sizin sorun neydi bende senin gibi iki ayda ne duyduysam yaptım insallah faydasını görürüzbende nereye karar vericem ne yapicam hic bilmiyorumm. bugun kati meyve sikacagi aldim havuc suyuna basliycam esime bide keci boynuzu pekmezi aldim. yarin badem findik ceviz falan bid keci boynuzuyla kuru incirde alcam insallah takviyelere basladik bugun bitkisel
Bu 15 gün içinde endol ve sudafetmi kullandınıziki ay önce ögrendik azospermi oldugunu ve kaan hocaya gittik onbes günlük ilaç verdi normal cikıs olmayınca teseye karar erdi tam nedenini bilmiyoruz
bizim problem azospermi varikoselde var kronik epididimit bide cift tarafli fitik var yok yok yanisizin sorun neydi bende senin gibi iki ayda ne duyduysam yaptım insallah faydasını görürüz
vallahi canım ben ne bulsam çekiyorum onda havuç elma portakal turp s3bze otbende nereye karar vericem ne yapicam hic bilmiyorumm. bugun kati meyve sikacagi aldim havuc suyuna basliycam esime bide keci boynuzu pekmezi aldim. yarin badem findik ceviz falan bid keci boynuzuyla kuru incirde alcam insallah takviyelere basladik bugun bitkisel
evet söyledigin ilaçları kullaBu 15 gün içinde endol ve sudafetmi kullandınız
evet onları kullandıkBu 15 gün içinde endol ve sudafetmi kullandınız
vallahi canım ben ne bulsam çekiyorum onda havuç elma portakal turp s3bze ot
vallahi canım ben ne bulsam çekiyorum onda havuç elma portakal turp s3bze ot
Bizede onları vermişti kız ondan sordumevet söyledigin ilaçları kulla
evet onları kullandık
Evde sebze pişince bizimkisinin birden karnı tok oluyorvalla bende oyle aapacam.cnmyemiyo.herseyi .e yaiyim
bizim problem azospermi varikoselde var kronik epididimit bide cift tarafli fitik var yok yok yaniogreneli iki haftami uc hafta mi oldu daha 2 defa spermiogram testi verdi esim biri pellet di galiba. ikiside sifir cikti fsh once 13.5di 1hafta sonra 12.4e indi antibiyotik vermisti dr oyle sonuclara bakti gen testi istedi onun.sonucunu bekliyoruz simdi de cnm siz
insallah gen sonuçlarınız iyi çıkar sorunun ne oldugunu bilmekte güzel insan ona göre adım atar bizim azospermi ama neden oldugunu hiç bilmiyoruz canımbizim problem azospermi varikoselde var kronik epididimit bide cift tarafli fitik var yok yok yaniogreneli iki haftami uc hafta mi oldu daha 2 defa spermiogram testi verdi esim biri pellet di galiba. ikiside sifir cikti fsh once 13.5di 1hafta sonra 12.4e indi antibiyotik vermisti dr oyle sonuclara bakti gen testi istedi onun.sonucunu bekliyoruz simdi de cnm siz
Genetik yaptırdınız mı sizinsallah gen sonuçlarınız iyi çıkar sorunun ne oldugunu bilmekte güzel insan ona göre adım atar bizim azospermi ama neden oldugunu hiç bilmiyoruz canım
kaan hocanın hastasısınız galiba tıkanıklık düsünmedigi durumlarda ilk aşama bu ilaçları veriyor sizde işe yaradımı canımBizede onları vermişti kız ondan sordum
yok sadece fsh ve testesterona bakıldı onun dısında hiç bisey yapılmadıGenetik yaptırdınız mı siz
yani nedeni ni bilip ona gore yola devam etmek.en iyisi. insallah bi sorun cikmaz gende. kizlar yagmur yagiyo burda cok sukurinsallah gen sonuçlarınız iyi çıkar sorunun ne oldugunu bilmekte güzel insan ona göre adım atar bizim azospermi ama neden oldugunu hiç bilmiyoruz canım
oooo örtmenim gelmiş hoşgeldinSlm kızlar
Sende bendenmişin bizde yaptrmadık dahayok sadece fsh ve testesterona bakıldı onun dısında hiç bisey yapılmadı
yok sadece fsh ve testesterona bakıldı onun dısında hiç bisey yapılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?