Yaşınız daha gençse beklemek başka şeylere kafa yormak bazen iyi geliyor. Ama kendin de yeniden o gücü buluyorsan ne mutlu sana. Allah kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah.amin cnm dogru dıyosun ama beklemek de yoruyo ınsanı durmak ıstemıyorum sankı her an her sanıye bıraz daha vakıt kaybı gıbı gelıyo bana
hayır cnm ıkı kere olduk bırını kocaelıde unı. hastanesınde hem cift taraflı testis indirme hemde tese yaptırdık bırını de emre bakırcıoglu yaptı ama cıkmadı cnm malesef suan hıc bı tedavımız yok esım ıkı hafta once olmustu ıkıncı mıkro teseyı sızın sorun neydı hangı asamalardan gectınız doktorunuz kımdı acaba bıraz anlatırmısın
Benimde oyle valla :)Mutfakta ne var ne yok koydum balkona komşular demiştir delimi bu ne demişlerdir balkon çarşamba pazarı gibiydi
Sebze Meyve hepsini çekiyorum bizimki de sebze yemez. .Havuç portakal elma hepsini karıştırdım. .bende bilmiyorum ama avakado suyu falan vericem ben yemezse diye.. zate. nohutu bugun itibari ile biraktikcikardi icemedi bugunkini
Ayy valla agladim ya.rabbim sana bagislasin benegini.ins bizlerede nasip etsin rabbim sana verdigi mucizeyi bizlerden esirgemesin.allah razi olsun umut oldun...Canım bizim ilk öğrendiğimizde marmara üniversitesinde ilk tesemizi olduk 2007 de orda zorda olsa sperm bulundu tüp bebek denedik ama tutmadı.
8 ay sonrasında yine bu defa mikrotese oldu bu defa hiç çıkmadı bide o zamanlar internet yok azospermi ne hiç bilmiyoruz acemilikle giddik doktorlar ne dedilerse yaptık..
hiç unutmuyorum yumurtalarım toplanmıştı daha narkozun atamamıştım üstümden yataktayım embrolog gelip bana sperm bulamadık en iyi siz evlat edinin demişti nasıl ağlamıştım kızmıştım hattta nasıl böyle söylerisiniz diye kadına..
sonra biz 4sene filan bişey yapmadık ama öyle durmak istemdiyodum eşimim zorla doktora götüdüm varikosel ameliyatıda oldu 2009 da.biraz iyileştikten sonra 2011 de emre beye umut tüp bebek merkezine giddik.
biz 2006 da emre bey alman hastanesindeykende gitmiştik ama orda tedavi olamadık..aklımda hep emre bey vardı sonunda gidebilmiştik emre bey bazı testler ve doopler istedi bizden ve %50 şans verdi bize hemen başladık tedaviye tabi emre beye gitmeden önce eşim sadece 2 kutu GNC ürünü Arginmax kullandı ve bi kaç bitkisel hiç sevmiyo bişey kullanmayı doktorlara bile yalvar yakar götürüyodumm..
neyse tedaviye başladık 5. günde benim yumurtalar gelişmedi iptal eti doktor tedaviyi diğer ay tekrar başladık.eşim tese oldu 3. kez ve çok şükürki bulundu ogünüde hiç unutamıyorum hastanede bi çığlık attımkii..ağladım güldümm deli gibi oldumm..burdan bahar85 arkadaşımda cnm benim yanımdaydıı..sonra çıkan spermlerle yumurtaları işleme aldılar ..geriyede 3 tüp sperm dondurdular..sağlıklı 4 embriyom kaldı ama transfer olamadı diğer aya kaldı.2012 eylülde dondurulmuş 5. gün iki tane embriyo transfer edildi ama tutmadı ..negatif kağıdım elimde hem ağllıyorum hem eşime diyodum bi daha ne zaman para biriktirip başlarız diye..çünkü senelerdir tedavilere para harcamaktan elde avuçta kalmadı..kendimi hiçbırakmadım mğcadelemi.
