Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba zeynep hanım daha önce benim altındenemem oldu süreç dediğiniz gibi bide 9 gün yumurta gelişimi için iğne veriyorlar

Valla herşey sorun ya ama stres yapma önemli olan o rahat ol hepsinin bir çaresi olur

Olduuuu oldu bulundu

canımm benim sesini duydummmmm ama burdandaaaaa yazayımmmm çok çokk sevindimmmmmm..
gözünüzaydınnnn tekrardannn
bundan sonra herşeyyy çok daha güzell olucak inşallahhhhhhh Allahın izniyleee..
darısı spermm bekleyennnnn arkadaşların başına inşallahhhh..
kaliteli embryoların olsun inşallahhh hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz..
yaa çok heyecanlıyımmmmm .
uzun zamandan sonraa ohh be iyi haberrrrrr geldiiiiii tey teyyyyy

Son düzenleme:
Evet azosperm daha ilk defa deneyeceğiz tüp bebek ne yapılacak ne olacak hiç bir fikrim yok :-(ve korkuyorum
merhaba benim esimde de gec indirilen testis sorunu vardi bizde once esimin mikrotese olmasini sonra benim hazirlanmami onerildi. esim mikro tese oldu, bulunan spermler donduruldu suan ben igneleri kullanıyorum. teseden once mi sonra mi hazirlanacaginiz sizin tercihinize bagli yani sonucta bulunmama ihtimali de oldugu icin eger ilk tese de bulunmazsa kadin o kadar hormon ignesini bosuna yemis oluyor.birde bu ilaclarla buyuyen yumurtalardan toplananayip içerde kalanlar kimi kadinlarda kistik durumlara donusebiliyormus, gerci saglik sektotundeymisdiniz siz daha Iyi bilirsiniz. tabi maddi kulfeti de ayri dert. neye karar verirsen de rahat ol ama Hakkimizda hayırlısı. herseyin en iyisini Rabbim bilir

Kızlar ön görüşme yaptık bahçeci diyarbakır tüp bebek mer keziyle yüzde yirmi şans verdi iyimi acaba ayrıca eşim tese olacakmış

Evet azosperm daha ilk defa deneyeceğiz tüp bebek ne yapılacak ne olacak hiç bir fikrim yok :-(ve korkuyorum
Tek korkun sperm çıkmaması olsun tese çok Kalay ağrısız bi amaliyat tüp bebek deneyetmedik sperm bulunmadi bizde ama sise çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…