Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar size bişey sorcam biz Kaan hocayla goruşmeye gitdiğimizde 8 tane çift vardı onlardan biride burda siz olmayın 3 de ğitdik 5 kadar bekledik Kaan hocayı kimse kimseyle konuşmadı söyleyin bakım nıye benle konuşmadınız

Benim olmadığım kesin konuşurdum yoksa ee sen konuşayım o zaman kiz

yok beklemiyorum zaten artik. tartismak ise yaramiyo gercekten ama beni hic anlamiyo sinirlendiriyo uzuyo anca sadece
senı benı uzerler analarına babalarına kardslrne toz kondurmazlar ya artk bunu aılesındn bıktm gercktn gorumcenın bebesı olck nasıl dayncm bılmıym dıpdıpeyız anasıgldn hc cıkmıyo gecede evıne arbyla bız bırakıyoz bebek olncda bız getrp götrcz besbellı koca koca deglkı basımdkı evlenmıs karı kım goturese gotsun evne banane

Hepimiz derdi aynı csnim annemin dediği gibi elin iysi olmaz

Hepimiz derdi aynı csnim annemin dediği gibi elin iysi olmaz
güzel söylemıs canım valla ben o annenın ellerı öperım kendılerındn bıktırıyolar gercktn gorumcenın bebesı olck dıye bıze bakıp duruyola kım zaten böyle olsn ıster Rabbım ısterse verır ıstemesse kımse bısey yapamazkı

En rahat benim ne gorumce ne elti gerçi iki eltim var yurtdışında iki yilda bi gelirler kafam rahat yani

Aynen ole canım çocuğu olanlar elleri ile yapmıyor allah veriyor farkindalar mi acaba yüzlerini görmek istemiyorum ailesinin

Aynen ole canım çocuğu olanlar elleri ile yapmıyor allah veriyor farkindalar mi acaba yüzlerini görmek istemiyorum ailesinin
valla bende görmek ıstemıyorum hc bırının yuzunu kendıde gtmıyo benı götrmedn anasıgle kendn gt benı napcn sankı bıde oraya bırakıyo benı arkads cagrdı dıyo gdıyo sankı cok ıyı gecnyoz gbı anasyla sen otr ananla ben ne otrcm karınında yanına otr sunun bebsı var su dusuk yapmıs sunun kanaması var onları anlatr bna bıktm gercktn canm

O konuda şanslı yim ben istemeden götürmez ve tek bırakmaz orda bi yere gitçekse ben anneme gelirim anliyo sevmedigimi onlari biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…