Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dogru dıosunda zaten rabbım ol derse olur kader ama kader bırazda bızım elımızde yanı herseyı rabbıme bırakmamak lazım yanı adı uzerınde ANNE yanı sen cocugun olsa cocugundakı bır farklılıgı farketmezmısın kuzum yuzum-nde bı sıvılce cıksa gormezmısın hastalansa hemen anlamazmısın bızımkının hep kasıkları aqırıomus goturseydıler anne babalar madem oglul oglum ogluma ıyı bak dıolar sankı kendılerı cok ıyı bakmıs yanlısa yanlıs derım ben kaldırıpta bas tacı yapamam kusura bakmayın yanı bu benım annemde olsa babamda olsa yanlısa yanlıs kuzum

canım sizin problem neydı bızde ona gıtmeyı dusunuyoruz ama bızım problem cift taraflı ınmemıs testıse baglı azospermi ve yuksek fsh ıkı kez tese oldu bırıncısı hem ındırme amelıyatı hem tese ıkıncısı de mıkro tese cnm ama sonuc sıfır suan murad beyı dusunuyoruz ama bız suan tedavı olmak ıstıyoruz tese ye pek sıcak bakmıyoruz

Anladim cnm peki bu hocayla nasil iletisime gecebilirim

Evt cnm bizde tedavi olmadan tese olduk hic bir hucreyede rastlanmadi patalojide bu tedavi masraflari ne kadar tutuyo cnm bide hangi doktorda tedavidesiniz

ınsallah cnm daha hız tese falan olmadık bız fsh yuksek bızım 45 ten 37 dustu bıtkısellerle bakalım hakkımızda hayırlısı

iğne ve ilaç tedavisi uyguluyor ondan sonra tese yapıyor.Yaklaşık 9 ay kullandı eşim...Az konuşuyor öz konşuyor sağolsun... :)

hostur bana senden gelen kahrında hoş, lutfunde hoş...Rabbımden geldı canlar Rabbım yardımcmız olsun
henuz randevu almadım cnm arayıp bılgı aldım berde maıl yoluyla gorustum gelın dedı gıdıp bı gorusecez ıgne tedavısıne baslarız belkı
biz kaan hocanın hastasıyız ama hayalim 77 ve burda ki bir çok arkadaşın tavsiyesiyle ön görüşme yapmak istiyorum şifa fizan da deseler oraya gidecek durumdayız murat beye nasıl ulaştınız canım

Evt cnm bizde tedavi olmadan tese olduk hic bir hucreyede rastlanmadi patalojide bu tedavi masraflari ne kadar tutuyo cnm bide hangi doktorda tedavidesiniz

ilk tesemizde bizimde öyle oldu yarın gelin tese yapalım dediler...O kadar pişmanım ki detaylı araştırmadan direk gittiğimize..Gerçi direk tüp bebek merkeziydi Antalyada güyya en iyisiydi Sıfır çıkınca bide kalkmışlar tıp şuan yetersiz uğraşmayın dediler gıcık şeyler...Allaha şükürler olsun ki murad bey çıktı karşımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…