var canım olmaz mı ama seviyorum allah razı olsun çok şükür iyiler uzaklar çok sık görüşmüyoruz hasta kadın kendi canın derdindeEvet geç kaldın sende kaynana yokmu birazda seninkinin cınladın kulakları
Benim duşuncemde ole kızım olsun damatı alayım anasının elinden ha hay be benim oğlum olmuş olurbende hep kız çocuk istemişimdir nedense kız anneleri damatları seviyor erkek anneleri kıskanıyor
İşte benim kankim bunlar hep bi şikayetçivar canım olmaz mı ama seviyorum allah razı olsun çok şükür iyiler uzaklar çok sık görüşmüyoruz hasta kadın kendi canın derdinde
hoş buldum sagol canımhayırlı cumalar hoşgeldin yok kaçırmadın canım biz hazır ve nazır bekliyoruz seninle de biraz kv kulakları çınlatırız dök eteğindeki taşları canımcım
Kesin ondan benim eltilerde yurtdışında onlarda senede uc hafta burdalar uzaklarVala yukarda Allah var sukur hic problemim olmadi bugune kadar.zaten senede 3 hafta anca gorusuyoz ondanmi acaba?
gec tabı bebek ıken yapsaydılar yada blug caqında tabıKadınamı saldırayım napim ama bu gerçek rabbim ol deseydi olurdu çok var indirme anelşyatını 15 yaşında olan maşallah iki cocuğ var 15 de geç değilmi
Ne çabuk yaptın tatlıyıgec tabı bebek ıken yapsaydılar yada blug caqında tabı
Ha ha haılk defa kaynanasını bu kadar seven bırını gordum ya valla helal olsun eltılerın bence kaynanadan kacıp gıtmısler cnm
eger bi ihmal varsa suçlamakta haklısın bu çok önemli bişey insanın hayatını etkiliyogec tabı bebek ıken yapsaydılar yada blug caqında tabı
bgn haber yok hayalımden bende cok merak edıyorum yakızlarhayalimm77 arkadaşımızdan haber varmı ?
Şu bi gerçek rabbim senin bu durumu yaşamanı istemeseydi eşini karşına cıkarmazdı evlenmezdin yazmış anlına yaptığını sağlam yapan her yaptığında bi hikmet bulunandr eşinin diğer kardeşlerinde bu sorun yok dimi senin eşinde var ne yazdıysa onu yaşıcaz o ol desin olur tanıdık gıdip kendini bağlatıyo cocuğum olmasın yeter bu kadar diyo tekrar hamile o ol dedikten sonra gerisi lafılk defa kaynanasını bu kadar seven bırını gordum ya valla helal olsun eltılerın bence kaynanadan kacıp gıtmısler cnm
şuda var ki hep suçlamaya devam edip eşine ve kendine hayatı zehir etme olan olmuş artık canımeger bi ihmal varsa suçlamakta haklısın bu çok önemli bişey insanın hayatını etkiliyo
bızde pazartesı murat beye gıtmeyı dusunuyoruz cnm bebısın hayırlı olsun darısı bızlerın basınaMerhaba arkadaşlar... Hepinizin cuması mübarek olsun hepinizin eşine Rabbimden şifa diliyorum bizde bu yolda mücadele verdik bazen yanlış doktorlarla oyalandık bazen dogru bazen hata yaptık hayalim çok sevindim darısı diğer Arkadaşlara olsun bizde Dr Murat başarda tese olduk çok şükür bulundu şimdi bebek bekliyoruz tez zamanda siz de yaşarsınız inşallah sonuç olarak Murat beyi ve Şişli Memorial hastanesini tavsiye ediyorum biz 2 yıla yakın çeşitli aralıklarla Murat beye gidiyorduk en son tese olmaya karar vermeden gelmeyin dedi korku umut umutsuzluk hemen tese olmaya cesaret edemedik ama bir ilerlemede sağlanmadık baktık yaş geçiyor en sonunda olduk teseyi bir dipnot Söylemek istiyorum Murat bey az konuşur öz konuşur 2 yıla yakın bir bağ oluştuğu için artık bize ben bulamazsam Dünya'daki hiçbir Dr hiçbir merkez bulamaz dedi işinin ehli bir Dr elide çok iyi çok az bir kesi açmış 3 güne iyileşti hepinize acil şifalar ve sevgiler...
aynen katılıyorum bende kadere inanıyorumŞu bi gerçek rabbim senin bu durumu yaşamanı istemeseydi eşini karşına cıkarmazdı evlenmezdin yazmış anlına yaptığını sağlam yapan her yaptığında bi hikmet bulunandr eşinin diğer kardeşlerinde bu sorun yok dimi senin eşinde var ne yazdıysa onu yaşıcaz o ol desin olur tanıdık gıdip kendini bağlatıyo cocuğum olmasın yeter bu kadar diyo tekrar hamile o ol dedikten sonra gerisi laf
Ben kaynanamı suclamıyorum elinden geleni yapmış erken olsa iyiymiş taktir allahın sabır benim rabbim bizi yaratmadan ruhlarımızı yaratdı eğer benim bebeğimide yaratdıysa er yada geç gondercekşuda var ki hep suçlamaya devam edip eşine ve kendine hayatı zehir etme olan olmuş artık canım
Kanka bi başka oluyoaynen katılıyorum bende kadere inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?