Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rabbim emeklerini boşa cikarmasin hayalin gercek olsun canim dualarim sizinle

canım tedaviniz hayırlı olsun bende bu süreçten geçtim çok zor rabbim yardımcın olsun

Rabbim emeklerini boşa cikarmasin hayalin gercek olsun canim dualarim sizinle
Saol canimmm Rabbimden hayirlisi gelsin inşallah. .

Aminnnnn canım benim Rabbim insallah yüzünüzü güldürecek Dualarım hep senle

Saol birtanem bilmem mi canim arkadasimmm

canım tedaviniz hayırlı olsun bende bu süreçten geçtim çok zor rabbim yardımcın olsun

Saol canım insallah Rabbim dualarimiza istedigimiz cevabi uygun görür de yavrularimiza kavusuruz..

Bu salı bir çoğumuz için önemli galiba. .eşim de test verecek salı günü. .Toplu dua edelim sali bizim günümüz olsun inşaallah topik sallansın salı günü mutlulukdan. .Uzaklar yakın olsun herkes birbirinin yüreğini hissetsin. .Kur'an okumasını bilenler Meryem duasını okusun bilmeyenler duamdasın desin. .Bu cuma günü hürmetine evlat kokusunu içimize çekmeyi rabbim nasip eylesin inşaallah. .salavatı tefriciye yapalım mı hep beraber ne dersiniz huzurlu geceler kaderin birleştirdiği hiç tanımadığım ama okuyunca iyi gelen güzel yürekler. .

cnm opu ve tese gelmiş çatmış... rabbim güldürsün inşlh bol spermlerinizi görüp sende kuzu opuya gireceksin inşlh cnm dualarımdasın hep ......

Güzel duşunmuşun 4444 tane dimi paylaşalım çok kişi varız hem biter

Güzel duşunmuşun 4444 tane dimi paylaşalım çok kişi varız hem biter
Evet canım yarına kadar bekliyelim kaç kişi katılacak ona göre paylasim yaparız. .Bu topiğe girince bir senin yazılarına gülüyorum insan derdini sevip ona meydan okur mu evet oluyormuş senin gibi inşallah sen kszanırsın bu savaşi

Kız napim biraz delile vuruyorum dünya benim kahrımı çeksin ben onu cekmeyim ha bu arada ben bugün bitirdim hatmi bir hafta içinde 4444 tane okudum cumaya yetişdirdim kafaya koyunca oluyo cekmeyen olsunda göreyim ben bi

Kız napim biraz delile vuruyorum dünya benim kahrımı çeksin ben onu cekmeyim ha bu arada ben bugün bitirdim hatmi bir hafta içinde 4444 tane okudum cumaya yetişdirdim kafaya koyunca oluyo cekmeyen olsunda göreyim ben bi
Ooo maşallah 1 haftada ama ben çalışıyorum o kadar zamanım olmuyor ama gerçi insan istesin gece yine çeker..Ama salıya az kaldı beraber yapsak hemen biter yer gök dua altında. .nelere şahit olduk bu topik de azosperm olup 4 sperm le normal yoldan hamile kalanlar 2 Micro tese den sonra normal çıkış olanlar. .rabbim ol desin yeter ki. ..evet galiba en iyisi deliliğe vurmak. .bende öyle yapıyorum tamm 9 senedir artık tamm delircem o olcak

9 senemi kız iş yok güç yok çoluk yok çocuk yok cekiyorum ben evlenmeden önce birşeyin olmasını çok istedim ve oldu dua ile buda olacak yer gök dua

Yetiştircem diye okurken ağzım uyuştu kız :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…