o kadar yalnizim ki o yuzden de hic gucum yokInsallah canım ne kadar mucize olsada olcana inanmak lazım kolay deil tabi hep olumlu düşünmek Ama güçlü olmak lazım zaten hayat mucize lerle dolu degil mi
Bende çok yalnizim sizlerden başka anlayan paylaştım kimse yoko kadar yalnizim ki o yuzden de hic gucum yok
aynen benimdeBende çok yalnizim sizlerden başka anlayan paylaştım kimse yok
Benim annem biliyo ne oluyo ben teselli ediyom annemi o beni teselli etce yereaynen benimdeannem bile bilmiyo hala
Aynen annem biliyor ama ben olur olur diye teselli ediyom neye yatıyor kiBenim annem biliyo ne oluyo ben teselli ediyom annemi o beni teselli etce yere
Kız aynı ararım hemen bi sesi titrer hemen kapatırım ağlamasın diye kapatdıktan sonra kesin ağlardır o orda ben burdaAynen annem biliyor ama ben olur olur diye teselli ediyom neye yatıyor ki
Ben uzağim başka uzak olan var mı bilmiyomhepimizde ailemizden uzagiz galiba
İki tarafta da ortak yönümüz oldubende uzagim
20mıymıstı canım baslarken dusmustu ama 1.13muydu neydı sımdı bılemdm kagda bakym söyleymCanim sizin kacti fsh baslamadan su an kac oldu bizim 25 di baslarken
ben kaybediyorum cunku esim hic yardimci olmuyo. bunu ye sunu ic kendine dikkat et diyorum hic ben diyorum ben duyuyorum ya yiyo cikariyo yada yuzunu burustura burustura yiyo onun etkisini gormeyiz diyorum beni delirtiyo ailesi baska bi dert kimse beni anlmiyoiyi akşamlar hanımlar. kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.
kendinizi yanlız hissetmeyin. Tek değilsiniz, gerçi herkesin derdi kendine ayrı ama ya bir çaresi bulunur yada alışılır.
benim ailemde ilk yıllar bilmiyordu. Bilmeseler belki daha iyiydi ama eni sonu öğrenecekler ve zamanla üzüntü bitmese alışılacak, Hayat böyle.
Güçlü olmaya bakın, Allah taşıyamayacağı yükü kuluna vermezmiş. Gencecik evladını toprağa koyanlarda var. Özgecan Aslan gibi... onları düşününce bu halimizide şükür diyorum ama 6 yıldır mücadele veriyorum. pes etmedim, etmeyin. sıfır germ hücresine sahipken kendimiz mikroskopla baktığımızda spermi gördük. testte çıkmadı ama bir kez çıktıysa devamıda gelecek. Hatta gecenlerde eşim bir tane daha gördü. yani imkansız denilen şeyler bazen imkanlı oluyor. umudunuzu kaybetmeyin.
Ben de Annemde hemen herseye ağlarım zaten bu yüzden konusunu açma maya çabalıyorum ne çok istiyor torunu olmasını ilk torunu olcakti ama olmadıKız aynı ararım hemen bi sesi titrer hemen kapatırım ağlamasın diye kapatdıktan sonra kesin ağlardır o orda ben burda
olur olur ilk torunu kız annelerin duası kabul olurBen de Annemde hemen herseye ağlarım zaten bu yüzden konusunu açma maya çabalıyorum ne çok istiyor torunu olmasını ilk torunu olcakti ama olmadı
Insallah onların duası yla aktarım zatenolur olur ilk torunu kız annelerin duası kabul olur
benim aileminde ilk torunu olacak ananem cok istiyor gormeyi benim.her telefinda soruyor aglamaktan belli etmekten cok korkuyorum ama yapacak bisey yok isteBen de Annemde hemen herseye ağlarım zaten bu yüzden konusunu açma maya çabalıyorum ne çok istiyor torunu olmasını ilk torunu olcakti ama olmadı
Onların duası ile ayaktayizInsallah onların duası yla aktarım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?