cok sevindim cok mutlu oldumve umut dolduminsallah hersey yolunda devam eder. Allahim tum isteyenlere icinde Banada nasip etsin insallahKuzularımm.. Desteğinizi yüreğinizi bugün hep kalbimde yanımda hissettim.. Allah dua edenden benim için umut isteyen tüm arkadaşlarımdan razı olsunn inşallah.. Kurban olduğum dualarımızı kabul etti.. Eşimde çok sayıda sperm bulunduğu gibi 4 tüp spermde donduruldu.. Sevgili Murad Başar hocamdan ve Memorial ekibinden Allah razı olsun yolları hep açık olsun başarıları daim olsun inşallah.. Opu ma giren Melih Aygün beyin bana verdiği güveni ve pratikliği hiç ağrı çekmeden bu süreci tamamlamamıza yardımcı oldu.. İlerde bir gün inşallah daha iyi mevkilerde olsunlar..
Eşimin sadece sağ testisi açıldı ve oradan sperm elde edildikten sonra sol testisi açmaya gerek görmedi Murad bey.. Spermler dondurulacak kadar ii durumdalar denildi.. 4 tüp sperm donduruldu
Benden 13 yumurta toplandı çok şükür..Şimdi bebeğimizin transfer gününü beklediğimize hala inanamıyorummmm..
Rabbim bu günleri tüm arkadaşlarıma göstersin yaşatsın diye çok dua ettim..Hep dua ettimmmmm...
Hemşire sizi hazırlıyoruz dediğinde yaklaşık eşimin teseye girmesinden 1 saat kadar sonra zıplamaya ve ağlamaya başladım.. Ama öyle böyle değil nasıl ağlamak... Babam annem eşimin ablası hepimiz gözyaşlarına boğulduk.. Hemşire bile kötü oldu.. Bbam kafamı tutup bana sarıldı nasıl ağlıyor nasılllll
Eşimin ayılır ayılmaz ne oldugaliba bulundu diye sorması... Evet bulundu aşkımmmm çok şükür diye boynuna sarılma hayalim gerçek oldu..
Yumurtalardan dolayı rahatsız olmama rağmen boynuna bir kez olsun sarılmak için asansör kapısında bekledimmmmmmm onu... bir kez görsem opu.dan önce diye dua ede ede bekledim... Ya havle vela kuvvete diye diye bekledim.. Şükrederek bekledim.. Çok şükür geldi ve sarıldım öyle gittim opu.ya.
Rabbim bu güzel günleriii tüm arkadaşlarıma yaşatsın bu güzel duyguyu tüm aynı dertten muzdarip kardeşlerime tattırsın inşallah...
Memorial grubunu kesinlikle düşünün tüp bebek fikrinde.. Çok ii davrandılar bize.. Allah bin kere razı olsun.. Nazımızı çektiler..
Desteğiniz için hepinize tşk ederim...
Kuzularımm.. Desteğinizi yüreğinizi bugün hep kalbimde yanımda hissettim.. Allah dua edenden benim için umut isteyen tüm arkadaşlarımdan razı olsunn inşallah.. Kurban olduğum dualarımızı kabul etti.. Eşimde çok sayıda sperm bulunduğu gibi 4 tüp spermde donduruldu.. Sevgili Murad Başar hocamdan ve Memorial ekibinden Allah razı olsun yolları hep açık olsun başarıları daim olsun inşallah.. Opu ma giren Melih Aygün beyin bana verdiği güveni ve pratikliği hiç ağrı çekmeden bu süreci tamamlamamıza yardımcı oldu.. İlerde bir gün inşallah daha iyi mevkilerde olsunlar..
Eşimin sadece sağ testisi açıldı ve oradan sperm elde edildikten sonra sol testisi açmaya gerek görmedi Murad bey.. Spermler dondurulacak kadar ii durumdalar denildi.. 4 tüp sperm donduruldu
Benden 13 yumurta toplandı çok şükür..Şimdi bebeğimizin transfer gününü beklediğimize hala inanamıyorummmm..
