Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insallah canımm insallah hersey ıstedıgın gıbı olur o karın sıslıgı bıle ınsana hıc bısey gelıyo yeterkı olsun herseye razıyım dıyo ınsan cok ıyı bılırım o duyguyu ne dıyım kuzummmm sana cok dua edıcem sen suraya gel bıze guzel haberler ver bıze umut olll

Canim rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin.yuzunuzu guldursun insallah.
Sizinle ilgili icim cok rahat.Sali yada carsamba guzel haberlerini bekliyor olacagim.
Bol bol spermler bulunsun.gebe haberini alalim.dogumunu bekleyelim insallah.
Rabbim yardimciniz olsun.
Kocaman opuyorummm cnm

Ayy kuzuum hadi ins ya ins rabbim bu sureci mutlulukla sona erdirsin ins guzel gonulleriniz meleklerimizle taclandin

Bizede ankara üniversitesini önermişti. Doktorunuz kim memnunmusunuz.
Allah allah kizlar ya bu kaan hoca cogunlukla genarta yada ank.unv.sine yonlendirirken bizi niye hrs ye yonlendirdi ya kafayi yicem dusun dusun bulamiyorum.baska merkez onerin dedik donus falan yapmadi(

Allah allah kizlar ya bu kaan hoca cogunlukla genarta yada ank.unv.sine yonlendirirken bizi niye hrs ye yonlendirdi ya kafayi yicem dusun dusun bulamiyorum.baska merkez onerin dedik donus falan yapmadi(

Hocaya sor onu arastirdm cogu kisiye genarti öneriyosunuz bize niye hrs yi önerdiniz de ztn karari yine siz verceksiniz doktor sadece öneriyor ankarada degildi maillere gec cvp atti ama bidaha yaz olmadi teline msj at mutlaka dönüyo cünki ben kafama takilan hersoruyu mail atiyorum sagolsub hep cevapliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…