Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sabret allah nasip eder inşallah hepimize

Kizlaaar günaydiinnn bi sorunum var esimle iliskiye girmeyi hic istemiyorummn bu aralar artk esim kizmaya basladi kizinca istiyomus gibi yapiyorum ama hic istemiyoruummm napmam lazmmm doktorda randevum var persembe
Bende senin durumundayım herhalde sıtresten oluyor yada çocuk olmuyor diye uzağız birbirimize

havuc suyunu ne zamandir yapiyorsun cnm faydasini gordunuz mu biraz anltsana ayrintili
Canim bir aydir iciiyo esim. Yani faydasi derken normal cikis diyorsan havuc suyu cikis icin degil tese ye hazirlaniyo esim. Allah bilir tabi ol der oluverir.Insallah.

Hayalim teşekkür ederim canım hayaller gerçek olsun inşaallah. .Hayırlı haberler ver bize çarşamba saat tam dokuzda duamdasın inşallah.

Toplamda kaç denemeniz var yazarsanız sevinirim

Havuç suyu spermin kalitesini yükseltiyormuş bizler için en iyisi nohut kürü sanırım
Olsun icerde sperm varsa onlar kaliteli olur belki :) havuc suyunun zarari olcgni dusunmuyorm. Nohut yemegi yapiyorum daha Cok. i.saracoglu dan duymustm humus yedirin demisti.

Bende senin durumundayım herhalde sıtresten oluyor yada çocuk olmuyor diye uzağız birbirimize

Biz ögrendimizden bu yana sorun yasamiyoduk her gün bile yapdigimiz oluyodu bu ara böyleyimmm bilmiyorum neden gecicidir diye düsünüyorm insallah öyledir

Biz ögrendimizden bu yana sorun yasamiyoduk her gün bile yapdigimiz oluyodu bu ara böyleyimmm bilmiyorum neden gecicidir diye düsünüyorm insallah öyledir
Bu azo hepimizin dengesini bozdu demek ki :/ bizde de esim uzak duruyo kafam soruna takiliyo psikolojim etkileniyo diyo ben de uzaklastim o yuzden bu aralar

Canim bir aydir iciiyo esim. Yani faydasi derken normal cikis diyorsan havuc suyu cikis icin degil tese ye hazirlaniyo esim. Allah bilir tabi ol der oluverir.Insallah.
anladim canm benimki nohut suyunu icemedi ben ictim halbuki o kadar da kotu degil. havucu bende yapcam tup bebege gecersek bizde faydasi olur insallah.. bide kizlar bende bi problem yok ama dr bana zayifla dedi ama ben stresden daha cok yiyorum yaaa birde tup bebek yaparsak bizim yumurtaliklari daha iyi kaliteli yapmak icin yaptiginiz biseyler varmi? stres cok.kotu etkiliyo bizi bende cok korkuyorum olmayacak diye

Belki soğan kürü yapabilirsin Rahmi iltihabı temizler ama zararı olur mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…