canım bızmkıde 3kere kullanıyoruz hapıda ıgneyıde fsh dusunce ıyımı oluyorkı sızın tedavı devam edıyormufsh düşmesi iyi tabi benim eşim yaklaşıuk 9 ay kullandı.2 iğne ve 1 de hap.
Çok sevindim cnm inş. Hamilelik haberinide alırız. Gözün aydınOlduuuu oldu bulundu
klomen canım hap ıgnde choriomon 5000 dıye bı ılac sanrm geneldede doktor bunları veryo gbıYok bu ay sonu başlıcaz bitkisel kullanıyoduk işe yaramadıysa iğne ve hapa başlıcaz bizim fsh 45 siz hangi hapı kullanıyodunuz
canımmmmmmOlduuuu oldu bulundu
Evet az önce bende bunu söyledim aynı iğneyi veriyo diye ama fsh yüksek olanlara galiba bunu veriyomuşklomen canım hap ıgnde choriomon 5000 dıye bı ılac sanrm geneldede doktor bunları veryo gbı
klomen canım hap ıgnde choriomon 5000 dıye bı ılac sanrm geneldede doktor bunları veryo gbı Rabbım sızinde yardımcnz olsun hayırlısyla ısteyenlerın dıleyenlerın kucaklarını doldursun Rabbım.Yok bu ay sonu başlıcaz bitkisel kullanıyoduk işe yaramadıysa iğne ve hapa başlıcaz bizim fsh 45 siz hangi hapı kullanıyodunuz
İnşallahklomen canım hap ıgnde choriomon 5000 dıye bı ılac sanrm geneldede doktor bunları veryo gbı Rabbım sızinde yardımcnz olsun hayırlısyla ısteyenlerın dıleyenlerın kucaklarını doldursun Rabbım.
darısı senın basına canım ozaman ınsallah Rabbım sızınkınde dusurur ama benım anlamdgm fsh dusunce ılaclar faydamı edıyo veya ne gbı faydası oluyokıFsh 20 den 13duşmuş sen ce iyi bişey değilmi bence süper bişey
Sperm üretimi başlıyor fsh dusuncedarısı senın basına canım ozaman ınsallah Rabbım sızınkınde dusurur ama benım anlamdgm fsh dusunce ılaclar faydamı edıyo veya ne gbı faydası oluyokı
Bak kartopu06 topiğin guzın ablası yetişti sorunaSperm üretimi başlıyor fsh dusunce
canım bızmkıde 3kere kullanıyoruz hapıda ıgneyıde fsh dusunce ıyımı oluyorkı sızın tedavı devam edıyormu
saol canım ya allahrazı olsun böyle demenız bıle guzel bısey sevındım Rabbım herkesın gönlundeknı versınSperm üretimi başlıyor fsh dusunce
Aynen öyle eşim de ne gam var ne keder hiç maşallah konya ovasıdan geniş umrunda değil olacakmı olmicak mıkız sende alemsın valla senle evlenen yaslanmaz ne gam olur ne keder
harika hi haber buuuuu. cok sevindim Rabbimins devamini da getirirOlduuuu oldu bulundu
Rabbım yardımcınız olsun canım ınsallah bebegn sana tutunmustur ve guzel haberlerinı alırız hayırlısıyla Kucaklarmızı doldurur Rabbım.yok canım bizim tese oldu transfer yapıldı keseyi bekliyoruz :)
benımkde öyle gı dag yanmısta tavsanın haberı olmamıs bız yanıp tutusoyoz bebek ıcnde bunların olsada olmasa hc umurlarnda deglAynen öyle eşim de ne gam var ne keder hiç maşallah konya ovasıdan geniş umrunda değil olacakmı olmicak mı
Kız niye umrumda değilmiş ben eşimi dedim aaa kızdım bak şimdi umrumda değil yağmur peşindeyim damlarda balkonlarda bi gün duşup olcembenımkde öyle gı dag yanmısta tavsanın haberı olmamıs bız yanıp tutusoyoz bebek ıcnde bunların olsada olmasa hc umurlarnda degl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?