Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kız farkketmiş bebekken babadı goturmemiş bişey olmaz diye altı yaşındada geç kalınmış olmuş altı senede anca ikna etmiş

Bizim beş oğlan varda farketmemis inmemiş değil ama baya sorun olduğu belli bi de havale geçitirmiş oh doğurmak la olmuyor bir tek

Kız farkketmiş bebekken babadı goturmemiş bişey olmaz diye altı yaşındada geç kalınmış olmuş altı senede anca ikna etmiş
cok akıllılarmıs o zaman bısey dıyemıyorum senkı kaynanayla kayınbabayla ıyı gecınıosun ben olsam bır dakıka durmam hem cocugunun hem senın hayatını mahfetmısler yanı bırsey olmaz ne ya yok boyle bır dunya

Bu kaynanalar neydi ya cuma cuma kulakları cınlıyodur

Bizim beş oğlan varda farketmemis inmemiş değil ama baya sorun olduğu belli bi de havale geçitirmiş oh doğurmak la olmuyor bir tek
aynen dogurmakla ana olunmuyo maalesef onların yaptıkları ıhmalkarlıgı bız cekıoruz bızede yazık ya bızde allahın bır kuluyuz

kız zaten onlar bız gbı cabalayıp tedavıyle falan bebebelık sahıbı olsunlar kımseye kıyıp vermezler verselerde oglanı kendı sözlerındn cıkarmazlr korkuturlar kocaman adamları karı sozune bakma bızı dınle dıye bız senı ne zorluklarla dogurdk dıye benım umrumda degl valla gtsın anasıgle kalsın ıstdgı kadar bna ellemsnde

Veren rabbim eğer benim böyle olmama mı isteseydi eşimle evlenmezdim yazmiş anlıma

kızlar bıraz daha dursam kaynanaların kulakları cınlamaktan patlayacak ınsallah patlar
ben tavuk gogsu yapmaya gıdıorum aksama mısafırlerım var sıze ıyı sohbetler )))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…