hepimiz ayni dertteyiz kizlar yaa benimki hic bisey olmamis normal nesesi yerinde masallah bende her yalniz jaldigimda agliyorumbenımkde öyle gı dag yanmısta tavsanın haberı olmamıs bız yanıp tutusoyoz bebek ıcnde bunların olsada olmasa hc umurlarnda degl
aktifim ben su an zeynepaktif olan varmı aceba
Sen yenisin galibaaktif olan varmı aceba
Kartopu06 mesajını tekrar oku bana soyluyo eşimin umrumda değil dedim onun eşi çok istiyomuşhepimiz ayni dertteyiz kizlar yaa benimki hic bisey olmamis normal nesesi yerinde masallah bende her yalniz jaldigimda agliyorum
evet canım bızım dogamız geregı olsa cok dusunuyoruz cok kafaya takıyoruz onlar öyle degl ama hc koydurmuyolar bende öyle yanlz kalnca herseyı dusunp stres yapıyormhepimiz ayni dertteyiz kizlar yaa benimki hic bisey olmamis normal nesesi yerinde masallah bende her yalniz jaldigimda agliyorum
aynen acaip stresteyim benimkide istiyo istemiyo degil ama. senin de dedigin gibi bizim kadar dusunmuyorlar galibaevet canım bızım dogamız geregı olsa cok dusunuyoruz cok kafaya takıyoruz onlar öyle degl ama hc koydurmuyolar bende öyle yanlz kalnca herseyı dusunp stres yapıyorm
Sonradan gordum canimm gozun aydiiinnnOlduuuu oldu bulundu
Canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Olduuuu oldu bulundu
Çok haklısıınnnndoktorlara kalsa henmen ameliyat hemen tup
Ohhhhh rabbim cok sukur cok sukur canim arkadasin benim cok sevindim rabbim sonuna kadar iyi haberler verddirsin saba ohh valla ya ohh nasil mutluyum anlatamamOlduuuu oldu bulundu
Şükürler olsun Rabbime,çok sevindimmmAllah tamamına erdirsin canımmmmmmOlduuuu oldu bulundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?