Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim annem sormuyor ağlarım diye sadece dua ediyor ben konuşmuyorum hu konuyu
benim daha kimse bilmiyo esim annesi babasi biliyo bitek. bende belli etmemek icin konusmaz bile oldum.dogru duzgun normalde seslerini duyunca agliyorum zaten boyle daha zor oluyo insanin kendini tutmasi

ben 2 yıl boyunca eşimi doktora bile götüremedim. Annesi oğlunun durumunu bildiği halde sendede sorun olabilir dedi. eşim ameliyat ve tese olduğunda durumun olumsuz oldugunu öğrendiğimizde eşim görmesin diye içeri geçip ağlamak bile büyük kabahatti. neden oğlu üzülürdü çünki ve ben orada tek başınaydım. Ailem o zamanlar bilmiyordu. arkamdan bunun dedikodusunu yapmış, koskoca kadın. aha neler neler anlatırımda neyse mübarek gün :) ama her ne olursa olsun, ve Hepsini yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim herşey yoluna girecek. hatta gün gelecek eşin araştırıp deneyecek :)

benim daha kimse bilmiyo esim annesi babasi biliyo bitek. bende belli etmemek icin konusmaz bile oldum.dogru duzgun normalde seslerini duyunca agliyorum zaten boyle daha zor oluyo insanin kendini tutmasi
Bizim aileler biliyoda onların ailesinin umrunda deil sabır

yoruldum.valla tartismaktan surekli kavga eder olduk. hic sorma ogullarini koruyorlar ama ben burda tek basimayim onu goren anlayan yok umurlarinda degil olmazsa ne yapak Allahin dedigi olur diyolar. bende biliyorum Allah ne derse o olur. allahin dedigi olur nasilsa diye doktora da gitmeyelim o zamn

Hepimiz zaman zaman yoruluyoruz ama kendinizi bırakmayın. Tartışmak çözüm değil. yani bende hiç bir işe yaramadı. yavaş yavaş olumlu, ılımllı kısa ve öz konuşmakla ancak birşeyler çözülür. Eşinizin aklına yerleşir ve gün glir kendi birşeyler yapmak ister. Ailesine gelince oğulları sonuta, başka diyecek birşeyleri yok. benim eşimin aileside bunları söylüyor. destek bekliyorsanız beklemeyin ve onlarla bu tür konularıda konuşmayın. sizi daha cok yaralar.

yok beklemiyorum zaten artik. tartismak ise yaramiyo gercekten ama beni hic anlamiyo sinirlendiriyo uzuyo anca sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…