Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet oda doğru bende seyvduymustum nohut suyu ama hiç denemedim herseyden bir umut bekliyoruz peki siz tedavide ne asamadasiniz
evet nohut suyu iyi geliyomus ama benim esim.icemedi. bende nohut yapiyorum ama hasladigim suyla pisiriyorumve kimyon attim icine suyunu icmese bile nohutlari haslayip suyunu corbaara katmayi dusuunuyoruz kizlarla sende oyle yap

evet nohut suyu iyi geliyomus ama benim esim.icemedi. bende nohut yapiyorum ama hasladigim suyla pisiriyorumve kimyon attim icine suyunu icmese bile nohutlari haslayip suyunu corbaara katmayi dusuunuyoruz kizlarla sende oyle yap

Ben şöyle biliyorum yarım litre suyu kaynatip 6 kasık nohut koyu
pkaynatip yarısını kahvaltıda sonra yarısıni yemekten sonra ama eşim içmez tese ye hazırladı kendini

cnm sızde sorun tam olarak neydı acaba
Bizde eşim orsit geçirdiği için sperm bulunamadı tese yöntemi seçildi fsh herşey normal üretim olduğunu dusunuyorlar ama epididim tıkalı diye.dusunuyorlar genetik test yapıldı normal çıktı şimdi ben muayene olacmm sonra diğer aya tüp bebek başlayacaklar insallahh

Ben şöyle biliyorum yarım litre suyu kaynatip 6 kasık nohut koyu
pkaynatip yarısını kahvaltıda sonra yarısıni yemekten sonra ama eşim içmez tese ye hazırladı kendini
evet dedivin gibi yapiliyo canim.benim.ki icdi ama iki.gun dayanabildi. evet sorun ne sizin de mi azosperm

Evet azosperm daha ilk defa deneyeceğiz tüp bebek ne yapılacak ne olacak hiç bir fikrim yok :-(ve korkuyorum

tıkanıklıga baglı azospermıa var sızde o zaman ınsallah bulunuur cnm

Seda hanım inşallah dediginiz gibi olur bulunur.Umarım tese de iyi geçer ve bilunur tese denönce size yumrta toplama işlemi yapilmiyor mu

Hasret hanım ben sağlık alanında çalışıyorum hergün bir sürü hastayla ilgileniyorum ama iş kendimize döndüğünde tedirgin oluyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben çok arastirdim da normalde önce bayan muayene oluyor sonra adetin ikinci günü tedaviye başlanıyoron gün ilaclar kullanılıyor ve yumurta toplama isleminden bir gün önce eşiniz tese ye alınıyor bulunursa yumurtalarvaliniyor sizden ve döllenme işlemi yapiliyor bir güne felan belli oluyor embriyonun oluşup olusmadigi bu şekilde ilerliyor rabbim herşeyin hayirlisini verir inşallah

Hasret hanım ben sağlık alanında çalışıyorum hergün bir sürü hastayla ilgileniyorum ama iş kendimize döndüğünde tedirgin oluyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun
amin.sagolun terzi.kendi sokugunu dikemez derler ya oyle olmus sizde.de ama yinede bize gore daha bilgilisinizdir

Evet aklımda az çok biseyler şekillendi çok şükür birbirimize yardımcı olmak için iyi site olmuş burası

bende cok arastirdim bide benim.soyle bi dezavantajim.var esim tedavisini.iskenderunda oliyo tese gerekirse orda olacak ama ne iskenderunda nede dortyolda tup bebek merkezi yok nasilbolacak ne yapilacak hic bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…