İriymiş gelmem vallairi kız kaynanam hc bıkırdama sen ordan ben 2 3 sendır hc bıkırdamıyorum gözum yımeyo yıkamam dıye nıyetlenmıym hc
güzel fıkır kız yada bunların çöplerını ayıtlayam kenara olmazmıykı acep zor olurdur demı odaen güzeli copsuz üzüm bulmak
Zor ama imkansız degilgüzel fıkır kız yada bunların çöplerını ayıtlayam kenara olmazmıykı acep zor olurdur demı oda
he gı he valla nasıl olsa bızım bebebelık yok dıye yaptırmaya calısıyolar her bayram temzlık yaptırı halı konserve daha ne sayyım bulasık hesapta bıle yok dha bak oturunda yapn bızm ıslerı onlar yapıyo sankı elnz tutuya ayagnz tutyoNe bulasi halimi yıka evi badana et konserve koy yok ya ben annemin
Evinde prensestim kendi evimde halimi yıkıyorum ver yıkat ama ben varken ne gerek var he bende yaparm
Benim kaynana bana otur kızım sen elleme bişeye der hep boleydi seviyom kız kadını Allah razı olsunhe gı he valla nasıl olsa bızım bebebelık yok dıye yaptırmaya calısıyolar her bayram temzlık yaptırı halı konserve daha ne sayyım bulasık hesapta bıle yok dha bak oturunda yapn bızm ıslerı onlar yapıyo sankı elnz tutuya ayagnz tutyo
Benim kaynana bana otur kızım sen elleme bişeye der hep boleydi seviyom kız kadını Allah razı olsun[/
yiğidi öldür hakkını yeme demişler
tabı seversın bızımkılerde öyle olsa bızde severız bızmkı kac gundur turbeye taktı turbeye gtmek ıyı oluymus bırı gtmste cocugu olmayan onu dıyoBenim kaynana bana otur kızım sen elleme bişeye der hep boleydi seviyom kız kadını Allah razı olsun
Kırma kadını ne olcak ğittabı seversın bızımkılerde öyle olsa bızde severız bızmkı kac gundur turbeye taktı turbeye gtmek ıyı oluymus bırı gtmste cocugu olmayan onu dıyo
sankı varya onlar bebek ıstıyolarda bız ıstemıyosuz gbı bız onlardan fazla ıstıyoz herkes kendı hayatını yasıyo bızım hayatımızdada bebek olsun ıstıyoruz ama elden ne gelr Rabbım verırse alacaz vermessde taktır ılahı dedgn gbı bızm derdımz bıze yetyo bılıyolarda bebek olmadgnı daha neyın pesındesnz fıtneler fesatlar bu karılarşaka bir yana aştım artık çok şükür kaynana sıkıntısını eşimde anladı neyin ne olduğunu herkes dilini tutsa yerini bilse sıkıntı olmayacak ama ben haksızlığa gelemediğim için yapılan yanlışa karşı sessiz kalmam sayılmak istiyorsalar sevecekler o zaman sıkıntı kalmaz benim derdim bana yetiyor zaten birde tuz biber olmasınlar
Kız neydi şu kaynanan hemen arabaya binip gelcem birazdan bir saate ordayımsankı varya onlar bebek ıstıyolarda bız ıstemıyosuz gbı bız onlardan fazla ıstıyoz herkes kendı hayatını yasıyo bızım hayatımızdada bebek olsun ıstıyoruz ama elden ne gelr Rabbım verırse alacaz vermessde taktır ılahı dedgn gbı bızm derdımz bıze yetyo bılıyolarda bebek olmadgnı daha neyın pesındesnz fıtneler fesatlar bu karılar
sankı varya onlar bebek ıstıyolarda bız ıstemıyosuz gbı bız onlardan fazla ıstıyoz herkes kendı hayatını yasıyo bızım hayatımızdada bebek olsun ıstıyoruz ama elden ne gelr Rabbım verırse alacaz vermessde taktır ılahı dedgn gbı bızm derdımz bıze yetyo bılıyolarda bebek olmadgnı daha neyın pesındesnz fıtneler fesatlar bu karılar[/QU
ben inanıyorum olacak ALLAH ın izniyle kimler geldi kimler geçti bu topikten inşallah bizlerde kazananlardan olucaz kv delerde oturup torun büyütsünler inşallah
Evet geç kaldın sende kaynana yokmu birazda seninkinin cınladın kulaklarıhayırlı cumalar arkadaşlar sohbet güzelmiş kaçırdım galiba
kırmadm gı zaten oglu yanımdaydı oglna sende gt barı dedım karımı gôtrcek turbeye sankı gdcksek kendı arabamzla bız gdcez bıde onumu gotrcz onuda kocası gotursunKırma kadını ne olcak ğit
Sizde yok heralde hepsi şikayetçi ilerde kaynana olursam vay halime bari kızım olsaBugün kaynana muhabbeti var
hayırlı cumalar hoşgeldin yok kaçırmadın canım biz hazır ve nazır bekliyoruz seninle de biraz kv kulakları çınlatırız dök eteğindeki taşları canımcımhayırlı cumalar arkadaşlar sohbet güzelmiş kaçırdım galiba
bende hep kız çocuk istemişimdir nedense kız anneleri damatları seviyor erkek anneleri kıskanıyorSizde yok heralde hepsi şikayetçi ilerde kaynana olursam vay halime bari kızım olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?