Merhaba zeynep hanım daha önce benim altındenemem oldu süreç dediğiniz gibi bide 9 gün yumurta gelişimi için iğne veriyorlarBen çok arastirdim da normalde önce bayan muayene oluyor sonra adetin ikinci günü tedaviye başlanıyoron gün ilaclar kullanılıyor ve yumurta toplama isleminden bir gün önce eşiniz tese ye alınıyor bulunursa yumurtalarvaliniyor sizden ve döllenme işlemi yapiliyor bir güne felan belli oluyor embriyonun oluşup olusmadigi bu şekilde ilerliyor rabbim herşeyin hayirlisini verir inşallah
Olduuuu oldu bulundu
Olduuuu oldu bulundu
merhaba benim esimde de gec indirilen testis sorunu vardi bizde once esimin mikrotese olmasini sonra benim hazirlanmami onerildi. esim mikro tese oldu, bulunan spermler donduruldu suan ben igneleri kullanıyorum. teseden once mi sonra mi hazirlanacaginiz sizin tercihinize bagli yani sonucta bulunmama ihtimali de oldugu icin eger ilk tese de bulunmazsa kadin o kadar hormon ignesini bosuna yemis oluyor.birde bu ilaclarla buyuyen yumurtalardan toplananayip içerde kalanlar kimi kadinlarda kistik durumlara donusebiliyormus, gerci saglik sektotundeymisdiniz siz daha Iyi bilirsiniz. tabi maddi kulfeti de ayri dert. neye karar verirsen de rahat ol ama Hakkimizda hayırlısı. herseyin en iyisini Rabbim bilirEvet azosperm daha ilk defa deneyeceğiz tüp bebek ne yapılacak ne olacak hiç bir fikrim yok :-(ve korkuyorum
Amin canimsaol canım ya allahrazı olsun böyle demenız bıle guzel bısey sevındım Rabbım herkesın gönlundeknı versın
Canim sen diyarbakirdamsnKızlar ön görüşme yaptık bahçeci diyarbakır tüp bebek mer keziyle yüzde yirmi şans verdi iyimi acaba ayrıca eşim tese olacakmış
Sen çok yaşa emi:))))))Aynen öyle eşim de ne gam var ne keder hiç maşallah konya ovasıdan geniş umrunda değil olacakmı olmicak mı
hayirli olsun ins iyi sonuclanir Rabbim yardimciniz olsunKızlar ön görüşme yaptık bahçeci diyarbakır tüp bebek mer keziyle yüzde yirmi şans verdi iyimi acaba ayrıca eşim tese olacakmış
ooooo guzın abla gelmişSen çok yaşa emi:))))))
Canım maddi durumun iyiyse iyi bir yerde olun teseyi benceKızlar ön görüşme yaptık bahçeci diyarbakır tüp bebek mer keziyle yüzde yirmi şans verdi iyimi acaba ayrıca eşim tese olacakmış
Tek korkun sperm çıkmaması olsun tese çok Kalay ağrısız bi amaliyat tüp bebek deneyetmedik sperm bulunmadi bizde ama sise çıkar inşallahEvet azosperm daha ilk defa deneyeceğiz tüp bebek ne yapılacak ne olacak hiç bir fikrim yok :-(ve korkuyorum
ooooo guzın abla gelmiş
Topiğin neşe kaynağıyım vallaSen de olmasan hiç gulmuycem)))
Aynen oylesın iyi varsın:))Topiğin neşe kaynağıyım valla
Sende olmasan kim sorulara cvp vercek bu topikte herşeyeAynen oylesın iyi varsın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?