Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu arada ben bizde sorun olcanı bilmiştim çocuk istemeden önce kuran hatmini bitirim öyle başlayalım dedim bitdi ve rüyamda gördüm ve uyanır uyanmaz eşimde sorun var olmicak dedim

Ne bulasi halimi yıka evi badana et konserve koy yok ya ben annemin
Evinde prensestim kendi evimde halimi yıkıyorum ver yıkat ama ben varken ne gerek var he bende yaparm
he gı he valla nasıl olsa bızım bebebelık yok dıye yaptırmaya calısıyolar her bayram temzlık yaptırı halı konserve daha ne sayyım bulasık hesapta bıle yok dha bak oturunda yapn bızm ıslerı onlar yapıyo sankı elnz tutuya ayagnz tutyo

Benim kaynana bana otur kızım sen elleme bişeye der hep boleydi seviyom kız kadını Allah razı olsun

sankı varya onlar bebek ıstıyolarda bız ıstemıyosuz gbı bız onlardan fazla ıstıyoz herkes kendı hayatını yasıyo bızım hayatımızdada bebek olsun ıstıyoruz ama elden ne gelr Rabbım verırse alacaz vermessde taktır ılahı dedgn gbı bızm derdımz bıze yetyo bılıyolarda bebek olmadgnı daha neyın pesındesnz fıtneler fesatlar bu karılar

Kız neydi şu kaynanan hemen arabaya binip gelcem birazdan bir saate ordayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…