Rabbim bu günleri tüm arkadaşlarıma göstersin yaşatsın diye çok dua ettim..Hep dua ettimmmmm...
Hemşire sizi hazırlıyoruz dediğinde yaklaşık eşimin teseye girmesinden 1 saat kadar sonra zıplamaya ve ağlamaya başladım.. Ama öyle böyle değil nasıl ağlamak... Babam annem eşimin ablası hepimiz gözyaşlarına boğulduk.. Hemşire bile kötü oldu.. Bbam kafamı tutup bana sarıldı nasıl ağlıyor nasılllll
Eşimin ayılır ayılmaz ne oldugaliba bulundu diye sorması... Evet bulundu aşkımmmm çok şükür diye boynuna sarılma hayalim gerçek oldu..
Yumurtalardan dolayı rahatsız olmama rağmen boynuna bir kez olsun sarılmak için asansör kapısında bekledimmmmmmm onu... bir kez görsem opu.dan önce diye dua ede ede bekledim... Ya havle vela kuvvete diye diye bekledim.. Şükrederek bekledim.. Çok şükür geldi ve sarıldım öyle gittim opu.ya.
Rabbim bu güzel günleriii tüm arkadaşlarıma yaşatsın bu güzel duyguyu tüm aynı dertten muzdarip kardeşlerime tattırsın inşallah...
Memorial grubunu kesinlikle düşünün tüp bebek fikrinde.. Çok ii davrandılar bize.. Allah bin kere razı olsun.. Nazımızı çektiler..
hiç iğne yaptırmadan önceki tahlill sonuçlarınızmı bunlar?arkadaşlar eşimin fsh 1.05 testesteron 31.41 bu degerlere göre tese önerdi doktorumuz bende karasızım gerçekten çok zormus ne yapacagımı bilmiyorum degerler normal mi bilgisi olan var mı
evet hiç tedavi olmadan yapıldıhiç iğne yaptırmadan önceki tahlill sonuçlarınızmı bunlar?
Kuzularımm.. Desteğinizi yüreğinizi bugün hep kalbimde yanımda hissettim.. Allah dua edenden benim için umut isteyen tüm arkadaşlarımdan razı olsunn inşallah.. Kurban olduğum dualarımızı kabul etti.. Eşimde çok sayıda sperm bulunduğu gibi 4 tüp spermde donduruldu.. Sevgili Murad Başar hocamdan ve Memorial ekibinden Allah razı olsun yolları hep açık olsun başarıları daim olsun inşallah.. Opu ma giren Melih Aygün beyin bana verdiği güveni ve pratikliği hiç ağrı çekmeden bu süreci tamamlamamıza yardımcı oldu.. İlerde bir gün inşallah daha iyi mevkilerde olsunlar..
Çok şükür csnim allah bizlerde nasip etsin
Gözün aydın hayırlı olsun darısı hamilelik haberlerine inşallah
Simdi transfer gununu ardindan da hamilelik haberini bekliyoruz canimmm
hayalim77 canım yazını gözyaşları içinde okudum, memorialde koridorlarda ağladığım günler geldi aklıma. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarla taçlandrsın gözyaşlarımızı.
canmmmm aglyarakkk okdmm ama sevinctennn Allah sana bebislerini siki siki tutndursunn insallahhh ariycam
Canim bugun nasil mutlu olduk seninle beraber Allahim bizlerede yasatsin bu duyguyuu
Cnm incrlikle maslalah subhanalah darisi hamis haberine olsun nasil sevindim anlatamam vala aklim sendeydi evdede degildim anca yazabildim rabbim hamdolsun ki guzel gunleri gosterdi size darisi butun arkadaslarima da inslh hepimiz o transfer gunlerine erelim ..
