Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sizin sorun neydi bende senin gibi iki ayda ne duyduysam yaptım insallah faydasını görürüz

sizin sorun neydi bende senin gibi iki ayda ne duyduysam yaptım insallah faydasını görürüz
bizim problem azospermi varikoselde var kronik epididimit bide cift tarafli fitik var yok yok yani ogreneli iki haftami uc hafta mi oldu daha 2 defa spermiogram testi verdi esim biri pellet di galiba. ikiside sifir cikti fsh once 13.5di 1hafta sonra 12.4e indi antibiyotik vermisti dr oyle sonuclara bakti gen testi istedi onun.sonucunu bekliyoruz simdi de cnm siz

vallahi canım ben ne bulsam çekiyorum onda havuç elma portakal turp s3bze ot

insallah gen sonuçlarınız iyi çıkar sorunun ne oldugunu bilmekte güzel insan ona göre adım atar bizim azospermi ama neden oldugunu hiç bilmiyoruz canım

insallah gen sonuçlarınız iyi çıkar sorunun ne oldugunu bilmekte güzel insan ona göre adım atar bizim azospermi ama neden oldugunu hiç bilmiyoruz canım
yani nedeni ni bilip ona gore yola devam etmek.en iyisi. insallah bi sorun cikmaz gende. kizlar yagmur yagiyo burda cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…