Ben çok arastirdim da normalde önce bayan muayene oluyor sonra adetin ikinci günü tedaviye başlanıyoron gün ilaclar kullanılıyor ve yumurta toplama isleminden bir gün önce eşiniz tese ye alınıyor bulunursa yumurtalarvaliniyor sizden ve döllenme işlemi yapiliyor bir güne felan belli oluyor embriyonun oluşup olusmadigi bu şekilde ilerliyor rabbim herşeyin hayirlisini verir inşallah
canımm benim sesini duydummmmm ama burdandaaaaa yazayımmmm çok çokk sevindimmmmmm..
gözünüzaydınnnn tekrardannn
bundan sonra herşeyyy çok daha güzell olucak inşallahhhhhhh Allahın izniyleee..
darısı spermm bekleyennnnn arkadaşların başına inşallahhhh..
kaliteli embryoların olsun inşallahhh hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz..
yaa çok heyecanlıyımmmmm .
uzun zamandan sonraa ohh be iyi haberrrrrr geldiiiiii tey teyyyyy
merhaba benim esimde de gec indirilen testis sorunu vardi bizde once esimin mikrotese olmasini sonra benim hazirlanmami onerildi. esim mikro tese oldu, bulunan spermler donduruldu suan ben igneleri kullanıyorum. teseden once mi sonra mi hazirlanacaginiz sizin tercihinize bagli yani sonucta bulunmama ihtimali de oldugu icin eger ilk tese de bulunmazsa kadin o kadar hormon ignesini bosuna yemis oluyor.birde bu ilaclarla buyuyen yumurtalardan toplananayip içerde kalanlar kimi kadinlarda kistik durumlara donusebiliyormus, gerci saglik sektotundeymisdiniz siz daha Iyi bilirsiniz. tabi maddi kulfeti de ayri dert. neye karar verirsen de rahat ol ama Hakkimizda hayırlısı. herseyin en iyisini Rabbim bilir