Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar... Hepinizin cuması mübarek olsun hepinizin eşine Rabbimden şifa diliyorum bizde bu yolda mücadele verdik bazen yanlış doktorlarla oyalandık bazen dogru bazen hata yaptık hayalim çok sevindim darısı diğer Arkadaşlara olsun bizde Dr Murat başarda tese olduk çok şükür bulundu şimdi bebek bekliyoruz tez zamanda siz de yaşarsınız inşallah sonuç olarak Murat beyi ve Şişli Memorial hastanesini tavsiye ediyorum biz 2 yıla yakın çeşitli aralıklarla Murat beye gidiyorduk en son tese olmaya karar vermeden gelmeyin dedi korku umut umutsuzluk hemen tese olmaya cesaret edemedik ama bir ilerlemede sağlanmadık baktık yaş geçiyor en sonunda olduk teseyi bir dipnot Söylemek istiyorum Murat bey az konuşur öz konuşur 2 yıla yakın bir bağ oluştuğu için artık bize ben bulamazsam Dünya'daki hiçbir Dr hiçbir merkez bulamaz dedi işinin ehli bir Dr elide çok iyi çok az bir kesi açmış 3 güne iyileşti hepinize acil şifalar ve sevgiler...

ılk defa kaynanasını bu kadar seven bırını gordum ya valla helal olsun eltılerın bence kaynanadan kacıp gıtmısler cnm
Şu bi gerçek rabbim senin bu durumu yaşamanı istemeseydi eşini karşına cıkarmazdı evlenmezdin yazmış anlına yaptığını sağlam yapan her yaptığında bi hikmet bulunandr eşinin diğer kardeşlerinde bu sorun yok dimi senin eşinde var ne yazdıysa onu yaşıcaz o ol desin olur tanıdık gıdip kendini bağlatıyo cocuğum olmasın yeter bu kadar diyo tekrar hamile o ol dedikten sonra gerisi laf

bızde pazartesı murat beye gıtmeyı dusunuyoruz cnm bebısın hayırlı olsun darısı bızlerın basına

aynen katılıyorum bende kadere inanıyorum

şuda var ki hep suçlamaya devam edip eşine ve kendine hayatı zehir etme olan olmuş artık canım
Ben kaynanamı suclamıyorum elinden geleni yapmış erken olsa iyiymiş taktir allahın sabır benim rabbim bizi yaratmadan ruhlarımızı yaratdı eğer benim bebeğimide yaratdıysa er yada geç gondercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…