cok sukur cnm ne guzel hersey yolunda gıtmıs ınsallah bebeqın sana sıkı sıkı tutunurda onunda haberını verırrsın ınsallah dualarımmm senınleKuzularımm.. Desteğinizi yüreğinizi bugün hep kalbimde yanımda hissettim.. Allah dua edenden benim için umut isteyen tüm arkadaşlarımdan razı olsunn inşallah.. Kurban olduğum dualarımızı kabul etti.. Eşimde çok sayıda sperm bulunduğu gibi 4 tüp spermde donduruldu.. Sevgili Murad Başar hocamdan ve Memorial ekibinden Allah razı olsun yolları hep açık olsun başarıları daim olsun inşallah.. Opu ma giren Melih Aygün beyin bana verdiği güveni ve pratikliği hiç ağrı çekmeden bu süreci tamamlamamıza yardımcı oldu.. İlerde bir gün inşallah daha iyi mevkilerde olsunlar..
Eşimin sadece sağ testisi açıldı ve oradan sperm elde edildikten sonra sol testisi açmaya gerek görmedi Murad bey.. Spermler dondurulacak kadar ii durumdalar denildi.. 4 tüp sperm donduruldu
Benden 13 yumurta toplandı çok şükür..Şimdi bebeğimizin transfer gününü beklediğimize hala inanamıyorummmm..
Rabbim bu günleri tüm arkadaşlarıma göstersin yaşatsın diye çok dua ettim..Hep dua ettimmmmm...
Hemşire sizi hazırlıyoruz dediğinde yaklaşık eşimin teseye girmesinden 1 saat kadar sonra zıplamaya ve ağlamaya başladım.. Ama öyle böyle değil nasıl ağlamak... Babam annem eşimin ablası hepimiz gözyaşlarına boğulduk.. Hemşire bile kötü oldu.. Bbam kafamı tutup bana sarıldı nasıl ağlıyor nasılllll
Eşimin ayılır ayılmaz ne oldugaliba bulundu diye sorması... Evet bulundu aşkımmmm çok şükür diye boynuna sarılma hayalim gerçek oldu..
Yumurtalardan dolayı rahatsız olmama rağmen boynuna bir kez olsun sarılmak için asansör kapısında bekledimmmmmmm onu... bir kez görsem opu.dan önce diye dua ede ede bekledim... Ya havle vela kuvvete diye diye bekledim.. Şükrederek bekledim.. Çok şükür geldi ve sarıldım öyle gittim opu.ya.
Rabbim bu güzel günleriii tüm arkadaşlarıma yaşatsın bu güzel duyguyu tüm aynı dertten muzdarip kardeşlerime tattırsın inşallah...
Memorial grubunu kesinlikle düşünün tüp bebek fikrinde.. Çok ii davrandılar bize.. Allah bin kere razı olsun.. Nazımızı çektiler..
Desteğiniz için hepinize tşk ederim...
Inan aglayarak okudum canim yaaaaKuzularımm.. Desteğinizi yüreğinizi bugün hep kalbimde yanımda hissettim.. Allah dua edenden benim için umut isteyen tüm arkadaşlarımdan razı olsunn inşallah.. Kurban olduğum dualarımızı kabul etti.. Eşimde çok sayıda sperm bulunduğu gibi 4 tüp spermde donduruldu.. Sevgili Murad Başar hocamdan ve Memorial ekibinden Allah razı olsun yolları hep açık olsun başarıları daim olsun inşallah.. Opu ma giren Melih Aygün beyin bana verdiği güveni ve pratikliği hiç ağrı çekmeden bu süreci tamamlamamıza yardımcı oldu.. İlerde bir gün inşallah daha iyi mevkilerde olsunlar..
Eşimin sadece sağ testisi açıldı ve oradan sperm elde edildikten sonra sol testisi açmaya gerek görmedi Murad bey.. Spermler dondurulacak kadar ii durumdalar denildi.. 4 tüp sperm donduruldu
Benden 13 yumurta toplandı çok şükür..Şimdi bebeğimizin transfer gününü beklediğimize hala inanamıyorummmm..
Rabbim bu günleri tüm arkadaşlarıma göstersin yaşatsın diye çok dua ettim..Hep dua ettimmmmm...
