Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar hanımlar. kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

kendinizi yanlız hissetmeyin. Tek değilsiniz, gerçi herkesin derdi kendine ayrı ama ya bir çaresi bulunur yada alışılır.

benim ailemde ilk yıllar bilmiyordu. Bilmeseler belki daha iyiydi ama eni sonu öğrenecekler ve zamanla üzüntü bitmese alışılacak, Hayat böyle.

Güçlü olmaya bakın, Allah taşıyamayacağı yükü kuluna vermezmiş. Gencecik evladını toprağa koyanlarda var. Özgecan Aslan gibi... onları düşününce bu halimizide şükür diyorum ama 6 yıldır mücadele veriyorum. pes etmedim, etmeyin. sıfır germ hücresine sahipken kendimiz mikroskopla baktığımızda spermi gördük. testte çıkmadı ama bir kez çıktıysa devamıda gelecek. Hatta gecenlerde eşim bir tane daha gördü. yani imkansız denilen şeyler bazen imkanlı oluyor. umudunuzu kaybetmeyin.

ben kaybediyorum cunku esim hic yardimci olmuyo. bunu ye sunu ic kendine dikkat et diyorum hic ben diyorum ben duyuyorum ya yiyo cikariyo yada yuzunu burustura burustura yiyo onun etkisini gormeyiz diyorum beni delirtiyo ailesi baska bi dert kimse beni anlmiyo

Kız aynı ararım hemen bi sesi titrer hemen kapatırım ağlamasın diye kapatdıktan sonra kesin ağlardır o orda ben burda
Ben de Annemde hemen herseye ağlarım zaten bu yüzden konusunu açma maya çabalıyorum ne çok istiyor torunu olmasını ilk torunu olcakti ama olmadı

Ben de Annemde hemen herseye ağlarım zaten bu yüzden konusunu açma maya çabalıyorum ne çok istiyor torunu olmasını ilk torunu olcakti ama olmadı
benim aileminde ilk torunu olacak ananem cok istiyor gormeyi benim.her telefinda soruyor aglamaktan belli etmekten cok korkuyorum ama yapacak bisey yok iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…