Niyet önemli oku sen bence
İnşallahben de öyle düşünüp başladım Allah kabul etsin inşallah
1haftayı buluyo canımyok canım ya kac gunde cvp verıyorkı bılen varmı
Aminnn canim insallah ilk baslarken fsh 25 di en son tahlilde 0.4 cikti bugun kan verdik sonuclari aksam ustu alcam biz yurtdisindayiz hoca tedaviye cevap veriyor dedi bakalim hayirlisi artik
Gece kusu olduk kiz iyiceBeeeennnnnnnnn
Gel iki sohbetin belini kıralım bir bardakta bana gonderdicem dokmuşun cayıGece kusu olduk kiz iyicekendimi yaktim bi de cay doktum ustume artik hic uyuyamam
:))))))))))Gece kusu olduk kiz iyicekendimi yaktim bi de cay doktum ustume artik hic uyuyamam
Valla kendin al canim buyur sseni de yakmayimGel iki sohbetin belini kıralım bir bardakta bana gonderdicem dokmuşun cayı
Tek cay olmaz kek börek falan varsa süper olur :)))))Valla kendin al canim buyur sseni de yakmayim
Sende mi calışmayanlardansınValla kendin al canim buyur sseni de yakmayim
Gel kiz ozele burda cok konusuruz simdi kalabalik etmeyelimTek cay olmaz kek börek falan varsa süper olur :)))))
insallah canımm insallah hersey ıstedıgın gıbı olur o karın sıslıgı bıle ınsana hıc bısey gelıyo yeterkı olsun herseye razıyım dıyo ınsan cok ıyı bılırım o duyguyu ne dıyım kuzummmm sana cok dua edıcem sen suraya gel bıze guzel haberler ver bıze umut olllKızlar benim yumy.ler büyümüşler.. Ve salı günü bi aksilik olmazsa tese olacağız.. Bi ihtimal çarşambaya da kalabilir.. Ancak şimdilik salı günü gibi gözüküyor.. Tese günü geldide çattı bile.. Bende opu.ya gireceğim.. Rabbime dua ediyorummm ve uyuyorum sürekli.. Sanırım kaçış sendromu bu süreç zor geçiyor atlatmak güç.. Hayırlısı herşeyinnn bizimde yüzümüz güler inşallah.. Yüzü gülenlerden oluruz.. birazdan yürüyüşe çıkacağım.. Karnım şiş bazen de ağrım oluyor.. Ama iğne olurken mutluyummm ağrı çekerken mutluyumm kan verirken keza öyle.. Şükürler olsun bu günlerede geldik.. Bakalım Rabbim neyi uygun görecek.. O ne uygun görürse en güzeli odur.. Elhamdülillah rabbil alemin..
canı8m ne vıtamını adı neben eşime 1hafta maydonoz limon yapmıştım sonra soğansuyu yaptım 15gün içirdim canım.şimdi ona vitamin veriyorum
Canim rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin.yuzunuzu guldursun insallah.Kızlar benim yumy.ler büyümüşler.. Ve salı günü bi aksilik olmazsa tese olacağız.. Bi ihtimal çarşambaya da kalabilir.. Ancak şimdilik salı günü gibi gözüküyor.. Tese günü geldide çattı bile.. Bende opu.ya gireceğim.. Rabbime dua ediyorummm ve uyuyorum sürekli.. Sanırım kaçış sendromu bu süreç zor geçiyor atlatmak güç.. Hayırlısı herşeyinnn bizimde yüzümüz güler inşallah.. Yüzü gülenlerden oluruz.. birazdan yürüyüşe çıkacağım.. Karnım şiş bazen de ağrım oluyor.. Ama iğne olurken mutluyummm ağrı çekerken mutluyumm kan verirken keza öyle.. Şükürler olsun bu günlerede geldik.. Bakalım Rabbim neyi uygun görecek.. O ne uygun görürse en güzeli odur.. Elhamdülillah rabbil alemin..
kaan hoca ank ünv. ni önerdi bizi orada başladık canım. Siz Hangi aşamadasınız tedavi dehadi geçmiş olsun tüp bebeği nerde yaptırıyosun canım bizde kaan hocanın hastasıyız
Bizede ankara üniversitesini önermişti. Doktorunuz kim memnunmusunuz.kaan hoca ank ünv. ni önerdi bizi orada başladık canım. Siz Hangi aşamadasınız tedavi de
Ayy kuzuum hadi ins ya ins rabbim bu sureci mutlulukla sona erdirsin ins guzel gonulleriniz meleklerimizle taclandininsallah canımm insallah hersey ıstedıgın gıbı olur o karın sıslıgı bıle ınsana hıc bısey gelıyo yeterkı olsun herseye razıyım dıyo ınsan cok ıyı bılırım o duyguyu ne dıyım kuzummmm sana cok dua edıcem sen suraya gel bıze guzel haberler ver bıze umut olll
Allah allah kizlar ya bu kaan hoca cogunlukla genarta yada ank.unv.sine yonlendirirken bizi niye hrs ye yonlendirdi ya kafayi yicem dusun dusun bulamiyorum.baska merkez onerin dedik donus falan yapmadiBizede ankara üniversitesini önermişti. Doktorunuz kim memnunmusunuz.
canım bizde sertolicell iz ve şuan durum iyiye gidiyor inşallah siz nerde tedavi görüyosunuz hangi aşamadasınızacaba ?arkadaslar burda hıc sertolı cell olan yokmu bı tane vardı heralde hangı asamada bılen varmı
Allah allah kizlar ya bu kaan hoca cogunlukla genarta yada ank.unv.sine yonlendirirken bizi niye hrs ye yonlendirdi ya kafayi yicem dusun dusun bulamiyorum.baska merkez onerin dedik donus falan yapmadi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?