Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
9 senemi kız iş yok güç yok çoluk yok çocuk yok cekiyorum ben evlenmeden önce birşeyin olmasını çok istedim ve oldu dua ile buda olacak yer gök dua
9 sene. ..koskocaman 9 yıl gitti ömrümden ama hâlâ dün gibi yaşadıklarım.iş olmazsa kafayı yerim düşün düşün. .

9 sene. ..koskocaman 9 yıl gitti ömrümden ama hâlâ dün gibi yaşadıklarım.iş olmazsa kafayı yerim düşün düşün. .
Valla aynen ya bu azo beni gomcek ya ben onu ilk öğrendiğim gunu unutamıyom doktor diyo bebek oluşturacak bir tane bile hucre yok benim tepkiye bak sen ne biliyon yok diye birşeymi varmış dedim meğer varmiş

Valla aynen ya bu azo beni gomcek ya ben onu ilk öğrendiğim gunu unutamıyom doktor diyo bebek oluşturacak bir tane bile hucre yok benim tepkiye bak sen ne biliyon yok diye birşeymi varmış dedim meğer varmiş
Hahaha delisin. ...yokdan var eder Allah. .sabır ya sabırr. .

O zaman öyle dua edip uykuya dalayım yarın iş var rabbim nerde evlat hasreti çeken varsa ona hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin insaaallah aminnn
Aminnn hayırlı geceler çalışan biri olmadığım için ben otura bilirim:)))

Gunduzleri topik sezsiz sakin geceleri maşallahı var :))))))))))))

ben eşime 1hafta maydonoz limon yapmıştım sonra soğansuyu yaptım 15gün içirdim canım.şimdi ona vitamin veriyorum

hadi geçmiş olsun tüp bebeği nerde yaptırıyosun canım bizde kaan hocanın hastasıyız

merhaba ben de burdayım:) kızlar ben kuran okumayı çok iyi bilmiyorum meryem suresinin mealini okuyorum hergün yeni başladım 41 meryem okunduğunu duymuştum,o da aynı yere varır mı sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…