Biz iyyiz kayın valideyle ama bide şöyle bişey duşunun biz olsun diye dua ediyoruz göz yaşı dokuyoruz olsa kimselere kıyıpta veremeyz sonuçta eşlerimşzin anneleri kendi yerinize koyun benim oğlum olcak uğraşcam cabalıycam gelin gelip benimle konşturmick vay o gelinin halinesenınkıler ıyı demekkı sesın cıkmıyo kuzum yanı kaynana her aradıgında cocuk soruyoda esımı rezıl ettım bır daha aradıklarında telefonu verme annenle konusmak ıstemıyorum dedım nefret ettım annenden parcalamak ıstıyorum bıle dedım pıskolojımı bozdu artık bizim tedavımız var ben strese gırmek ıstemıyorum dedım agladımda sonunda esım anladı galıba benı hıc aılesının lafı gecmıyo aradıklarında cocukta sormuyolar bıraz rahatladım acıkcası
Napim yu verip başıma m i çıkarsaydim kültürlerimız çok farklıBak sen şuna
saqol cnm napım cıldırdım artık dayanamadım o an ne dusunduysem soyledım hepsınıhelal olsun
Yok canım konuşturmamak ne demek her gün gitsin istedi kadar kalsın bana dokunmasin yeterBiz iyyiz kayın valideyle ama bide şöyle bişey duşunun biz olsun diye dua ediyoruz göz yaşı dokuyoruz olsa kimselere kıyıpta veremeyz sonuçta eşlerimşzin anneleri kendi yerinize koyun benim oğlum olcak uğraşcam cabalıycam gelin gelip benimle konşturmick vay o gelinin haline
Kultur farkı diyosun aman kultur farkı olsun insanlık farkı degildeNapim yu verip başıma m i çıkarsaydim kültürlerimız çok farklı
HımmYok canım konuşturmamak ne demek her gün gitsin istedi kadar kalsın bana dokunmasin yeter
anladıysa ne mutlu senınkı tlfnda soruyo yıne benımkı yaknz zaten laf sokaraktan soruyo ogullarna destek olackları yerde köstek oluyolar 5para etmezler bızıde elın yanında rezıl edıyolar vıcdansızlarsenınkıler ıyı demekkı sesın cıkmıyo kuzum yanı kaynana her aradıgında cocuk soruyoda esımı rezıl ettım bır daha aradıklarında telefonu verme annenle konusmak ıstemıyorum dedım nefret ettım annenden parcalamak ıstıyorum bıle dedım pıskolojımı bozdu artık bizim tedavımız var ben strese gırmek ıstemıyorum dedım agladımda sonunda esım anladı galıba benı hıc aılesının lafı gecmıyo aradıklarında cocukta sormuyolar bıraz rahatladım acıkcası
Çok haklısin canım bundan sonra taviz vermehep esımde hata canım zaten anasının arkasnda gezer durur elele kucakkucga öyldırler onlar benle bosuna evlnmıs zaten anası yetyomustu ona süt kuzusu
Hadi topik toplaşın kartopunun kaynanasına bi gorunelimmmmmanladıysa ne mutlu senınkı tlfnda soruyo yıne benımkı yaknz zaten laf sokaraktan soruyo ogullarna destek olackları yerde köstek oluyolar 5para etmezler bızıde elın yanında rezıl edıyolar vıcdansızlar
oda haddını asmasın bızı cıleden cıkarmasın ben annenle konusma demıyorum kı esıme ben hatırlatmasam aılesını bıle aramıyo bende soylemıyorum ara dıye cunku her aradıgımızda morelımızı bozuyolar onlardan cok bız ıstıyoruz cocugumuzun olmasını onun bunun demesıyle cocuk kararı alamam ben cocuk yapacak olan bızız ve bız karar verırırz ona buna kalmamıs cok uzuluyorlarsada cocuklarıyla ılgılenseydıler cnm belkı suan bu durumda olmazdık ınmemıs testısı her anne farkeder bana goreBiz iyyiz kayın valideyle ama bide şöyle bişey duşunun biz olsun diye dua ediyoruz göz yaşı dokuyoruz olsa kimselere kıyıpta veremeyz sonuçta eşlerimşzin anneleri kendi yerinize koyun benim oğlum olcak uğraşcam cabalıycam gelin gelip benimle konşturmick vay o gelinin haline
