Ne yapim benim bildiğim herkez bilsin istiyorum sucmu :))Sende olmasan kim sorulara cvp vercek bu topikte herşeye
Ne sucu süpersinNe yapim benim bildiğim herkez bilsin istiyorum sucmu :))
Ben yeni üyeyim gözünüz aydın bu güzel haberi okuyunca o kadar mutlu oldum ki azospermi oldudugumuzu ögrendikten sonra umutlarımız kırılmıştı bize umut oldunuz Allah tamamına erdirsin .Olduuuu oldu bulundu
Sizin azo sebebi neBen yeni üyeyim gözünüz aydın bu güzel haberi okuyunca o kadar mutlu oldum ki azospermi oldudugumuzu ögrendikten sonra umutlarımız kırılmıştı bize umut oldunuz Allah tamamına erdirsin .
deneyenler daha iyi biliyor ağrılı işlem mi korkuyorum:-(merhaba benim esimde de gec indirilen testis sorunu vardi bizde once esimin mikrotese olmasini sonra benim hazirlanmami onerildi. esim mikro tese oldu, bulunan spermler donduruldu suan ben igneleri kullanıyorum. teseden once mi sonra mi hazirlanacaginiz sizin tercihinize bagli yani sonucta bulunmama ihtimali de oldugu icin eger ilk tese de bulunmazsa kadin o kadar hormon ignesini bosuna yemis oluyor.birde bu ilaclarla buyuyen yumurtalardan toplananayip içerde kalanlar kimi kadinlarda kistik durumlara donusebiliyormus, gerci saglik sektotundeymisdiniz siz daha Iyi bilirsiniz. tabi maddi kulfeti de ayri dert. neye karar verirsen de rahat ol ama Hakkimizda hayırlısı. herseyin en iyisini Rabbim bilir
iki ay önce ögrendik azospermi oldugunu ve kaan hocaya gittik onbes günlük ilaç verdi normal cikıs olmayınca teseye karar erdi tam nedenini bilmiyoruzSizin azo sebebi ne
Yok canım tesede hiç korkma ertesi günü ise gidenler var 20 dakikalık bi işlem zaten ama tedavisiz tese olmayın araştırın en iyi yeri ve öncesinde tedavi olsun eşin sonra tese acele etmeyindeneyenler daha iyi biliyor ağrılı işlem mi korkuyorum:-(
Kaan hoca bizide tese yaptı sperm çıkMadi önce tedavi isteyin tedaviz bulunmuyor pişman olduk iğne verçek altı ay kullanın sonra olun acele etmeyiniki ay önce ögrendik azospermi oldugunu ve kaan hocaya gittik onbes günlük ilaç verdi normal cikıs olmayınca teseye karar erdi tam nedenini bilmiyoruz
Tutdum seni kız cvplara bak Kaan hoca sekretermi alsa seni bi konuşayım daKaan hoca bizide tese yaptı sperm çıkMadi önce tedavi isteyin tedaviz bulunmuyor pişman olduk iğne verçek altı ay kullanın sonra olun acele etmeyin
hormon iğnesi veriyor işte altı ay kullanıp tese yapıyor çıkma ihtimali yükseltiyorTeseden önce nSil bir tedavi uygulanıyor ki aceb
Alsın tabi bi kere kendi demişti sen ne çok şey biliyon diye çok soru sormuştumm adam bikti:)Tutdum seni kız cvplara bak Kaan hoca sekretermi alsa seni bi konuşayım da
Ay kız valla alemsin boşuna guzın abla demiyom halletcem ben senin işi haaaaAlsın tabi bi kere kendi demişti sen ne çok şey biliyon diye çok soru sormuştumm adam bikti:)
Genetik tes yaptırın tese için acele etmeyin önce nedenini öğreniniki ay önce ögrendik azospermi oldugunu ve kaan hocaya gittik onbes günlük ilaç verdi normal cikıs olmayınca teseye karar erdi tam nedenini bilmiyoruz
Hallet kız adam üç kere gördü bikti hergün başında olsam ne yapar eşim sen bu gidişle profosör Olcan diyor:)Ay kız valla alemsin boşuna guzın abla demiyom halletcem ben senin işi haaaa
Katılıyorum eşine Kaan hocanın sekreter gozluğ olmadan okuyamiyodu yazıları yaşıda 55 yeni sekreter şartHallet kız adam üç kere gördü bikti hergün başında olsam ne yapar eşim sen bu gidişle profosör Olcan diyor:)
Benim gibi çitir dan olur sekreter is geçmiş 55 yaşında benim bilgimde çok merakliyimda her konuda araştırma yaparım benden iyisimi varKatılıyorum eşine Kaan hocanın sekreter gozluğ olmadan okuyamiyodu yazıları yaşıda 55 yeni sekreter şart
Hu hu hu cıtır haBenim gibi çitir dan olur sekreter is geçmiş 55 yaşında benim bilgimde çok merakliyimda her konuda araştırma yaparım benden iyisimi var:):/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?