Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben xugunden once vermistim.7 ayda hepsini.geri almisim bide stresten .e yedigimide bilmiyorum herrkes gibi

bide bişi dicem sizlere kızlar ya tabloya baktımda novaart göremedim hiç.bitek ben mi gidiyorum novaarta ://

Arkadaşlar kök hücreye ilgili gelisme var mı kaan aydos la tediniz sona erdi tese de yüzde 5 şansimiz varmis kök hücreden başka secenek kalmadı

Arkadaşlar kök hücreye ilgili gelisme var mı kaan aydos la tediniz sona erdi tese de yüzde 5 şansimiz varmis kök hücreden başka secenek kalmadı
canım hiç üzülme bende onda tedavimizi bitirdim gibi fsh 0 lardaydı bıraktık 5 ler geldi inan bana biraz dinlensin eşin fsh düşer bide fsh düşürücü şeyler yedir keçiboynuzundan uzak durun pekmezinden bile.bizede tesede /5 şans verdi yaptı tese ameliyatınıda sonuç sıfır neymiş elonge spermatid hücre çok görülmüş umutluymuş bizden ben tedaviyi bıraktım ne olursa olsun öyle uzaktan emaillerle tedavi olmaz okadar hormon iğnelri oluyosun haftada 2 kere 3kere 2ayda 3 ayda tahlil veriyosun sonra ne oluyo ya cıkıyo ya daha beter düşüyo.al baştan yeniden ne bilim bana da böyle bi tedavi saçma gelmeye başladı hakkımızda hayırlısı sende üzülme ara ver tedaviye ayda 1kere gidin tahlil verin.ben ahmet marankiye gitmeyi düşünüyorum 400tl muayenesi çok duydum onun sayesinde azodan kurtulanları bide onu deniycem zaten kaan hocaya da 400tl veriyoruz oda ne yapıyo sanki tahlil sonuçlarına bakıyo

Cnlarim benim esimde azfb be azfc delasyon cikti ilk tese 15gun,once olumsuz biz de napcamizi bilmiyoruz kaan hocami emre bakrcimi yoksa erkek kisr konusunda baska iyi bi dr var mi bunlar dogustan geliuomus cok caresixm evlt akin dedi dr tedaviyle olur mu yenermiyiz cok karisigim allhim ol desin askla yanan yureklerimize bi akil verin

Bizde üç aydır tedavi görüyorduk bıraktık tedaviyi
siz neden bıraktınız canım tedavinizi bide bana katılıyomusun merak ettim sizde onun hastasısınız çok ilgisiz.ilk defa muayenesine gidenlere ilk o gün bi ilgi gösteriyo tamam ameliyat oluyosun daha hocayı bulamıyosun.bence herşey ameliyat olana kadar

gen testi sonucunu bende dort gozle.bekliyorum sonuca gore ne olacakbende hic bilmiyorum dr yaptirin.dedi sadece

Kizlar bu fsh hormonu kac olmasi lazim normali kac bu hormonun yani saglikli bi erkekte nasil

CNN ahmet maranki bends duydum kamplari varmis basil oliuomus ucretler neye gore bildklerini anlatirmisn
kamplarına gitme ihtimalimiz yok ama istanbul yeni bosnada muayenesi var aradım sordum 400tl miş onun kendi internet sitesinden buldum numaralarını oraya arayıp ögrenmiştim.aslında kampları çok yararlıdır detoks.zaten vücütta kan devridayım yapmadığı için eşlerimiz azo luyo yani bi yerden tıkanıyo kan pis kanı atamıyo bunu marankiden dinlemiştim vucut kendini yenileyince hücrelerde yenileniyo.detoks nasıl yapılıyo ögrenmek lazım eşlerinize evde yapın diyo siteden bakmak lazım

cnm maranki kamplara aliyrz be hucreler yenileniyo gibi bisi demisti spermleri oldren herseyi duzene sokuyoz dedi pprogramda umutlandm bends basil tdavi verck lamp ucreti vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…