7 ay sonrasında 2013 nisanda tekrar başladık Allah izniyle eşimin 1 tüp donmuş spermler çözüldü tabi onu bekelrkende çok sterese girdim acaba güzelce çözülcekmiydi çok şükür çözüldü sağlıklı iki embriyom transfer edildi..12. günde kan tahlili vardı ben dayanamayıp 8. günde idrar yaptık senelerdir ilk defa silik bi çizgi gördüm inanamadım tabi sonraki gün bi daha yaptım yine silik çizgi 10. gün kan testine giddim. değerim 160 tabi ben şokkk arkadaşımdaydım sonucu beklerken sonra sonucu ekranda gördük halimi görseniz ağlıyorum zıplıyorum ne yapcağımı şaşırdımm senelerdir beklediğim şey olmuştu hamileydimm..tabi stres hiç bitmedi kaybetme korkusu başladı kese kalp atışı derken çok yıprandım bişey olucak diyee yavruma ama çok şükür çok güzel rahat bi hamilelik geçirdim 4 ocak 2014 de minik mucizemi kucağıma aldım..hayatımızzz nasıl değişti 10 senedir sessizolan evimizde artık bebek eşyaalrı bebek kokusu vardı..Dilerim Allahtan hepiniz hayırlısyla bu mutluluğu yaşarsınızz bu yol çok zor uzun yorucu bi yol ve buda bizim sınavımız..biz bu sınavın sonunda yüzü gülenlerden olduk inşallah sizlerede nasip olur...cnm yazabildiğim kadarını yazdım kısaca benim hikayemde böyle..
Olmaz sen pasta yolladın mıHepsini içme kız azıcık bize gönder
Canim benim esim 3 kere microtese 1 kerede pesa (cok eskiden yapiliyordu artik bu yontem kullanilmiyor) ameliyati oldu. Biz bir sonuc elde edemedik ama bir zararini da gormedik allaha sukur. Fakat doktorlar 4.yu kesinlikle tavsiye etmiyorlar cunku testislere islem yapmak zararliymis.hmm ne guzel yaa bnm kı ıkı kere oldu sonuc sıfır 3. de tereddutteyım ama yapmasam da baska sansım yok pekı bırden fazla yapanlar varmı bılıyomusun
DeliiiO
Olmaz sen pasta yolladın mı
DeliiiO
Olmaz sen pasta yolladın mı
Azıcık oleyimdirDeliii
Deliii
ayy ne güzel cok sagolun vakit ayırıp paylaştiginiz icin Allah mutlulugunuzu eksik etmesin. bizm durumla cok benziyor sizinle o yüzden cok mutlu oldum. benim esimde 2 defa m.tese oldu ilkinde bulundu tüp denedik tutmadi 10 ay arayla tekrar oldu tabi o aradada kaan aydosta 7 ay tedavi gördü esim ama ona ragmen ikince m.tesemiz hic sperm bulunamadi cok yikildik tabi. simdide 3 aydir celalettin hocada tedaviye basladik hamdolsun ilk tahlillerimizde cok ilerleme olmus insallah bizde yasariz bu duygulari ve sizin gibi 3cü tesede bulunur bana umut olduCanım bizim ilk öğrendiğimizde marmara üniversitesinde ilk tesemizi olduk 2007 de orda zorda olsa sperm bulundu tüp bebek denedik ama tutmadı.
8 ay sonrasında yine bu defa mikrotese oldu bu defa hiç çıkmadı bide o zamanlar internet yok azospermi ne hiç bilmiyoruz acemilikle giddik doktorlar ne dedilerse yaptık..
hiç unutmuyorum yumurtalarım toplanmıştı daha narkozun atamamıştım üstümden yataktayım embrolog gelip bana sperm bulamadık en iyi siz evlat edinin demişti nasıl ağlamıştım kızmıştım hattta nasıl böyle söylerisiniz diye kadına..
sonra biz 4sene filan bişey yapmadık ama öyle durmak istemdiyodum eşimim zorla doktora götüdüm varikosel ameliyatıda oldu 2009 da.biraz iyileştikten sonra 2011 de emre beye umut tüp bebek merkezine giddik.
biz 2006 da emre bey alman hastanesindeykende gitmiştik ama orda tedavi olamadık..aklımda hep emre bey vardı sonunda gidebilmiştik emre bey bazı testler ve doopler istedi bizden ve %50 şans verdi bize hemen başladık tedaviye tabi emre beye gitmeden önce eşim sadece 2 kutu GNC ürünü Arginmax kullandı ve bi kaç bitkisel hiç sevmiyo bişey kullanmayı doktorlara bile yalvar yakar götürüyodumm..
