalabilir.. Ancak şimdilik salı günü gibi gözüküyor.. Tese günü geldide çattı bile.. Bende opu.ya gireceğim.. Rabbime dua ediyorummm ve uyuyorum sürekli.. Sanırım kaçış sendromu bu süreç zor geçiyor atlatmak güç.. Hayırlısı herşeyinnn bizimde yüzümüz güler inşallah.. Yüzü gülenlerden oluruz.. birazdan yürüyüşe çıkacağım.. Karnım şiş bazen de ağrım oluyor.. Ama iğne olurken mutluyummm ağrı çekerken mutluyumm kan verirken keza öyle.. Şükürler olsun bu günlerede geldik.. Bakalım Rabbim neyi uygun görecek.. O ne uygun görürse en güzeli odur.. Elhamdülillah rabbil alemin..
Saol canimmm Rabbimden hayirlisi gelsin inşallah. .Rabbim emeklerini boşa cikarmasin hayalin gercek olsun canim dualarim sizinle
Aminnnnn canım benim Rabbim insallah yüzünüzü güldürecekDualarım hep senle
canım tedaviniz hayırlı olsun bende bu süreçten geçtim çok zor rabbim yardımcın olsun
Canım Kaan hoca daha cvp vermedimi sonuclarakızlar napıyosunuz
cnm opu ve tese gelmiş çatmış... rabbim güldürsün inşlh bol spermlerinizi görüp sende kuzu opuya gireceksin inşlh cnm dualarımdasın hep ......Kızlar benim yumy.ler büyümüşler.. Ve salı günü bi aksilik olmazsa tese olacağız.. Bi ihtimal çarşambaya da kalabilir.. Ancak şimdilik salı günü gibi gözüküyor.. Tese günü geldide çattı bile.. Bende opu.ya gireceğim.. Rabbime dua ediyorummm ve uyuyorum sürekli.. Sanırım kaçış sendromu bu süreç zor geçiyor atlatmak güç.. Hayırlısı herşeyinnn bizimde yüzümüz güler inşallah.. Yüzü gülenlerden oluruz.. birazdan yürüyüşe çıkacağım.. Karnım şiş bazen de ağrım oluyor.. Ama iğne olurken mutluyummm ağrı çekerken mutluyumm kan verirken keza öyle.. Şükürler olsun bu günlerede geldik.. Bakalım Rabbim neyi uygun görecek.. O ne uygun görürse en güzeli odur.. Elhamdülillah rabbil alemin..
Güzel duşunmuşun 4444 tane dimi paylaşalım çok kişi varız hem biterBu salı bir çoğumuz için önemli galiba. .eşim de test verecek salı günü. .Toplu dua edelim sali bizim günümüz olsun inşaallah topik sallansın salı günü mutlulukdan. .Uzaklar yakın olsun herkes birbirinin yüreğini hissetsin. .Kur'an okumasını bilenler Meryem duasını okusun bilmeyenler duamdasın desin. .Bu cuma günü hürmetine evlat kokusunu içimize çekmeyi rabbim nasip eylesin inşaallah. .salavatı tefriciye yapalım mı hep beraber ne dersiniz huzurlu geceler kaderin birleştirdiği hiç tanımadığım ama okuyunca iyi gelen güzel yürekler. .
Normalde email attığın gün sana cevap geliyor şu gün cevap verilecek diye bana 1 gün sonra cevap vermişti canım.yok canım ya kac gunde cvp verıyorkı bılen varmı
Yokya cevabı geç yazıyor biz bi defasında yirmi gün beklemiştikyok canım ya kac gunde cvp verıyorkı bılen varmı
Gonderince ne zaman cevap verce otomatik olarak mail yoluyla geliyo ve o gün kesin cevap veriyo canımyok canım ya kac gunde cvp verıyorkı bılen varmı
Evet canım yarına kadar bekliyelim kaç kişi katılacak ona göre paylasim yaparız. .Bu topiğe girince bir senin yazılarına gülüyorumGüzel duşunmuşun 4444 tane dimi paylaşalım çok kişi varız hem biter
20 gün mu ben en fazla bir hafta biliyorumYokya cevabı geç yazıyor biz bi defasında yirmi gün beklemiştik
Kız napim biraz delile vuruyorum dünya benim kahrımı çeksin ben onu cekmeyim ha bu arada ben bugün bitirdim hatmi bir hafta içinde 4444 tane okudum cumaya yetişdirdim kafaya koyunca oluyo cekmeyen olsunda göreyim ben biEvet canım yarına kadar bekliyelim kaç kişi katılacak ona göre paylasim yaparız. .Bu topiğe girince bir senin yazılarına gülüyoruminsan derdini sevip ona meydan okur mu evet oluyormuş senin gibi inşallah sen kszanırsın bu savaşi
Ooo maşallah 1 haftada ama ben çalışıyorum o kadar zamanım olmuyor ama gerçi insan istesin gece yine çeker..Ama salıya az kaldı beraber yapsak hemen biter yer gök dua altında. .nelere şahit olduk bu topik de azosperm olup 4 sperm le normal yoldan hamile kalanlar 2 Micro tese den sonra normal çıkış olanlar. .rabbim ol desin yeter ki. ..evet galiba en iyisi deliliğe vurmak. .bende öyle yapıyorum tamm 9 senedir artık tamm delircem o olcakKız napim biraz delile vuruyorum dünya benim kahrımı çeksin ben onu cekmeyim ha bu arada ben bugün bitirdim hatmi bir hafta içinde 4444 tane okudum cumaya yetişdirdim kafaya koyunca oluyo cekmeyen olsunda göreyim ben bi
9 senemi kız iş yok güç yok çoluk yok çocuk yok cekiyorum ben evlenmeden önce birşeyin olmasını çok istedim ve oldu dua ile buda olacak yer gök duaOoo maşallah 1 haftada ama ben çalışıyorum o kadar zamanım olmuyor ama gerçi insan istesin gece yine çeker..Ama salıya az kaldı beraber yapsak hemen biter yer gök dua altında. .nelere şahit olduk bu topik de azosperm olup 4 sperm le normal yoldan hamile kalanlar 2 Micro tese den sonra normal çıkış olanlar. .rabbim ol desin yeter ki. ..evet galiba en iyisi deliliğe vurmak. .bende öyle yapıyorum tamm 9 senedir artık tamm delircem o olcak
Yetiştircem diye okurken ağzım uyuştu kız :))))))))Ooo maşallah 1 haftada ama ben çalışıyorum o kadar zamanım olmuyor ama gerçi insan istesin gece yine çeker..Ama salıya az kaldı beraber yapsak hemen biter yer gök dua altında. .nelere şahit olduk bu topik de azosperm olup 4 sperm le normal yoldan hamile kalanlar 2 Micro tese den sonra normal çıkış olanlar. .rabbim ol desin yeter ki. ..evet galiba en iyisi deliliğe vurmak. .bende öyle yapıyorum tamm 9 senedir artık tamm delircem o olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?