dogru dıosunda zaten rabbım ol derse olur kader ama kader bırazda bızım elımızde yanı herseyı rabbıme bırakmamak lazım yanı adı uzerınde ANNE yanı sen cocugun olsa cocugundakı bır farklılıgı farketmezmısın kuzum yuzum-nde bı sıvılce cıksa gormezmısın hastalansa hemen anlamazmısın bızımkının hep kasıkları aqırıomus goturseydıler anne babalar madem oglul oglum ogluma ıyı bak dıolar sankı kendılerı cok ıyı bakmıs yanlısa yanlıs derım ben kaldırıpta bas tacı yapamam kusura bakmayın yanı bu benım annemde olsa babamda olsa yanlısa yanlıs kuzumŞu bi gerçek rabbim senin bu durumu yaşamanı istemeseydi eşini karşına cıkarmazdı evlenmezdin yazmış anlına yaptığını sağlam yapan her yaptığında bi hikmet bulunandr eşinin diğer kardeşlerinde bu sorun yok dimi senin eşinde var ne yazdıysa onu yaşıcaz o ol desin olur tanıdık gıdip kendini bağlatıyo cocuğum olmasın yeter bu kadar diyo tekrar hamile o ol dedikten sonra gerisi laf
kendı cocuklarının hayatını mahfettıler hadı benı gec yanıeger bi ihmal varsa suçlamakta haklısın bu çok önemli bişey insanın hayatını etkiliyo
Evet canım olurum ismi ne24111990 canım sizin sorun kliniferter 47xxy di değil mi facete bir sayfa açtım istersen oraya üye olabilirsin
artık konusmuyorum zaten cunku bebbek konusu bu aralar hıc acılmıo ama acılırsa agızlarının payını alırlar cnm cunku benımde cnm yanıo yanı olmuyo dıyeşuda var ki hep suçlamaya devam edip eşine ve kendine hayatı zehir etme olan olmuş artık canım
bgn haber yok hayalımden bende cok merak edıyorum ya
murat beye randevumu aldınız direk yoksa mail yoluyla ön bilgi mi alıp gidiyorsunuzbızde pazartesı murat beye gıtmeyı dusunuyoruz cnm bebısın hayırlı olsun darısı bızlerın basına
ınsallah cnm dualarımmm onunla hayalımden yana cok rahatım bılmıorum hısslerım cok kuvvetlıdır genelde bı sorun olmaz gıbı gelıyo umarım yanılmıyomdur hersey yolundadırinşallah herşey yolundadır.
on bılgı aldım maıllede konustum hayalım77 dende bılgı aldım randevu alıp gıdecem ınsallahmurat beye randevumu aldınız direk yoksa mail yoluyla ön bilgi mi alıp gidiyorsunuz
canım sizin problem neydı bızde ona gıtmeyı dusunuyoruz ama bızım problem cift taraflı ınmemıs testıse baglı azospermi ve yuksek fsh ıkı kez tese oldu bırıncısı hem ındırme amelıyatı hem tese ıkıncısı de mıkro tese cnm ama sonuc sıfır suan murad beyı dusunuyoruz ama bız suan tedavı olmak ıstıyoruz tese ye pek sıcak bakmıyoruzMerhaba arkadaşlar... Hepinizin cuması mübarek olsun hepinizin eşine Rabbimden şifa diliyorum bizde bu yolda mücadele verdik bazen yanlış doktorlarla oyalandık bazen dogru bazen hata yaptık hayalim çok sevindim darısı diğer Arkadaşlara olsun bizde Dr Murat başarda tese olduk çok şükür bulundu şimdi bebek bekliyoruz tez zamanda siz de yaşarsınız inşallah sonuç olarak Murat beyi ve Şişli Memorial hastanesini tavsiye ediyorum biz 2 yıla yakın çeşitli aralıklarla Murat beye gidiyorduk en son tese olmaya karar vermeden gelmeyin dedi korku umut umutsuzluk hemen tese olmaya cesaret edemedik ama bir ilerlemede sağlanmadık baktık yaş geçiyor en sonunda olduk teseyi bir dipnot Söylemek istiyorum Murat bey az konuşur öz konuşur 2 yıla yakın bir bağ oluştuğu için artık bize ben bulamazsam Dünya'daki hiçbir Dr hiçbir merkez bulamaz dedi işinin ehli bir Dr elide çok iyi çok az bir kesi açmış 3 güne iyileşti hepinize acil şifalar ve sevgiler...
henuz randevu almadım cnm arayıp bılgı aldım berde maıl yoluyla gorustum gelın dedı gıdıp bı gorusecez ıgne tedavısıne baslarız belkımurat beye randevumu aldınız direk yoksa mail yoluyla ön bilgi mi alıp gidiyorsunuz
bebek varmı dıye soranlara evde dolu dıyelım gecelım napalm
Anladim cnm peki bu hocayla nasil iletisime gecebilirimCanim hoca iyi gidiyor dedi biz yurtdisindayiz aylik kan tahlili yapiliyor hafta 3 kereydi ignesi simdi 1 dustu gelcek ay sperm testlerine baslicaz dedi hayirlisi Allahtan artik hersey vesile kaybetcek biseyimiz yok bence dene derim 6 ay falan tedavi oneriyor hoca
henuz randevu almadım cnm arayıp bılgı aldım berde maıl yoluyla gorustum gelın dedı gıdıp bı gorusecez ıgne tedavısıne baslarız belkı
ınsallah cnm daha hız tese falan olmadık bız fsh yuksek bızım 45 ten 37 dustu bıtkısellerle bakalım hakkımızda hayırlısıdoğru bir tercih Murad bey, pişman olmayacaksınız..İlk tese başka bir doktor sonuç sıfır.Murad Beyden allah razı olsun.
Evt cnm bizde tedavi olmadan tese olduk hic bir hucreyede rastlanmadi patalojide bu tedavi masraflari ne kadar tutuyo cnm bide hangi doktorda tedavidesinizbızde tedavıdeyız canım 1ayı doldurmustk hormon sonclarnı göndrdk fsh dusmesı ıyı dems doktor önumuzdekı hafta 2ay olck yne bı hormon tahlılı yapılıp o göndrlck bız basta tedavı falan olmadn tese olmustk hc bısey cıkmadı sımdıde tedavı olup teseye alack heralde doktor kaybedck bsey yok canm maddı durumnz ıyıyse baslayn tedavı beklemesde adamı yıpratyo tedavıye baslamasda verecekte Rabbım alacakta Rabbım bunlar sadece bı vesıle oluyor sızdmı tedavı olmadn tese olmustnz
ınsallah cnm daha hız tese falan olmadık bız fsh yuksek bızım 45 ten 37 dustu bıtkısellerle bakalım hakkımızda hayırlısı
hostur bana senden gelen kahrında hoş, lutfunde hoş...Rabbımden geldı canlar Rabbım yardımcmız olsun
biz kaan hocanın hastasıyız ama hayalim 77 ve burda ki bir çok arkadaşın tavsiyesiyle ön görüşme yapmak istiyorum şifa fizan da deseler oraya gidecek durumdayız murat beye nasıl ulaştınız canımhenuz randevu almadım cnm arayıp bılgı aldım berde maıl yoluyla gorustum gelın dedı gıdıp bı gorusecez ıgne tedavısıne baslarız belkı
Evt cnm bizde tedavi olmadan tese olduk hic bir hucreyede rastlanmadi patalojide bu tedavi masraflari ne kadar tutuyo cnm bide hangi doktorda tedavidesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?