Hemşire sizi hazırlıyoruz dediğinde yaklaşık eşimin teseye girmesinden 1 saat kadar sonra zıplamaya ve ağlamaya başladım.. Ama öyle böyle değil nasıl ağlamak... Babam annem eşimin ablası hepimiz gözyaşlarına boğulduk.. Hemşire bile kötü oldu.. Bbam kafamı tutup bana sarıldı nasıl ağlıyor nasılllll
Eşimin ayılır ayılmaz ne oldugaliba bulundu diye sorması... Evet bulundu aşkımmmm çok şükür diye boynuna sarılma hayalim gerçek oldu..
Yumurtalardan dolayı rahatsız olmama rağmen boynuna bir kez olsun sarılmak için asansör kapısında bekledimmmmmmm onu... bir kez görsem opu.dan önce diye dua ede ede bekledim... Ya havle vela kuvvete diye diye bekledim.. Şükrederek bekledim.. Çok şükür geldi ve sarıldım öyle gittim opu.ya.
Rabbim bu güzel günleriii tüm arkadaşlarıma yaşatsın bu güzel duyguyu tüm aynı dertten muzdarip kardeşlerime tattırsın inşallah...
Memorial grubunu kesinlikle düşünün tüp bebek fikrinde.. Çok ii davrandılar bize.. Allah bin kere razı olsun.. Nazımızı çektiler..
doktorunuz kimKızlar biz yaptırıp gideceğiz hepsini ordada istermiki aynı testleri yaptrmamızı
tese olacaksa esin diyarbakirda tese yapan dr bilmiyorm. Merkezi ve urologu iyi arastrn.Yok ben siirte oturuyorum görüşme için diyarbakıra gittim ne yapıcam hangi merkeze karar vercem bilemiyorum
Kaan hocaya gimeyi planlyrz[/
bizim doktorumuzda kaan hoca gitmeden önce mail at hagi tesleri yaptıralım diye cevap yazıyo diye biliyorum
Tmm teşekkürler[/QUOTE daha önce hiç tedavi oldunuz mu sizin sorun neydi belli mi
Peki istanbulda iyi bildiğiniz bi doktor merkez varmıtese olacaksa esin diyarbakirda tese yapan dr bilmiyorm. Merkezi ve urologu iyi arastrn.
Canimm bildgm degilde adi gecenler belli ztn memorial ,bahceci fulya gibi canimPeki istanbulda iyi bildiğiniz bi doktor merkez varmı
iğneler kalçadan yada göbekten oluyor öyle aman aman bi ağrısı yok. yumurta toplamaya henüz girmedim ama genel anestezi isteyeceğim, transferde zor değilmiş. Ama nede olsa hormon alıyorsun hücre bulunmazsa eşinde gereksiz almış olacaksın o hormonları. Ama sana öyle önerdilerse belki bulunma oranını çok yüksek görüyorlardır. >eşinle beraber düşün karar ver canım.deneyenler daha iyi biliyor ağrılı işlem mi korkuyorum:-(
ne kadar duygulu bir gün yaşamışsınız, çok sevindim Rabbim devamını getirsin inşallahKuzularımm.. Desteğinizi yüreğinizi bugün hep kalbimde yanımda hissettim.. Allah dua edenden benim için umut isteyen tüm arkadaşlarımdan razı olsunn inşallah.. Kurban olduğum dualarımızı kabul etti.. Eşimde çok sayıda sperm bulunduğu gibi 4 tüp spermde donduruldu.. Sevgili Murad Başar hocamdan ve Memorial ekibinden Allah razı olsun yolları hep açık olsun başarıları daim olsun inşallah.. Opu ma giren Melih Aygün beyin bana verdiği güveni ve pratikliği hiç ağrı çekmeden bu süreci tamamlamamıza yardımcı oldu.. İlerde bir gün inşallah daha iyi mevkilerde olsunlar..
Durumun varsa ankara yada istanbulda tese ol doktor hasteneye çok önemli ve yeni tedaviler öneriyo lar kaan aydos olabilir ankarada şansa bırakma işini gel bi görüş en iyi dOktar olsun yüzde 20 şans çok düşük önce tedavi olmasi lazim ki yükselisin şans canım iğne veriyorlar teseden önce genetik önemli acele etmeBen siirteyi orası bana yakın diye düşündüm
Yaa hep yağmur yağan almanya yanıyor kızzzzzz azda bize yağmur bırak be ya çatı balkon geziyorsun haKızlar kandiliniz mübarek olsun saat 12 geçti artık burdada ne güzel yağmur yayo kandil kandil biraz toplayım
Bırakmam pasta verdin mi pastaYaa hep yağmur yağan almanya yanıyor kızzzzzz azda bize yağmur bırak be ya çatı balkon geziyorsun ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?