Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar biz yaptırıp gideceğiz hepsini ordada istermiki aynı testleri yaptrmamızı

cok sukur cnm ne guzel hersey yolunda gıtmıs ınsallah bebeqın sana sıkı sıkı tutunurda onunda haberını verırrsın ınsallah dualarımmm senınle

Inan aglayarak okudum canim yaaaa
Sukurler olsun.spermlere kavustunuz.burda tese olmayi bekleyen dusunen dostlarimiza umut oldunuz.sizinle ilgili icim hep rahatti.yine rahat.insallah yakinda gebe oldugun haberini kutlucaz.
Bu kezde biz anne olmayi bekleyenlere umut oldun diye tebrik edicem seni.
Allahim once sana sonra teseye hazirlanan tum arkadaslarima ve ben gibi tedavi hazirliginda olan diger arkadaslarima anne olmayi nasip etsin insallah.bu mubarek gunlerde dualarimiz kabul gorsun insallah.

Hadi yarin tum yumurtalarin dollensin insallah.esinede cok gecmis olsun cnm.
Allaha emanet olun.

deneyenler daha iyi biliyor ağrılı işlem mi korkuyorum:-(
iğneler kalçadan yada göbekten oluyor öyle aman aman bi ağrısı yok. yumurta toplamaya henüz girmedim ama genel anestezi isteyeceğim, transferde zor değilmiş. Ama nede olsa hormon alıyorsun hücre bulunmazsa eşinde gereksiz almış olacaksın o hormonları. Ama sana öyle önerdilerse belki bulunma oranını çok yüksek görüyorlardır. >eşinle beraber düşün karar ver canım.

ne kadar duygulu bir gün yaşamışsınız, çok sevindim Rabbim devamını getirsin inşallah

Ben siirteyi orası bana yakın diye düşündüm
Durumun varsa ankara yada istanbulda tese ol doktor hasteneye çok önemli ve yeni tedaviler öneriyo lar kaan aydos olabilir ankarada şansa bırakma işini gel bi görüş en iyi dOktar olsun yüzde 20 şans çok düşük önce tedavi olmasi lazim ki yükselisin şans canım iğne veriyorlar teseden önce genetik önemli acele etme

Kızlar kandiliniz mübarek olsun saat 12 geçti artık burdada ne güzel yağmur yayo kandil kandil biraz toplayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…