Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cok sevindim cok mutlu oldumve umut dolduminsallah hersey yolunda devam eder. Allahim tum isteyenlere icinde Banada nasip etsin insallah

oyy canımm yaa gözlerim dolu doluu okudum yaşadıklarım gözümün önüne geldiii..
çok güzel anlatmışsınnn
Rabbim mutluluğunuzu daim etsinnn inşallah canımmm

arkadaşlar eşimin fsh 1.05 testesteron 31.41 bu degerlere göre tese önerdi doktorumuz bende karasızım gerçekten çok zormus ne yapacagımı bilmiyorum degerler normal mi bilgisi olan var mı
hiç iğne yaptırmadan önceki tahlill sonuçlarınızmı bunlar?

canım çok tebrik ederim ve de geçmiş olsun inşallah sağlıklı embriyolarınız oluşur ve hamile haberinide alırız

azcık kurtlarımızı döküverelim

Çok şükür csnim allah bizlerde nasip etsin

Amin dualarımda hep olacaksınız her zaman Rabbim size de nasip etsin kurban olduğummm

Gözün aydın hayırlı olsun darısı hamilelik haberlerine inşallah

Saol canımmm Allah razı olsun

Simdi transfer gununu ardindan da hamilelik haberini bekliyoruz canimmm

İnşallah birtanemmmm inşallahhhh Rabbime bilir inşallah olur kavuşuruz hep birlikte yavrularımıza.

Ahh canım benim yaa.. o koridorlarda arkadaşlarım sevinç gözyaşları döksün inşallah.. Çok zor bir bekleyiş çok zor.. Amin Rabbim hepimizi hayırlı evlatlarla mutlu etsin inşallah.

canmmmm aglyarakkk okdmm ama sevinctennn Allah sana bebislerini siki siki tutndursunn insallahhh ariycam

Kuzummmmmm saol birtanemmm tamam konuşuruz..

Canim bugun nasil mutlu olduk seninle beraber Allahim bizlerede yasatsin bu duyguyuu

Amin kuzum Rabbime şuanda hep dua ediyorum kardeşlerime de yaşat bu duyguyu diye..

Canımmmm ben öğrendim senin merak ettiğini ve haber aldığını beni sorduğunu.. Saol birtanemmm düşündüğün için.. Allah razı olsunn.. İnşallah hamiş haberlerimize sevinelim bundan sonra.. İnan seni de bekliyorum sabırsızlıkla.. İnşallah olacak buradaki tüm arkadaşlarım için dua ediyorummmmm..

cok sevindim cok mutlu oldumve umut dolduminsallah hersey yolunda devam eder. Allahim tum isteyenlere icinde Banada nasip etsin insallah

Amin canımmmmmmmmmmm.. Nasip etsin Rabbimmmm.. Koskoca evreni yaratan Allahım o minicik hücreyi yaratamıcak değil elbetteki.. Biz istemesini bilelim biz dua edelim istiyor.. İnşallah tüm arkadaşlarıma lutfetsinn inşallahhhhhh

oyy canımm yaa gözlerim dolu doluu okudum yaşadıklarım gözümün önüne geldiii..
çok güzel anlatmışsınnn
Rabbim mutluluğunuzu daim etsinnn inşallah canımmm

İnşallah kuzum.. Bende hep ağlayarak okurdum burada yazılanları.. Arkadaşlarımın hamile haberlerini duyunca umutlanırdım içim içime sığmazdı ağlardımm.. Rabbim hepimize hayırlı evlatlarımızı lutfetsin inşallah.. Sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin..

canım çok tebrik ederim ve de geçmiş olsun inşallah sağlıklı embriyolarınız oluşur ve hamile haberinide alırız

azcık kurtlarımızı döküverelim

İnşallah kuzum yaaa İhtiyacımız var dimi çok bekliyoruz mutlu haberleri burada

İnşallah kuzum yaaa İhtiyacımız var dimi çok bekliyoruz mutlu haberleri burada
olmaz mı canım hepimize umut oldun topiğin kasvetli havasına ilaç gibi geldi valla. inşallah hep böyle güzel haberlerin devamı gelir. şimdi senin embriyolar savaş veriyorlardır rabbim güç kuvvet versin onlara. İnşallah hem kaliteleri hemde sayıları muhteşem olur.

İnşallah canımm Rabbim hayırlısını versin inşallah.. Onlarda güzel olsunlar 5. güne kalabilsinler inşallah..

Hayalimm77@ canim cok guzel bi tablo yaptin ama malesef herkes bunu goremedi basindan neler gecti hangi tedavileri gordunuz neler kullandiniz ameliyata girmeden esinin hormon degerleri nasildi bizlerle paylasirsan cok sevinirim hepimiz cok merak ediyoruz azo sebebi musait oldugunda yazarmisin bugun senin icin cok guzel gecti doya doya yasayin sevincinizi

Bitkisel ne kullandın eşin için onlarıda Paylaş canım denemedik ot çöp kaldıysa onları da deneyelim

aynen bende çok merak ediyorum hangi aşamalardan geçdigini

evet cok merak ediyoruz bizlerle paylasirsan cok sevi.oriz

bende nereye karar vericem ne yapicam hic bilmiyorumm . bugun kati meyve sikacagi aldim havuc suyuna basliycam esime bide keci boynuzu pekmezi aldim. yarin badem findik ceviz falan bid keci boynuzuyla kuru incirde alcam insallah takviyelere basladik bugun bitkisel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…