benimde kv üstümde oturuyor yerini ve değerini biliyor artık çok şükür 11 senem gitti ömrüm gitti ama yeter artık benimde hayatım var ben onun kahrını ve iğneli sözlerini çekmek için evlenmedim işine gelirse kapım açık yok ben dilimi tutmam derse keyfi bilir oğlu her zaman annesine saygılı ve değer vermek zorunda sonuçta annesi ama benim üzerimde hiç bir hakkı yok bana annelik yaparsa annemdir kaynanalık yaparsa da hakettiğini bulurYok canım konuşturmamak ne demek her gün gitsin istedi kadar kalsın bana dokunmasin yeter
Aynen ole de onlar ne gördü ise aileden benden onu bekliyorlar gelin değil hizmetçi köle ariyolarKultur farkı diyosun aman kultur farkı olsun insanlık farkı degilde
Çok dogru helal olsunbenimde kv üstümde oturuyor yerini ve değerini biliyor artık çok şükür 11 senem gitti ömrüm gitti ama yeter artık benimde hayatım var ben onun kahrını ve iğneli sözlerini çekmek için evlenmedim işine gelirse kapım açık yok ben dilimi tutmam derse keyfi bilir oğlu her zaman annesine saygılı ve değer vermek zorunda sonuçta annesi ama benim üzerimde hiç bir hakkı yok bana annelik yaparsa annemdir kaynanalık yaparsa da hakettiğini bulur
bızımkıler uzak bayagı cnm ama ınankı telefonda soyleyınce bıle yetıo artık hıc bırıne cevap vermeyecem ogullarını dusunmek yenımı akıllarına gelmıs merak etmesınler ben esıme kaynanamdan daha ıyı bakıyorumanladıysa ne mutlu senınkı tlfnda soruyo yıne benımkı yaknz zaten laf sokaraktan soruyo ogullarna destek olackları yerde köstek oluyolar 5para etmezler bızıde elın yanında rezıl edıyolar vıcdansızlar
Canım nasip meselesi eşimin ailesi fark etmişler indirmişler ne olmuş yine sıfıroda haddını asmasın bızı cıleden cıkarmasın ben annenle konusma demıyorum kı esıme ben hatırlatmasam aılesını bıle aramıyo bende soylemıyorum ara dıye cunku her aradıgımızda morelımızı bozuyolar onlardan cok bız ıstıyoruz cocugumuzun olmasını onun bunun demesıyle cocuk kararı alamam ben cocuk yapacak olan bızız ve bız karar verırırz ona buna kalmamıs cok uzuluyorlarsada cocuklarıyla ılgılenseydıler cnm belkı suan bu durumda olmazdık ınmemıs testısı her anne farkeder bana gore
EveetttHadi topik toplaşın kartopunun kaynanasına bi gorunelimmmmm
olsun ama erken farkedıp goturmusler bu bıle ıyı cnm tabı herkesın aynı olacak degıl belkı bızım olacaktı herkesın olumsuz olacak degıl ya ama helal kaynanana farketmıs benım kaynanamın bırde 3 oglu var nasıl farkedılmemıs sasıyorumCanım nasip meselesi eşimin ailesi fark etmişler indirmişler ne olmuş yine sıfır
Bu kar topu dolmuş biz yakın sayılırız geliyim bi sıkıştırayım kaynananı ben ufak tefeğim kaynanan irimi öyle bişeyse hiç gelmeyim ona göreanasının arkasında gezecm dıye buraya fırsa bulamaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?