Ayy kiyamam ya esinin ve sizin halinizi dusunmek zor degil korkulu bekleyis ama bi o kadarda umutla bekleyis yerini sevince birakti devami artarak gelir inslh cnm .hadi bakalim bekle simdide kaci dollendi kacinci gune gitti ne zaman transfer aman tuttumu tutmadimi deyecegin gunler basliyor..insl bu gunlerinden bu gunden guzel olur..
cok sevindim cok mutlu oldumve umut dolduminsallah hersey yolunda devam eder. Allahim tum isteyenlere icinde Banada nasip etsin insallah
oyy canımm yaa gözlerim dolu doluu okudum yaşadıklarım gözümün önüne geldiii..
çok güzel anlatmışsınnn
Rabbim mutluluğunuzu daim etsinnn inşallah canımmm
canım çok tebrik ederim ve de geçmiş olsun inşallah sağlıklı embriyolarınız oluşur ve hamile haberinide alırız
azcık kurtlarımızı döküverelim
olmaz mı canım hepimize umut oldun topiğin kasvetli havasına ilaç gibi geldi valla. inşallah hep böyle güzel haberlerin devamı gelir. şimdi senin embriyolar savaş veriyorlardır rabbim güç kuvvet versin onlara. İnşallah hem kaliteleri hemde sayıları muhteşem olur.İnşallah kuzum yaaaİhtiyacımız var dimi çok bekliyoruz mutlu haberleri burada
olmaz mı canım hepimize umut oldun topiğin kasvetli havasına ilaç gibi geldi valla. inşallah hep böyle güzel haberlerin devamı gelir. şimdi senin embriyolar savaş veriyorlardır rabbim güç kuvvet versin onlara. İnşallah hem kaliteleri hemde sayıları muhteşem olur.
Ya ben diyarbakirdasn sandim canim :)Ben siirteyi orası bana yakın diye düşündüm
Bitkisel ne kullandın eşin için onlarıda Paylaş canım denemedik ot çöp kaldıysa onları da deneyelimHayalimm77@ canim cok guzel bi tablo yaptin ama malesef herkes bunu goremedi basindan neler gecti hangi tedavileri gordunuz neler kullandiniz ameliyata girmeden esinin hormon degerleri nasildi bizlerle paylasirsan cok sevinirim hepimiz cok merak ediyoruz azo sebebi musait oldugunda yazarmisin bugun senin icin cok guzel gecti doya doya yasayin sevincinizi
Allah iyiliğini versin kızBitkisel ne kullandın eşin için onlarıda Paylaş canım denemedik ot çöp kaldıysa onları da deneyelim
aynen bende çok merak ediyorum hangi aşamalardan geçdiginiHayalimm77@ canim cok guzel bi tablo yaptin ama malesef herkes bunu goremedi basindan neler gecti hangi tedavileri gordunuz neler kullandiniz ameliyata girmeden esinin hormon degerleri nasildi bizlerle paylasirsan cok sevinirim hepimiz cok merak ediyoruz azo sebebi musait oldugunda yazarmisin bugun senin icin cok guzel gecti doya doya yasayin sevincinizi
evet cok merak ediyoruz bizlerle paylasirsan cok sevi.orizHayalimm77@ canim cok guzel bi tablo yaptin ama malesef herkes bunu goremedi basindan neler gecti hangi tedavileri gordunuz neler kullandiniz ameliyata girmeden esinin hormon degerleri nasildi bizlerle paylasirsan cok sevinirim hepimiz cok merak ediyoruz azo sebebi musait oldugunda yazarmisin bugun senin icin cok guzel gecti doya doya yasayin sevincinizi
Yok ben siirte oturuyorum görüşme için diyarbakıra gittim ne yapıcam hangi merkeze karar vercem bilemiyorumYa ben diyarbakirdasn sandim canim :)
katiliyorumm :)Bitkisel ne kullandın eşin için onlarıda Paylaş canım denemedik ot çöp kaldıysa onları da deneyelim
embriyolarda Beşinci günemi gidilecek bu sizin kaçıncı denemeniz yazarsanız sevinirimİnşallah canımm Rabbim hayırlısını versin inşallah.. Onlarda güzel olsunlar 5. güne kalabilsinler inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?