Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
En rahat benim ne gorumce ne elti gerçi iki eltim var yurtdışında iki yilda bi gelirler kafam rahat yani
bendekılerı göndrıym canım sana gırer cıkar durusunz gorumcemın bebısde olck bakarsnz olmazmı sen uzulme görumcem kaynanam karısmıyo dıye bedavadan kaynanan gorumcn olck hem 2tane gorumce:):)

O konuda şanslı yim ben istemeden götürmez ve tek bırakmaz orda bi yere gitçekse ben anneme gelirim anliyo sevmedigimi onlari biliyor
nasıl ıkna ettın bende sevmıym hc bırını nefret edıyorum ama söylecm benı anenle yanlz bırakma dıyom anlamıyo kavgada edıyoz gtmeyecm agrlıgmı koyacm bundan snra böyle laflarnımı cekecem gtsın kendı

Bi laf var geçti boru pazarı sür eşşeği nigdeye diye geçmiş artık en başta koycaktı o ağırlığı

BEN gitmen dedim mi götürmez başta yaptım canın bunu

Bi laf var geçti boru pazarı sür eşşeği nigdeye diye geçmiş artık en başta koycaktı o ağırlığı
huzuru kacacak o ben deglm evede anasyla babsyla gırıyo bısey demem koyacm ama bukez bu ne ya yatıyoda görumce oraya buzagı gbı bende varda szde yok dır gbı alsnlar hayrnı görsunler ıste

Senin eşin de hata annesin doldurusuna geliyor benim ki laf ettirmez ha ediyodur da gelip bana şölemez dinlemez kimseyi

huzuru kacacak o ben deglm evede anasyla babsyla gırıyo bısey demem koyacm ama bukez bu ne ya yatıyoda görumce oraya buzagı gbı bende varda szde yok dır gbı alsnlar hayrnı görsunler ıste
bızdede benım sozum gecer evın reısı sensın dıyo esım
ben ne yaparsam ne verırsem yıyo sorun cıkarmıyo valla bna dıyo cocugumuz olmazsa ayrıl benden ben tek bırsey dıyorum her zaman yanımda olursan benı uzmezsen saygılı olursan her zaman yanındayım yok tam tersını yaparsan arkama bakmadan gıderım yanı bundan sonra benım dedıklerımı yapamak zorunda baska sansı yok

Arkadaş hep dominat var topikte bi ben gariban

Arkadaş hep dominat var topikte bi ben gariban
senınkıler ıyı demekkı sesın cıkmıyo kuzum yanı kaynana her aradıgında cocuk soruyoda esımı rezıl ettım bır daha aradıklarında telefonu verme annenle konusmak ıstemıyorum dedım nefret ettım annenden parcalamak ıstıyorum bıle dedım pıskolojımı bozdu artık bizim tedavımız var ben strese gırmek ıstemıyorum dedım agladımda sonunda esım anladı galıba benı hıc aılesının lafı gecmıyo aradıklarında cocukta sormuyolar bıraz rahatladım acıkcası

helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…