neyse tedaviye başladık 5. günde benim yumurtalar gelişmedi iptal eti doktor tedaviyi diğer ay tekrar başladık.eşim tese oldu 3. kez ve çok şükürki bulundu ogünüde hiç unutamıyorum hastanede bi çığlık attımkii..ağladım güldümm deli gibi oldumm..burdan bahar85 arkadaşımda cnm benim yanımdaydıı..sonra çıkan spermlerle yumurtaları işleme aldılar ..geriyede 3 tüp sperm dondurdular..sağlıklı 4 embriyom kaldı ama transfer olamadı diğer aya kaldı.2012 eylülde dondurulmuş 5. gün iki tane embriyo transfer edildi ama tutmadı ..negatif kağıdım elimde hem ağllıyorum hem eşime diyodum bi daha ne zaman para biriktirip başlarız diye..çünkü senelerdir tedavilere para harcamaktan elde avuçta kalmadı..kendimi hiçbırakmadım mğcadelemi.
7 ay sonrasında 2013 nisanda tekrar başladık Allah izniyle eşimin 1 tüp donmuş spermler çözüldü tabi onu bekelrkende çok sterese girdim acaba güzelce çözülcekmiydi çok şükür çözüldü sağlıklı iki embriyom transfer edildi..12. günde kan tahlili vardı ben dayanamayıp 8. günde idrar yaptık senelerdir ilk defa silik bi çizgi gördüm inanamadım tabi sonraki gün bi daha yaptım yine silik çizgi 10. gün kan testine giddim. değerim 160 tabi ben şokkk arkadaşımdaydım sonucu beklerken sonra sonucu ekranda gördük halimi görseniz ağlıyorum zıplıyorum ne yapcağımı şaşırdımm senelerdir beklediğim şey olmuştu hamileydimm..tabi stres hiç bitmedi kaybetme korkusu başladı kese kalp atışı derken çok yıprandım bişey olucak diyee yavruma ama çok şükür çok güzel rahat bi hamilelik geçirdim 4 ocak 2014 de minik mucizemi kucağıma aldım..hayatımızzz nasıl değişti 10 senedir sessizolan evimizde artık bebek eşyaalrı bebek kokusu vardı..Dilerim Allahtan hepiniz hayırlısyla bu mutluluğu yaşarsınızz bu yol çok zor uzun yorucu bi yol ve buda bizim sınavımız..biz bu sınavın sonunda yüzü gülenlerden olduk inşallah sizlerede nasip olur...cnm yazabildiğim kadarını yazdım kısaca benim hikayemde böyle..
canm ozel numarasini ara sor biz bi hafta once yanindaydik floryadaydi gecen pazartesiydi. yeni olmussa bilmiyorumacillll!! celalettin hoca tekrar hastane değiştrmiş , şimdi nerde?????? hangi hastanede ücretler ne oldu? bilen var mı biletmzi çoktan almştık haftaya pazartesi?? lütfen yardım
çarşamba inşl hayırlı güzel haberler alıcaz cnm senden yumilerin hepside döllenecek inşlh bu denemede hamiş olacaksın valla bende merak ederim ama bulurum bi yolunu senden haber almanınÇarşamba sabah 9 da canım.. Benim yumurtalar biraz hızlı büyümüşler erken opu.ya almaya çalışıyorlar o yüzden.. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu..
cnm inşl ilk denemede bebeğine kavusursun nasıslın nerelerdesin neler yaptınız tedavi nasıl gidiyo spermler ne alem...Kizlar eger nasipse eylül ayında tupbebege baslmayi düşünüyoruz
hayalimm77 inş tese ameliyatınizda bol bol kaliteli spermler bulunur bu mübarek 3 aylar yüzü suyu hurmetine Rabbim yardımcınız olsun bize mutlu haberler ver inş canım
Memorial demi semra kahramanmi?
Kızlarrrrr tefriciye alanlar okuyabildimi okuyamadıysanız bile haber edermisiniz sayıyı topluyayım.allah razı olsun hepinize. 3 aylar yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı sağlıklı ikizler nasip eylesin insaaallah rabbim
çarşamba inşl hayırlı güzel haberler alıcaz cnm senden yumilerin hepside döllenecek inşlh bu denemede hamiş olacaksın valla bende merak ederim ama bulurum bi yolunu senden haber almanın
Kızlar ne yapıyorunuz yaa?
Hayalim77 hayırlı olsun ameliyat var galiba..hayırlısıyla bir sürü bulunsun inşh.
Flzask cimcime nasıl sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?