9 sene. ..koskocaman 9 yıl gitti ömrümden ama hâlâ dün gibi yaşadıklarım.iş olmazsa kafayı yerim düşün düşün. .9 senemi kız iş yok güç yok çoluk yok çocuk yok cekiyorum ben evlenmeden önce birşeyin olmasını çok istedim ve oldu dua ile buda olacak yer gök dua
Valla aynen ya bu azo beni gomcek ya ben onu ilk öğrendiğim gunu unutamıyom doktor diyo bebek oluşturacak bir tane bile hucre yok benim tepkiye bak sen ne biliyon yok diye birşeymi varmış dedim meğer varmiş9 sene. ..koskocaman 9 yıl gitti ömrümden ama hâlâ dün gibi yaşadıklarım.iş olmazsa kafayı yerim düşün düşün. .
Hahaha delisin. ...yokdan var eder Allah. .sabır ya sabırr. .Valla aynen ya bu azo beni gomcek ya ben onu ilk öğrendiğim gunu unutamıyom doktor diyo bebek oluşturacak bir tane bile hucre yok benim tepkiye bak sen ne biliyon yok diye birşeymi varmış dedim meğer varmiş
Canım rabbim ne istersen onun verir ben hiç sabır ver demiyorum rabbim bana hayırlı ve salih evlat ver diyorumHahaha delisin. ...yokdan var eder Allah. .sabır ya sabırr. .
O zaman öyle dua edip uykuya dalayım yarın iş var rabbim nerde evlat hasreti çeken varsa ona hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin insaaallah aminnnCanım rabbim ne istersen onun verir ben hiç sabır ver demiyorum rabbim bana hayırlı ve salih evlat ver diyorum
Aminnn hayırlı geceler çalışan biri olmadığım için ben otura bilirim:)))O zaman öyle dua edip uykuya dalayım yarın iş var rabbim nerde evlat hasreti çeken varsa ona hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin insaaallah aminnn
tek uyumayan sen değilsin cnm. SayfadaAminnn hayırlı geceler çalışan biri olmadığım için ben otura bilirim:)))
Hmmm sende calışmıyon yoksa :)tek uyumayan sen değilsin cnm. Sayfada
bu ara evet. Gündüz okuyamadıklarımı gece okuyorumHmmm sende calışmıyon yoksa :)
Baya Bi çalışan var topikte banada çalışma isteği geliyo valla ya.....bu ara evet. Gündüz okuyamadıklarımı gece okuyorum
ben eşime 1hafta maydonoz limon yapmıştım sonra soğansuyu yaptım 15gün içirdim canım.şimdi ona vitamin veriyorumcanım esım bu aralar cok kıloda almaya basladı ılaclardan olablrmı doktora sormus karacger enzımlernı oda hersey normal sen ne ılacı kullanıyosunkı demıste o dedıklernızı nasıl yapabılrm antioksıdanı falan ben
hadi geçmiş olsun tüp bebeği nerde yaptırıyosun canım bizde kaan hocanın hastasıyızarkadadlar merhaba, 3-4 ay boyunca bu topigi cok okudum. cok sukur surecimiz olumlu ilerliyor.esim azospermi sebebi tam belli olmamakla beraber kucukken ameliyat gecirmis ancak daha kucuk yasta bir olmasi gerekiyormus aslinda bu operasyonu. kaan hoca tese yapti ve hucre bulundu. belki ayni durumda olanlara umut olur diye yazmak istedim, tup bebek surecine basladik menopur verdiler bana da. insallah hersey sorunsuz ilerler. bu arada kaan hoca super ni doktor Allah ondan razi olsun bize hic vakit kaybettirmedi. hic karsilasmadan mail yolu ile tese gunu belirledi, esim icinde bi tedavi yontemi cikaracak ve o sekilde devam edecegiz. Rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin dua edelim
BeeeennnnnnnnnIyi geceler kizlarrr kimler uyumadi bakalimm :))
Niyet önemli oku sen bencemerhaba ben de burdayım:) kızlar ben kuran okumayı çok iyi bilmiyorum meryem suresinin mealini okuyorum hergün yeni başladım 41 meryem okunduğunu duymuştum,o da aynı yere varır mı sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?