Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Su an hsg çektirdim o kadar ağladım ki dayanamdim ağrısına çok korkuyorum tüp bebekte böyle birşey mi:-(

deneyenler daha iyi biliyor ağrılı işlem mi korkuyorum:-(

deneyenler daha iyi biliyor ağrılı işlem mi korkuyorum:-(
Yok canım tesede hiç korkma ertesi günü ise gidenler var 20 dakikalık bi işlem zaten ama tedavisiz tese olmayın araştırın en iyi yeri ve öncesinde tedavi olsun eşin sonra tese acele etmeyin

iki ay önce ögrendik azospermi oldugunu ve kaan hocaya gittik onbes günlük ilaç verdi normal cikıs olmayınca teseye karar erdi tam nedenini bilmiyoruz
Kaan hoca bizide tese yaptı sperm çıkMadi önce tedavi isteyin tedaviz bulunmuyor pişman olduk iğne verçek altı ay kullanın sonra olun acele etmeyin

Kaan hoca bizide tese yaptı sperm çıkMadi önce tedavi isteyin tedaviz bulunmuyor pişman olduk iğne verçek altı ay kullanın sonra olun acele etmeyin
Tutdum seni kız cvplara bak Kaan hoca sekretermi alsa seni bi konuşayım da

arkadaşlar eşimin fsh 1.05 testesteron 31.41 bu degerlere göre tese önerdi doktorumuz bende karasızım gerçekten çok zormus ne yapacagımı bilmiyorum degerler normal mi bilgisi olan var mı

Hallet kız adam üç kere gördü bikti hergün başında olsam ne yapar eşim sen bu gidişle profosör Olcan diyor:)
Katılıyorum eşine Kaan hocanın sekreter gozluğ olmadan okuyamiyodu yazıları yaşıda 55 yeni sekreter şart

Katılıyorum eşine Kaan hocanın sekreter gozluğ olmadan okuyamiyodu yazıları yaşıda 55 yeni sekreter şart
Benim gibi çitir dan olur sekreter is geçmiş 55 yaşında benim bilgimde çok merakliyimda her konuda araştırma yaparım benden iyisimi var :):/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…